blog shbarcelona español   blog shbarcelona français   blog shbarcelona english   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona   blog shbarcelona   blog shbarcelona
Oci i cultura

Arriba l’estiu a Barcelona de nou!

Pisos de lloguer a Barcelona
Escrit per Xavi Maldonado

Ja gairebé arriba l’estiu, una de les estacions més esperades de l’any. Potser està llegint aquest article i ja tens pensat a passar uns dies a la Ciutat Comtal. O ets d’aquí i aquest any les teves vacances les passaràs a casa… No et preocupis, Barcelona té molt a oferir-te! Tant si ets d’aquí com si ets de fora i vols visitar la ciutat aquest estiu, des de ShBarcelona et portem aquest article on us donarem alguns consells que segur et seran de gran ajuda a l’hora de passar l’estiu a la capital catalana.

Article relacionat: Gaudeix de la Barcelona desèrtica a l’estiu

Consells per passar l’estiu a Barcelona

Pisos de lloguer a Barcelona

Imatge via Pixabay

Barcelona és una ciutat relativament gran comparada amb altres ciutats espanyoles, però relativament petita si la comparem amb algunes de les capitals europees. Disposa d’un transport públic molt eficient, econòmic i que et permetrà caminar per tota l’àrea metropolitana en molt poc temps. Si visites la ciutat aquest estiu, una opció ideal és recórrer-la mitjançant la xarxa d’autobusos turístics que et permetran visitar les zones més interessants, com ara el Passeig de Gràcia, amb les seves botigues de luxe i alguns dels edificis més emblemàtics del mestre Gaudí, o la ruta modernista de l’Hospital de Sant Pau i el Parc Güell, o la que es desplaça per la part alta de la ciutat i porta a l’emblemàtic estadi del Camp Nou. D’altra banda, si veniu a visitar Barcelona segur que les platges de la Ciutat Comtal seran un dels llocs que visitareu. Si és així, heu de tenir en compte diverses coses. El primer lloc, les platges barcelonines solen estar una mica massificades, sobretot les de la zona més central de la costa, properes a Ciutat Vella. Si us ve de gust descansar i estar tranquils no us les recomanem. Els crits dels venedors de refrescos i altres refrigeris no cessen i a aquests s’uneixen els dels massatgistes, els dels venedors de pareos i souvenirs i altres creatius serveis que evolucionen any rere any.

Article relacionat: Plans per a l’estiu a Barcelona

Pisos de lloguer a Barcelona

Imatge via Pixabay

Una altra de les coses que també us aconsellem és que cuideu de les vostres pertinences si aneu a la platja. Res d’anar-vos a banyar deixant les coses a la sorra a les platges del centre de la ciutat sense vigilància. En altres platges més tranquil·les en altres localitats no hi ha problema, però no recomanem fer-ho en les de Barcelona perquè us podeu endur un disgust. D’altra banda, si necessiteu un taxi, hem de comentar-vos que actualment a la Ciutat Comtal, a més del servei de taxi, els cotxes són negres i grocs, també podràs contractar el servei Cabify. La primera vegada que contractis el servei hauràs d’esperar 15 min., Però a partir de llavors el servei funciona amb normalitat. Les tarifes de taxi i Cabify són similars. Actualment Uber no opera a Barcelona. L’últim consell és que si vols gaudir de veritat de la gastronomia de la ciutat, que és molt variada i de gran qualitat, el millor és que t’oblidis dels restaurants més turístics i exploris altres que solen freqüentar els locals. Per a això pots consultar pàgines com Tripadvisor o El Tenedor, on podràs veure les opinions de clients per orientar-te.

Tens altres consells o recomanacions per a passar l’estiu a Barcelona?

Sobre l'autor

Xavi Maldonado

Deixar un comentari