blog shbarcelona español   blog shbarcelona français   blog shbarcelona english   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona   blog shbarcelona   blog shbarcelona
Cuina del món

Gastronomia nord-americana a Barcelona

Pisos de lloguer a Barcelona
Escrit per Xavi Maldonado

El fast food com ara les hamburgueses, complicades de menjar i plenes de calories, les anelles de ceba, els nuggets de pollastre, etc. i totes aquestes delícies importades dels Estats Units han tingut una gran acceptació a tot el món, inclús a cultures tan distants gastronòmicament parlant, com la mediterrània, on les fruites, hortalisses i els llegums són presents a la majoria dels plats. Però l’americà sempre ha marcat estil, i la seva cuina calòrica, saborosa i divertida s’ha fet un lloc a Espanya des de fa anys, implantant el fast food entre els nostres fogons. Hamburgueseries i pizzeries, o els restaurants take away són una solució quan no tenim ganes de cuinar i ens oblidem de la dieta, però restaurants de menjar típicament americà no n’hi ha tants, així que des de ShBarcelona us portem aquest article on us parlem del menjar americà que podeu trobar a Barcelona.

Article relacionat: Els millors entrepans de Barcelona

Menjar americà, la temptació ianqui deliciosa

Pisos de lloguer a Barcelona

Imatge via Pixabay

La gastronomia dels Estats Units és bastant variada i eclèctica, degut en gran part a l’àmplia barreja d’immigrants que componen una cultura plena de matisos. Tant és així que és difícil definir els elements típics de la gastronomia nord-americana, pel qual, finalment, el que es coneix de la cultura gastronòmica dels Estats Units és el que ens ha arribat a la resta del món, que no deixa de ser una mostra molt limitada marcada per una agressiva campanya de màrqueting que ha aconseguit arrelar de manera espectacular a la major part del Planeta. La majoria dels plats tenen el seu origen a països com Irlanda, Itàlia, Anglaterra, Mèxic, Àfrica, França i algunes zones d’Àsia. També hi ha reminiscències de la cuina indígena. A Barcelona hi ha algunes botigues de productes nord-americans que ofereixen exquisides especialitats per poder gaudir del menjar americà a casa. És el cas de Taste of America, on trobareu dolços, cereals, galetes, xocolates, pancakes, rebosteria, salses i sopes, aperitius, conserves, condiments i espècies, refrescos i cerveses del país americà.

Article relacionat: On fer barbacoes a Barcelona

Pisos de lloguer a Barcelona

Imatge via Pixabay

Tots aquests productes són importats directament dels Estats Units, i pots fer la compra directament en línia a través de la seva pàgina web. També pots passar-te per alguna de les seves botigues situades al carrer Aragó, al carrer de Balmes o al municipi d’Esplugues de Llobregat. Si et ve de gust descobrir un dels millors brunch de Barcelona, ​​amb plats d’inspiració nord-americana i tocs llatins, pots passar-te pel restaurant Benedict, a la zona de Jaume I de Barcelona, ​​amb l’al·licient de trobar-te a ple centre i poder fer una passejada després de menjar pels carrers més emblemàtics de la Ciutat Comtal. Pels amants de les hamburgueses gourmet una interessant alternativa és Bacoa, una hamburgueseria amb carn de primeríssima qualitat i receptes delicioses per a tots els gustos. Finalment, un dels restaurants americans per excel·lència a Barcelona és el Foster’s Hollywood, una excel·lent alternativa per tastar bones hamburgueses, menjar tex mex, carn rostida, costelles, increïbles entrepans i hot dogs, o delicioses amanides. Tenen diversos locals a Barcelona, ​​al carrer de Balmes, 76, al Centre Comercial Diagonal Mar, al Centre Comercial Heron City, a l’Avinguda Josep Tarradellas, al Centre Comercial La Maquinista o al Passeig Manuel Girona de la Ciutat Comtal.

Has visitat ja algun d’aquests locals de menjar nord-americà? Que t’han semblat?

Sobre l'autor

Xavi Maldonado

Deixar un comentari