blog shbarcelona español   blog shbarcelona français   blog shbarcelona english   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona   blog shbarcelona   blog shbarcelona
Restaurants i tapes

Restaurants per a celíacs, intolerants i al·lèrgics

Pisos de lloguer a Barcelona
Escrit per Mercedes

Són moltes les persones que presenten intolerància a certs aliments (gluten, lactosa), unes altres són al·lèrgiques a algun aliment o a grups d’ells (marisc, ou, maduixes, xocolata, etc.). Fins i tot hi ha unes altres que, àdhuc no tenint aquests problemes, opten voluntàriament per evitar aquests productes per tal de millorar la seva salut. Per això, des de ShBarcelona us portem aquest article on podreu descobrir diversos establiments on menjar sonse preocupar-vos per les intoleràncies amb una selecció de restaurants aptes per a celíacs i altres intoleràncies.

Article relacionat: Nutricionistes vegans a Barcelona

Restaurants aptes per a celíacs a Barcelona

Pisos de lloguer a Barcelona

Imatge via Pixabay

Multitud d’estudis indiquen que una alimentació sense gluten, per exemple, proporciona una millora immediata sobre moltes malalties que no estan directament relacionades amb la celiaquia, com l’artritis, el colesterol, la fibromiàlgia i moltes altres. Si estàs passant una temporada a Barcelona, sens dubte et resultarà interessant disposar d’una relació de restaurants on és possible gaudir d’un bon menjar elaborat amb cura, i sobretot, sense aliments al·lèrgens i sense gluten Yesterday és un restaurant de cuina mediterrània amb preus que varien entre els 20 i 30€. Ambientat amb música dels anys 60 i 70, és una gran opció per a menjar de manera saludable i on disposen d’opcions gluten free. El podreu trobar a la Riera de Sant Miquel, 75. Un altre restaurant de cuina catalana, amb tocs contemporànis, és el restaurant Hisop. Per a menjar en aquest restaurant és necessari avisar amb antel·lació de la intolerància que es disposi, o de què cal l’absència de gluten a la reserva, per a millorar el servei del xef. Es troba ubicat al Passatge Marimon, 9. Al barri de l’Eixample trobaràs el Giraluna, un restaurant de cuina italiana, mediterrània i vegetariana. Els preu solen estar per sota dels 20€ de mitjana per persona en un àpat normal. Compta amb una carta detallada i wifi gratuït. Està al carrer de Blasco de Garay, 8. Al carrer de València, 28, es troba el restaurant Mandi Mandi, també de cuina italiana. Aquí la pasta deixa pas a les truites sense ou, nyoquis fets a mà o creps de verdures, bolets o gambes, i la polenta (farina de blat de moro), que es pot condimentar amb qualsevol tipus de salsa o aliments.

Article relacionat: Menjar vegà a Barcelona

Pisos de lloguer a Barcelona

Imatge via Pixabay

La Riera és un restaurant familiar de cuina vegetariana. Disposen de menús diaris a 9 €, mentre que els menús de dissabte costen 11,60€. Aquest restaurant compta amb accés per a minusvàlids, i està al barri de Sarrià, concretament al carrer Regent Mendieta, 15. Es recomana encaridament que en realitzar la reserva, s’indiqui el tipus d’intolerància o al·lèrgia, d’aquesta manera, el xef podrà oferir una major varietat de les seves especialitats. Des de ShBarcelona t’ho volem fer fàcil, i a successives entrades ampliarem la informació amb més barris. Ah! I alhora aprofitem per desitjar-te bon profit!

Conèixes altres restaurants que siguin aptes per a persones celíaques i amb intol·leràncies a altres aliments? No duptis en compartir-ho amb nosaltres als comentaris!

Sobre l'autor

Mercedes

Mercedes és escriptora, community manager i experta en SEO.

Deixar un comentari