blog shbarcelona español   blog shbarcelona français   blog shbarcelona english   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona   blog shbarcelona   blog shbarcelona
Cuina del món

On fer barbacoes a Barcelona

Pisos de lloguer a Barcelona
Escrit per Elia

T’agrada anar de barbacoa? Si t’encanta llevar-te un dissabte d’hora, anar a comprar menjar i quedar amb els teus amics o familiars per gaudir d’un bon costellam a la brasa, estàs al lloc correcte. A aquest article de ShBarcelona et proposem alguns dels millors llocs de la ciutat i rodalies per gaudir d’un deliciós àpat envoltat de natura i aire lliure. Prepara’t per passar un dia inoblidable amb els teus gràcies a aquest article de ShBarcelona on et descobrim on fer barbacoes a Barcelona. Amb quin lloc et quedes?

Article relacionat: Restaurants amb vistes a Barcelona

Barbacoes a prop Barcelona

 

Barbacoa a Les Planes

Pisos de lloguer a Barcelona

Imatge via Pixabay

A un cop de ferrocarril o a menys de 10 minuts del centre de Barcelona trobem la Font de Les Planes, un lloc per fer barbacoes a l’aire lliure ideal per anar amb familiars o amics. Taules, un espai per jugar i un ampli terreny t’esperen a aquest lloc proper a Barcelona ideal tant per celebrar les típiques calçotades com per fer una bona carn a la brasa amb un deliciós allioli al costat. Envoltat de natura, aquest lloc per fer barbacoes t’ofereix un servei de bar per poder comprar aquelles coses que sempre se’ns obliden a casa.

Barbacoa a La Roca del Vallès

El segon lloc on fer barbacoes a Barcelona és el berenador La nostra Senyora Àngeles a La Roca del Vallès. Per acudir amb cotxe cal parar esment perquè si ens equivoquem d’entrada anem directes a l’espai en el qual es fan ral·lis.

Barbacoa a Montornés

Pisos de lloguer a BarcelonaPerò també és recomanable el Montornés Barbacoes, de Ca Xec, que es troba a Montornes del Vallès. Aquest berenador està disponible per a les nostres graelles els dissabtes, diumenges i festius des de les vuit del matí fins a les set de la tarda. Onze hores per satisfer la nostra gana carnívora mentre prenem el sol amb amics o família.

Article relacionat: Plans per a l’estiu a Barcelona

Barbacoa a Torroelles del Llobregat

Les Camanyes és un altre dels millors llocs de barbacoes a prop de Barcelona. Es troba a Torroelles del Llobregat, a menys de 20 minuts de Barcelona. Está instal·lat en un entorn natural on es troben les taules típiques de pícnic i on també hi ha un camp de fútbol, un servei de bar i fins i tot un divertit futbolín. Compta amb arbres i ombres que són perfectes per guardar-se del sol durant els mesos més càlids. Obren tots els caps de setmana des de les 9 fins les 20h (a l’estiu) i fins les 18h al hivern, a més, també pots organitzar una festa infantil reservant prèviment al telèfon 936891172.

Barbacoa a Santa Creu d’Olorda

Pisos de lloguer a Barcelona

Imatge via Pixabay

Al Parc de Collserola es troba aquest altre espai que és perfecte per una barbacoa amb amics. La població més propera és Molins de Rei, per lo que tan sols trigaràs uns 20 minuts a arribar-hi. Es tracta d’un ampli terreny on trobaràs barbacoes, taules per dinar, un servei de bar i una àmplia zona perfecte per jugar o per prendre el sol; pero, a més, es tracta d’un lloc de gran interés cultural doncs hi trobaràs una esglèsia i unes valls espectaculars: les de Santa Creu i les de San Feliu.

Ens recomanes algún altre lloc per fer barbacoes a Barcelona?

Sobre l'autor

Elia

Filòloga hispànica i apassionada de les lletres. M'agrada el teatre (molt), la literatura (més encara) i la cultura. He unit la meva passió per les arts creant una companyia de teatre anomenada LetrasConVoz i un web de temàtica cultural.

Deixar un comentari