blog shbarcelona español   blog shbarcelona français   blog shbarcelona english   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona   blog shbarcelona   blog shbarcelona
Barcelona amb nens

Restaurants amb xiquipark a Barcelona

Pisos de lloguer a Barcelona
Escrit per Estibaliz

Hi han molts establiments que s’han especialitzat en un públic adult, i a molts llocs d’oci destinats només per a adults els menors tenen l’entrada vetada. Però no es pot negar que hi ha llocs en que el bullici dels nens no és compatible amb el descans dels adults i és que és ben sabut que els menuts fan soroll, tot ho volen tocar, poden resultar molestos o inoportuns… i alguns pares contínuament reben mirades infames o cridades d’atenció. Per això, en aquest article de ShBarcelona, volem donar-li la volta a la truita i recomanar-vos alguns restaurants amb xiquiparc, per a gaudir d’un bon àpat sense preocupar-te d’anar amb els més petits de la casa.

Article relacionat: Llocs per a celebrar festes amb nens a Barcelona

Menjar amb nens a Barcelona

Restaurants amb xiquipark a Barcelona

Imatge via Pixabay

Peek a boo (Carrer Santaló, 126) és un lloc ideal, tant pels petits com pels pares. Als matins, pots deixar al teu nadó (de 0 a 3 anys) en el servei de guarderia, on te’l cuidaran i alhora aprendrà mitjançant un projecte basat en la teoria de les intel·ligències múltiples. Reben una atenció personalitzada, van adquirint hàbits, valors i llenguatge (català, castellà i anglès). I a les tardes, hi ha mil i una opcions. Després d’una llarga jornada de treball, molts pares opten per acomodar-se a la cafeteria Peek and Cofee, on prenen algun snack, (tots són sans i deliciosos), mentre que els petits de casa juguen, aprenen, comparteixen i gaudeixen en un ambient molt millor del que podem oferir-los a casa. Tenen tantes coses per fer i estan tan entretinguts, que en aquell moment per a ells no existeix res més. Les instal·lacions són al·lucinants i és impossible descobrir tot el que tenen allà en una sola tarda: hi ha un parc de jocs, una zona de lego, una altra d’art i creativitat, un baby-sitter que té cura dels més petits, un especialista en estimulació psicomotriu, una biblioteca amb llibres per a totes les edats… Però això no és tot, doncs també pots celebrar-hi una festa d’aniversari, festes temàtiques, organitzen extraescolars entre setmana i tallers els caps de setmana. Crear unes instal·lacions tan modernes acollidores i originals que serveixen com a punt de trobada entre famílies mentre els seus fills s’ho passen bomba va ser una gran idea. Sens dubte, aquest local satisfa les necessitats de qualsevol família.

Article relacionat: On celebrar una comunió a Barcelona

Restaurants amb xiquipark a Barcelona

Imatge via Pixabay

També és veritat que alguns caps de setmana o ponts ve de gust sortir de l’enrenou de la ciutat en família i gaudir moments de pau i tranquil·litat amb els petits de la casa en algun poblet remot prop de Barcelona. A una hora en cotxe des de la capital catalana i a 3 km de Manresa, hi ha un poblet anomenat Sant Joan de Vilatorrada, on hi ha un restaurant-cafeteria amb un espai infantil: la Cafeteria-restaurant Soler (Carrer Major, 87, Sant Joan de Vilatorrada). Aquí podreu demanar un menú de menjar casolà i variat, un plat combinat (pots escollir entre més de cinc-centes opcions i crear-lo al teu gust), picar alguna cosa al bar-cafeteria (aperitius, entrepans i pastes) o demanar un menú infantil pels nens, tot amb una bona relació qualitat-preu. Després de dinar, els petits poden gaudir a la zona de jocs, que té piscina de boles, tobogan, cistella de bàsquet… i compleix amb totes les normatives de seguretat.

I tu on vas a menjar amb els teus fills? Ens recomanes algun altre restaurant?

Sobre l'autor

Estibaliz

Estibaliz és una illenca resident a Barcelona. Mestra en educació infantil i primària, especialista en llengua estrangera.

Deixar un comentari