blog shbarcelona español   blog shbarcelona français   blog shbarcelona english   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona   blog shbarcelona   blog shbarcelona
Economia

Aplicacions que t’ajuden a estalviar

Pisos de lloguer a Barcelona
Escrit per Xavi Maldonado

Ara al mes de setembre que ve la costa postvacacional (de vegades inclús més aterridora que la de gener), és interessant conèixer com la tecnologia ens pot ajudar a estalviar. Sí, tal com sents, hi ha diverses aplicacions que ens faciliten les coses per a controlar de manera més exhaustiva les nostres despeses i, d’aquesta manera, poder gestionar millor els nostres millor i poder estalviar-nos diners cada mes. Diuen els experts que una de les claus per poder estalviar diners és tenir un registre més detallat de les nostres finances. Avui, des de ShBarcelona us volem parlar d’algunes aplicacions mòbils que ens ajuden a estalviar i a gastar menys, te les perdràs?

Article relacionat: Plans per a desprès de les vacances

Aplicacions per a gastar menys i estalviar més

Pisos de lloguer a Barcelona

Imatge via Pixabay

Com hem dit, hi ha moltes aplicacions que ens ajuden a estalviar diners, sobretot en èpoques on les despeses són més elevades, com després de les vacances o al mes de gener, quan la pujada dels preus i els excessos de les festes nadalenques passen factura. La primera proposta que us oferim és Tus Gastos, una aplicació disponible per a iOS i Android que està integrada a la plataforma MyValue. D’una manera senzilla i fàcil pots anar anotant totes les teves despeses en efectiu per poder prendre el control absolut de les teves finances, d’aquesta manera, i al costat de la plataforma MyValue, que permet controlar tots els ingressos i domiciliacions bancàries, tots els teus diners estàn organitzats i et serà molt més senzill controlar les despeses i evitar malbarataments. També podràs comparar els ingressos i les despeses per poder destinar més o menys diners depenent del balanç.

La següent aplicació que us proposem és Fintonic. També disponible per a Android i iOSFintonic és una aplicació dissenyada a Espanya que dóna la possibilitat de tenir controlades tots els comptes dels diferents bancs a una mateixa plataforma. Fintonic, a més, envia alertes relacionades amb qüestions importants, com ara els cobraments de comissions, venciments, moviments duplicats i, el més interessant, et proposa solucions i consells sobre les teves finances, així com informació de possibles serveis que poden ser-te útils segons el teu perfil de despeses i d’ingressos. Una aplicació molt completa i intuïtiva que et facilita el control total de les teves finances perquè no se t’escapi cap detall i puguis estalviar cada mes.

Article relacionat: Estalvia al super amb el mòbil

Pisos de lloguer a Barcelona

Imatge via Pixabay

Finalment us presentem una plataforma web molt interessant per estalviar en alimentació. Una de les formes més útils d’estalviar és comparant preus dels supermercats, encara que avui dia molt poca gent té la paciència i el temps per fer el que feien les nostres mares per estalviar cada mes. És per aquest motiu pel qual la tecnologia es posa al servei dels humans, per facilitar-nos la vida i, a més, ajudar-nos a millorar el nostre estat financer. El web és SoySúper i, tot i no ser una aplicació, es tracta d’una eina molt útil i efectiva per estalviar en menjar cada mes. SoySúper compara els preus de la majoria de supermercats d’Espanya, entre ells; Condis, Caprabo, Alcampo, Carrefour, Mercadona, Eroski, Dia, El Corte Inglés i Hipercor i pots fer la compra des de la mateixa plataforma, amb els productes de diferents grans superfícies més econòmics. Cada supermercat et portarà la compra que li correspongui, si bé és cert, has de tenir en compte les despeses de l’enviament de cada un, pots veure amb quin supermercat et surt millor la compra i, si val la pena, combinar diferents compres en diferents supermercats als millors preus. Una bona eina molt útil i pràctica.

Què et semblen aquestes aplicacions per estalviar diners? Deixa la teva opinió als comentaris!

Sobre l'autor

Xavi Maldonado

Deixar un comentari