blog shbarcelona español   blog shbarcelona français   blog shbarcelona english   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona   blog shbarcelona   blog shbarcelona
Relaxar-se

Les millors gelateries de Barcelona

Pisos de lloguer a Barcelona
Escrit per Xavi Maldonado

Prendre un gelat a l’estiu és una de les coses més quotidianes que podem fer. Els gelats són delícies que solem agafar-nos com a postres o per berenar per tal de refrescar-un calorós dia d’estiu. N’hi ha de naturals, elaborats que sucs de fruites, altres porten llet, generalment són dolços tot i que s’han fabricat també varietats salades i, fins i tot, podem trobar gelats vegans, sense gluten i sense lactosa. Totes les varietats estan pensades per a tots els gustos i necessitats i avui, en aquest article de ShBarcelona us parlem de les millors gelateries de la Ciutat Comtal.

Article relacionat: Activitats per a fer aquest estiu a Barcelona

Descobreix els millors gelats a la capital catalana

Pisos de lloguer a Barcelona

Imatge via Pixabay

Les gelateries de Barcelona solen barrejar bons ingredients, saber fer i originalitat, i si no que l’hi preguntin a la Gelateria Palau, situada al costat del magnífic Palau de la Música de la Ciutat Comtal. La ubicació de la Gelateria Palau la fa ideal per berenar a Barcelona mentre visites el mateix Palau, el Liceu o l’Arc de Triomf o passeges pel Born, la Rambla i la Plaça Catalunya, sens dubte, les zones més emblemàtiques de la capital catalana. Els gelats de Gelateria Palau amb gelats 100% artesanals i ofereixen les seves varietats no només durant l’estiu, sino que durant tot l’any. El menjar sa no és només una moda, es tracta d’un estil de vida per a totes aquelles persones que volen sentir-se millor, més saludables i amb millor estat d’ànim. Per tot això, els ingredients i fruites dels gelats de Gelateria Palau són d’origen natural amb el fred com a únic conservant. Els gelats són aptes per a celíacs (sense gluten) i disposen d’una àmplia carta de gelats i pols vegans (sense lactosa) o sense sucre.

Article relacionat: Arriba l’estiu a Barcelona de nou!

Pisos de lloguer a Barcelona

Imatge via Pixabay

Una altra alternativa és la Gelateria Dino, que ofereix gelats excel·lents elaborats segons la tradició italiana amb ingredients de primera qualitat, naturals i seleccionats amb cura. L’elaboració artesanal dels processos i la investigació dels seus experts gelaters fan que els seus gelats siguin una autèntica delícia elaborada amb l’experiència i l’amor ideals per assolir l’èxit. L’última proposta que us oferim és la Gelateria Giovani, en la qual podràs trobar gelats de sabors com gelat de xocolata Rocher, gelat de mango, gelat de Nutella, gelat de llimona, gelat de kiwi, gelat de plàtan, gelat de Bounty, gelat de dolç de llet, gelat de pinya o gelat de brownie, ideals pels dies calorosos de Barcelona, entre molts altres. També pots tastar les  i creps, així com batuts, granissats, copes de gelat, orxates i pastissos boníssims. Com veus, hi ha molts exemples de gelateries delicioses a la Ciutat Comtal, però hem volgut destacar aquestes tres per la seva qualitat i per la seva experiència en gelateria, a més de per la seva varietat i bons ingredients, completament naturals. Així que ja saps, si ets celíac, vegà o diabètic o si simplement vols gaudir d’un deliciós i refrescant gelat, qualsevol d’aquestes tres gelateries t’oferiran el que estàs buscant.

Quina és la teva gelateria preferida de Barcelona

Sobre l'autor

Xavi Maldonado

Deixar un comentari