blog shbarcelona español   blog shbarcelona français   blog shbarcelona english   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona   blog shbarcelona   blog shbarcelona
Barcelona amb nens

Llocs per celebrar festes amb nens a Barcelona

festa aniversari nens barcelona
Escrit per Aida Manero

Celebrar un aniversari per nens sempre és una tasca complicada, ja que has de tenir en compte moltes coses: el pastís, els regals, la decoració… Però, i el lloc? Cada any passa el mateix quan es tracta d’organitzar festes infantils. Per sort, la capital catalana compta amb diversos llocs per celebrar festes amb nens a Barcelona.

  • Pisos de lloguer a Barcelona

 

A aquest article de ShBarcelona et recomanem alguns dels millors locals per organitzar un aniversari infantil i que la festa sigui tot un èxit. Amb quin et quedes?

Article relacionat: Restaurants amb xiquipark a Barcelona

Celebrar un aniversari infantil a Barcelona

Teatreneu

Un teatre on celebrar festes d’aniversaris per nens? Doncs sí, el Teatreneu, al carrer Terol, 26, dins del districte de Gràcia, ofereix l’oportunitat als nens de celebrar la seva festa d’aniversari de la manera més original.

Vols canviar del pis? ShBarcelona t’ajudem! 

Podran actuar, bufar les espelmes al teatre, i, a més, comptaran amb una sala privada només pels integrants de la festa. És una manera ben diferent i divertida de celebrar un espectacle infantil.

Al Teu Aire

Al teu aire no és un teatre, sinó un local que es pot llogar per hores i on tot està disposat per al gaudir dels més petits. En aquests espais hi ha jocs, futbolins, llums per a discoteques, billars, taules i cadires i una àrea de jocs amb boles per a tots els convidats.

A més, pots contractar tot el material que puguis necessitar directament amb ells. Pallassos, màgia, animació infantil o fins i tot detallats de bosses de llaminadures. També pots escollir la decoració temàtica que més s’adapti al teu fill o filla.

festes aniversari infantils

Foto via unsplash.com

Just For Kids

Continuem les nostres recomanacions de llocs per celebrar festes amb nens a Barcelona amb Just For Kids, al carrer Casanova, 173, a l’Eixample, una botiga infantil on també s’hi pot celebrar la festa d’aniversari amb diverses activitats, com tallers i altres, perquè els nens s’ho passin bé d’una manera instructiva.

Els convidats poden aprofitar l’ocasió i comprar els regals aquí mateix. A més, gràcies als seus tallers, tots els nens marxaran amb un detallet fet per ells mateixos; una molt bona manera de recordar el dia.

Article relacionat: Jugar al minigolf a Barcelona.

Semproniana

Una altra bona opció també a l’Eixample, pot ser el Restaurant Semproniana (carrer Rosselló, 148), restaurant de la xef Ada Parellada, on tenen molt en compte als nens.

De fet, fan tallers de cuina per a nens, una bona forma de celebrar un aniversari infantil a Barcelona d’una manera diferent. A més, solen oferir carta infantil i aliments de primera qualitat amb diverses postres i pastís en cas de celebrar un aniversari.

Troba el millor pis a Barcelona

Child & Chic

Però si aquesta vegada teniu la idea de celebrar una festa temàtica, la pots celebrar a Child & Chic (carrer del Mercat, 7), a Sant Andreu, una perruqueria i spa infantil on s’organitzen beauty sessions, amb manicura, pentinats… amb música, menjar i tot allò que vulgueu.

Disposen de diferents activitats d’allò més divertides. Aquesta perruqueria, però, està centrada en infants i preadolescents de fins a 14 anys. Un bon detall a tenir en compte.

on celebrar festes d aniversari

Foto via unsplash.com

Parcs i Jardins

A la gran majoria de parcs de Barcelona s’hi poden celebrar festes infantils sense demanar permís; a més, en molts d’ells hi ha zones condicionades per a menjar i beure.

És una molt bona opció si prefereixes celebrar la festa d’aniversari a l’aire lliure, perquè els nens i nenes puguin córrer i saltar sense haver d’anar amb cura. Un dels parcs més grans són: Parc de l’Oreneta, Laberint d’Horta, Parc del Turó o els Jardins de Cervantes.

I vosaltres, on soleu celebrar les festes infantils?

Sobre l'autor

Aida Manero

2 Comentaris

  • Benvolguts,
    Ens posem en contacte amb vosaltres per tal d’informar-vos que ens hem proposat fer una oferta especial per celebracions d´aniversaris a un preu excepcional amb el nostre espectacle d’animació exitós, va dirigit a un públic infantil i familiar. Per això ens agradaria també i si fos possible poder publicar-nos en la vostra web, blog o similar per què tothom tingui les mateixes possibilitats.

    Espectacle d´animació PECA
    Preu…..70€
    màxima professionalitat !!!
    veure més info a http://www.topguay.com

    ja ens dieu…
    Rosa.

  • Hola ens agradaría molt poder informar-vos que també tenim disponible un local per a fer festes al centre de Barcelona, Es Diu Festial, i és un local per a celebracions privades, amb totes les comoditats i sobretot amb el nostre éxit, els fantastics llits elàstics. També disposa de parc de boles, futbolín i zona de jocs, amb pissarres a les parets.
    Tu pots organizar-te la festa o nosaltres t’ajudarem en tot el que necessitis.
    NO ho dubtis contacte amb nosaltres

    http://www.festial.es
    Tel: 606607035

Deixar un comentari