blog shbarcelona español   blog shbarcelona français   blog shbarcelona english   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona   blog shbarcelona   blog shbarcelona
Els consells dels nostres equips

Feina per estudiants a Barcelona

Treballadors a una cafetería
Escrit per Estibaliz

Sempre s’han concebut els dies feiners (de dilluns a divendres) com un temps amb horaris, normes, càrregues i exigències, mentre que el cap de setmana és per a la majoria un temps de descans, sense horaris, ni obligacions, encara que si vols trobar una feina d’estudiants a Barcelona, t’hauràs d’adaptar en horaris.

En temps de crisi, les coses han canviat i ens hem d’adaptar a les circumstàncies que ens imposa el mercat laboral, per això, cada vegada són més els que tenen la necessitat de treballar el cap de setmana o molts han de fer l’esforç amb tal de sortir de la llista de l’atur.

  • Pisos de lloguer a Barcelona

 

Com no és d’estranyar, no és molt agradable haver de treballar dissabtes i diumenges mentre la majoria descansen, però com en tot, té els seus avantatges.

Sigui quin sigui el teu cas, des de ShBarcelona volem donar-te alguns consells i facilitar-te la recerca per treballar el cap de setmana a Barcelona.

Article relacionat: Com treballar al FC Barcelona

Feina per estudiants a Barcelona

Els joves són els principals afectats per l’actual crisi econòmica, per això, el portal d’ocupació juvenil Student Job es va crear pensant en l’anomenada “generació perduda” que ha de marxar a altres països per tal de començar una nova vida laboral.

Feina d'estudiants a Barcelona

Imatge via Unsplash

Aquest web va néixer als Països Baixos i es va estendre per diversos països del continent europeu fins a esdevenir un dels cercadors d’ocupació per a estudiants i titulats més importants d’Europa. Aquesta borsa d’ocupació va destinada a joves que necessiten compatibilitzar els seus estudis amb un treball per tal d’adquirir una mica d’experiència abans d’acabar la seva carrera i joves aturats amb titulació que no saben de quina manera poden començar a exercir el seu ofici.

En general, és una web de fàcil maneig, tant per a les empreses com per als candidats. Tant empreses, com estudiants i titulats, han de registrar-se i omplir un formulari gratis amb totes les dades personals, acadèmiques, professionals i adjuntar tots els documents que creguin convenients per a obtenir bons resultats.

Alloja’t mentre busques una feina

A partir de llavors, ja es poden subscriure a les ofertes seleccionant abans la zona geogràfica que interessa, la categoria professional i el tipus de treball. Cal tenir en compte que el contacte entre empresa i treballador és directe, Student job no fa de mediador, però cada setmana t’enviarà totes les ofertes que encaixen en el teu perfil.

Article relacionat: Treballar al Zoo de Barcelona

Feina de cap de setmana a Barcelona

Infojobs

Infojobs és una web molt reconeguda on es van publicant ofertes de treball de tot tipus per als caps de setmana a Barcelona i rodalies.

feina de cap de setmana a Barcelona

Imatge via Unsplash

Si t’hi vols inscriure, només necessites uns pocs minuts per donar-t’hi d’alta com a usuari. Un cop registrat, ja podràs inscriure’t a totes les ofertes que t’interessin amb un sol clic.

Les ofertes per treballar el cap de setmana a Barcelona vénen molt ben explicades, amb tots els detalls: categoria del treball, nom de l’empresa, ubicació, experiència mínima requerida, tipus d’oferta, vista general, nombre de vacants…

ShBarcelona t’ajudem a trobar el millor allojatment

D’aquesta manera, és més fàcil saber si ets el perfil adequat o si l’oferta t’interessa. També tens l’opció de rebre per correu electrònic altres ofertes semblants o relacionades amb algunes que ja hagis vist i t’interessin creant un avís.

Simply Hired

Per últim, Simply Hired s’està convertint en el cercador d’ocupació més gran i intel·ligent d’internet. Bàsicament és com un google d’ofertes de treball que t’ajuda a trobar-ne d’una manera molt senzilla. Busquen ofertes en milers d’empreses, borses de treball, diaris, llocs de contingut, associacions, organitzacions professionals i tenen accés a gairebé tots els llocs de treball.

A més, porta integrat Linkedin, per tant, si disposes d’un compte, pots veure des de la mateixa pàgina quines connexions tens amb les empreses que han publicat les ofertes.

Coneixes algun altre web que resulti útil per a trobar feina?

Sobre l'autor

Estibaliz

Estibaliz és una illenca resident a Barcelona. Mestra en educació infantil i primària, especialista en llengua estrangera.

Comentari

Deixar un comentari