blog shbarcelona español   blog shbarcelona français   blog shbarcelona english   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona   blog shbarcelona   blog shbarcelona
Activitats i esport

Plans per a l’ estiu a Barcelona

Pisos de lloguer a Barcelona
Escrit per Xavi Maldonado

Els estius sempre ens permeten realitzar més activitats que de costum per diversos factors, ja que disposem de més temps lliure, i el temps es torna més agradable per a sortir a l’ exterior i realitzar plans que en altres estacions de l’ any no serien viables. A més, els dies són molt més llargs, i ens permeten ampliar les nostres opcions i els horaris per a portar-los a cap. Moltes persones senten que el bon temps els hi proporciona més energia per a gaudir d’ activitats divertides i diferents de les que estan acostumats. L’ estiu també ens permet gaudir de les zones aquàtiques que reguen l’ extensa geografia catalana, des de les costes fins als rius, llacs, o embassaments. Des de ShBarcelona us proposem una sèrie de plans que podeu realitzar en la província de Barcelona aquest estiu.

Article relacionat: Viu Sant Joan a Barcelona

Què fer a Barcelona a l’ estiu

Pisos de lloguer a Barcelona

Imatge via Pixabay

Una de les coses que més atrauen als turistes sobre Barcelona és la platja i el mar. Si bé és lògic que es vulgui descansar i gaudir dels dies de platja tranquil·lament, menjar al xiringuito a peu de costa, prendre algo a les terrasses, i banyar-se relaxadament, tampoc hem de menysprear les activitats que ens fan augmentar l’ adrenalina. A les platges de Barcelona es pot gaudir de diverses activitats esportives i lúdiques per a totes les edats. Entre aquestes, trobem el paddle surf, una variant del surf una mica més tranquil·la en la que es tracta de mantenir-se en peus sobre una taula una mica més àmplia que les de surf, i utilitzant un rem per a desplaçar-nos. Aquesta modalitat s’ ha posat molt de moda a les platges de Barcelona i pots practicar-la a Ungravity, a la platja de la Barceloneta.

Si has vingut a Barcelona i t’ has trobat amb una onada de calor insuportable, no et preocupis, agafa el teu anorac i guants i dirigeix-te al Passeig Marítim de la Barceloneta, 38. Sí, sí, no ens hem tornat bojos. El millor per a lluitar contra la calor és el fred, no… el gel millor. A Barcelona, al costat de la platja, tenim un bar de gel, un original local d’ estètica avantguardista que farà que oblidar l’onada de calor a l’ instant. Aquest establiment es troba a -5 °C (per això necessitaràs anorac i guants) i, desprès de refrescar-vos i gaudir de les seves instal·lacions i escultures de gel impressionants, podreu passar de nou a la calor de la ciutat. Així que, sota l’ anorac pots posar-te el banyador i gaudir de la terrassa local amb vistes al mar o anar directament a la platja. Un pla original i refrescant, no us sembla?. Pots veure tota la informació del IceBarcelona a la seva pàgina web.

Article relacionat: Els pobles més macos de la Costa Brava

Pisos de lloguer a Barcelona

Imatge via Pixabay

L’ última proposta que us portem és la més rural de totes. A la comarca de Berguedà, província de Barcelona, es troba Sant Quirze de Pedret, una església romànica a peus del Llobregat. Allà trobem una part més àmplia del riu, per la qual creua un pont d’ estil gòtic que forma part d’ aquest paratge meravellós. A més de descobrir una part de la història arquitectònica de Catalunya, podràs fer un bany a les cristallines piscines naturals que es formen en aquesta part de la llera del riu Llobregat, essent una activitat ideal per als amants de la natura salvatge i de la història de Catalunya en general i de Barcelona en particular. Arribar fins allà és molt senzill, ja que l’ enclavament es troba a les afores de la ciutat de Berga, a la que es pot arribar des de Barcelona en cotxe (a uns 100 km) o en autocar. Des de la ciutat de Berga es pot accedir a Sant Quirze de Pedret caminant o en cotxe.

Has fet alguna d’ aquestes activitats? Què ens pots dir sobre aquestes?

Sobre l'autor

Xavi Maldonado

Deixar un comentari