blog shbarcelona español   blog shbarcelona français   blog shbarcelona english   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona   blog shbarcelona   blog shbarcelona
Festes tradicionals

La Mercè 2018

Pisos de lloguer a Barcelona
Escrit per Xavi Maldonado

Ja estem al setembre i a finals de mes torna la gran festa de Barcelona La Mercè! Com ja és tradicional, a ShBarcelona us volem parlar de tots els esdeveniments i activitats culturals que podreu gaudir aquests dies a la Ciutat Comtal. Per això volem que estigueu ben atents perquè no us perdeu res interessant del que tindrà lloc en aquestes dates, que no és poc. Benvinguts a la festa més espectacular de Barcelona, benvinguts a la Mercè 2018!

Article relacionat: Què fer a Barcelona al setembre

Tot el que no et pots perdre a la Mercè 2018

Pisos de lloguer a Barcelona

Imatge via Pixabay

Com en tot a la vida, hem de començar pel principi. En algunes festes majors, com són les festes de la Mercè per a Barcelona, ​​el que ho inicia tot és el pregó anual que anuncia el començament d’unes jornades que van des del 21 de setembre fins al 24, que es el final de festa. El pregó anirà a càrrec enguany de l’actriu, guionista i directora Leticia Dolera, barcelonina de naixement. Leticia és una ferma defensora de la igualtat de gènere i segur que donarà un cert aire feminista al seu al·legat. Tot això tindrà lloc el 21 de setembre a la Plaça Sant Jaume a les 18: 30 hores. Unes hores després, a les 20:30, comença el concert RAC 105 al parc de la Ciutadella. Podràs gaudir dels millors grups i solistes del panorama musical català com Nil Moliner, Animal, Ramon Mirabet i Buhos. Una excel·lent ocasió per gaudir de la millor música catalana en un entorn ideal. S’encenen motors per començar les jornades de la Mercè a tot ritme. Però no són els únics que fan concerts la nit del 21 de setembre. La Banda Municipal de Barcelona, ​​BalagoMaisha i Nakani Kanté també compartiran la seva música amb qui vulgui escoltar-los per diferents punts de la ciutat.

Article relacionat: Festes majors del Raval

Pisos de lloguer a Barcelona

Imatge de somewhereintheworldtoday via VisualHunt

El 22 de setembre, continuen amb els espectacles amb motiu de les festes de la Mercè. En aquest cas destaquem un espectacle infantil a càrrec de la companyia Teatre Dom Roberto que ens mostrarà una obra amb titelles. S’ubicarà al parc de la Ciutadella el dilluns, dissabte i diumenge de 12 a 19 hores. A la tarda, la companyia Avelino Chantre ens ofereix un espectacle de danses africanes hipnòtic, al mateix parc el dilluns, dissabte i diumenge de 17 a 19:15 hores. I a la nit segueix la música, en aquesta ocasió de la mà de SurmaOBC i La laia, entre d’altres. També ens delectaran amb un espectacle pirotècnic des de la platja de la Barceloneta el divendres i dissabte a les 22 hores.

Per acabar, el dia 23 de setembre destaquem, entre els molts espectacles i concerts els de Ferran Palau, Dr. Prats, l’Orquestra Simfònica i Cor del Gran Teatre del Liceu, PantanitoThe Mani-lesCeltas Cortos, Els Catarres i Maite Martín. Finalment, el 24 de setembre no podia faltar una cantada d’havaneres a càrrec de Port Bo, Big Band Jam Session, La Bien Querida i La Plata. Podeu veure tot el cartell de concerts, espectacles i esdeveniments pirotècnics programats fins a la data aquí

Què és el que no et vols perdre aquesta Mercè 2018? Què és el que t’agrada més d’aquestes festes?

Sobre l'autor

Xavi Maldonado

Deixar un comentari