blog shbarcelona español   blog shbarcelona français   blog shbarcelona english   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona   blog shbarcelona   blog shbarcelona
Cuina del món

5 llocs per prendre un aperitiu italià a Barcelona

Pisos de lloguer a Barcelona
Escrit per Estibaliz

Un costum italià ha arribat a Barcelona i sembla que ho ha fet per quedar-se. És el denominat aperitiu italià. En aquest país transalpí, no es pren aquest refrigeri al migdia, sinó que es fa a la tarda, al sortir de la feina. Els vilatans van als bars, demanen una beguda -generalment Spritz- i mengen alguna cosa del més o menys ampli bufet que allà solen preparar. Tant si ets resident de la capital catalana, com turista, hauràs observat que molts locals aquí també ho ofereixen, un o diversos dies a la setmana, tal i com indiquen en els cartells que pengen de les seves portes. Doncs bé, nosaltres ens hem fet ressò dels que han guanyat més fama i volem compartir 5 llocs per prendre un aperitiu italià a Barcelona en aquest article de ShBarcelona.

Article relacionat: Els millors restaurants italians de Barcelona

Locals italians per fer l’aperitiu

5 llocs per prendre un aperitiu italià a Barcelona

Imatge via Pixabay

Un dels llocs que s’ha convertit en una bona referència és el Restaurant Sarrietto (Plaça del Camp, 2), especialitzat en cuina italiana i que ofereix un generós aperitiu italià tots els dimarts des de les 19.30h fins a les 21.30h. Per menys de 10 €, podràs prendre una beguda i accedir a un bufet lliure bastant generós, compost d’autèntiques delícies de cuina transalpina. El segon de la llista dels 5 llocs per prendre un aperitiu italià a Barcelona és la cafeteria Martí (Carrer de Roger de Llúria, 51), especialitzada en brioixeria italiana, pizzes i focaccies que els dimecres ofereix un aperitiu per llepar-se els dits, en el qual es barregen diferents receptes tradicionals d’aquest país mediterrani. Una tercera opció, en aquest sentit, és Rosso Porpora (Carrer Ros d’Olano, 4 bis), on per menys de 5€ tindràs dret a prendre una consumició i a participar de les tapes que vulguis, de dilluns a divendres de 19.30h a 21.00h. Crostini de formatge, mossets d’espinacs i tomàquet o albergínies farcides seran alguns dels preparats que podràs degustar.

Article relacionat: Bars amb tapes gratis a Barcelona.

5 llocs per prendre un aperitiu italià a Barcelona

Imatge via Pixabay

El quart dels 5 llocs per prendre un aperitiu italià a Barcelona és el ZeroZero39 (Carrer Laforga 130), un restaurant de cuina italiana que també s’ha sumat a la moda dels llocs que ofereixen aperitiu italià. Els dijous, per menys de 10€ tindràs dret a una copa i a una “barra lliure” de menjar que inclou des de pinxos de caprese fins a sandvitxos de diferents tipus o deliciosos pastissos. El millor és que, si et ve de gust una segona copa, la podràs demanar per la meitat de preu. L’últim espai de la llista és el Cafè Restaurant La Nena (Carrer de Viladomat, 209), un lloc que regenten dos italians que han decidit portar a la ciutat comtal una mostra de la famosa cuina d’aquest lloc del planeta. Es realitza diversos dies a la setmana, entre diari, i comença a l’hora del berenar. Quan hi vagis, també podràs prendre un còctel o un vi i acompanyar-lo diverses delícies gastronòmiques.

Coneixes altres llocs on preparin l’aperitiu italià?

Sobre l'autor

Estibaliz

Estibaliz és una illenca resident a Barcelona. Mestra en educació infantil i primària, especialista en llengua estrangera.

Deixar un comentari