blog shbarcelona español   blog shbarcelona français   blog shbarcelona english   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona   blog shbarcelona   blog shbarcelona
Empreses i startup

Aplicacions mòbils per trobar feina

Pisos de lloguer a Barcelona
Escrit per Xavi Maldonado

Amb l’arribada del setembre, moltes empreses decideixen augmentar el seu personal i obrir convocatòries per a accedir a llocs de treball en l’organització. Sempre s’ha considerat una de les millors èpoques per trobar feina, juntament amb l’inici d’any. També molts estudiants que finalitzen els seus estudis al juny descansen a l’estiu i aprofiten la finalització de les seves vacances per buscar la seva primera experiència laboral. Hi ha moltes maneres de buscar feina; a la manera tradicional, deixant personalment el CV a les empreses que ens interessen, a empreses de treball temporal, que ens ajuden a trobar feina en companyies que busquen el nostre perfil professional, per internet, mitjançant les plataformes especialitzades en ofertes d’ocupació i, de la forma més senzilla de totes, a través dels dispositius mòbils. Les aplicacions mòbils aporten solucions per a pràcticament tot, així que avui en aquest article de ShBarcelona us parlarem de les millors aplicacions per trobar feina.

Article relacionat: Treballar el cap de setmana a Barcelona

La tecnologia al servei de l’ocupació

Pisos de lloguer a Barcelona

Imatge via Pixabay

La primera aplicació que recomanem és JobandTalent, una plataforma relativament nova que ha aconseguit reunir les ofertes de milers d’empreses en aquest i altres països. Un cop et dones d’alta i omples les dades del teu perfil, a partir d’aquest moment l’aplicació t’enviarà alertes d’ofertes d’ocupació relacionades amb la teva experiència laboral, formació, preferències i sectors en els què estiguis interessat. També pots rebre alertes sobre llocs de treball amb un salari determinat. A més disposa d’un cercador d’ocupació molt complet que pots filtrar per múltiples paràmetres, alertes de quan veu una empresa teu perfil i actualització de l’estat de l’oferta quan aquestes gestionen els CV.

Una altra aplicació interessant, especialitzada en ofertes relacionades amb el turisme i l’hostaleria, és Turijobs. Aquesta aplicació és ideal per als professionals del sector i per a milers d’estudiants i joves estrangers que vénen a Espanya a trobar una feina que els permeti estudiar o viure una temporada a la Ciutat Comtal. Es reben alertes d’ofertes de forma instantània que encaixin amb els filtres que indiquis, però no cal registrar-se per veure les ofertes, només per inscriure’t-hi. Podràs veure ofertes en restaurants, bars, hotels, companyies de viatges, companyies aèries, perfils relacionats amb el turisme, entre d’altres.

Article relacionat: Grans empreses per a fer pràctiques a Barcelona 

Pisos de lloguer a Barcelona

Imatge via Pixabay

L’última, però no menys important, és l’aplicació mòbil d’InfoJobs. Aquest portal, un dels més longeus de les recerques d’ocupació online, ofereix múltiples funcionalitats que han estat copiades per moltes de les aplicacions abans esmentades i d’altres que ens hem deixat al tinter. Sens dubte, gràcies al seu prestigi i serietat, que ha anat guanyant-se amb el temps, disposa d’una àmplia gamma d’empreses que confien en ells per posar els seus anuncis, de manera que les ofertes de treball que apareixen a la plataforma solen ser, al seu torn, serioses. Com a funcions a destacar hi ha la de poder enviar a l’empresa el CV més idoni dels que pots confeccionar en l’aplicació, podent d’aquesta manera disposar de diversos CV específics per a certs perfils professionals, evitant d’aquesta manera que l’empresa visualitzi experiències laborals o formacions irrellevants per al lloc ofertat.

Has utilitzat alguna d’aquestes aplicacions? Què et semblen?

Sobre l'autor

Xavi Maldonado

Deixar un comentari