blog shbarcelona español   blog shbarcelona français   blog shbarcelona english   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona   blog shbarcelona   blog shbarcelona
Restaurants i tapes

Restaurants al Parc de Collserola

restaurants parc collserola
Escrit per Xavi Maldonado

El Parc de Collserola és el pulmó verd de la Ciutat Comtal. És, per molts excursionistes i barcelonins, el seu refugi per escapar-se unes hores del trànsit i el ritme frenètic que es viu a Barcelona.

El parc compta amb un gran nombre de senders, camins i indrets que enamoraran a tots aquells que visiti aquest espai natural.

És un espai ple d’història i en els racons més amagats, s’hi troba patrimoni natural i cultural que de ben segur no us deixarà indiferents.

parc de collserola

Imatge via VisualHunt

Dins el Parc Natural de la serra de Collserola hi podem trobar també una oferta de bars i restaurants típics de cuina catalana de qualitat. Si vols passar una jornada tranquil·la sense allunyar-se gaire de la ciutat, val la pena coneixer-los. 

Avui, des de ShBarcelona us volem parlar en aquest article sobre algunes de les millors masies i restaurants al Parc de Collserola, ideals per provar la cuina catalana i gaudir de la natura que els envolta.

Article relacionat: Top 5 de restaurants de cuina catalana

  • Pisos de lloguer a Barcelona

 

Descobreix alguns dels millors restaurants de la Serra de Collserola

El primer restaurant de Collserola que us recomanem és el restaurant de Santa Creu d’Olorda, situat al punt BV 1468 km 6. Es tracta d’un restaurant senzill, situat a una esplanada al costat d’una zona de jocs i diverses àrees de pícnic.

Vine a viure a Barcelona

Té dos restaurants: un que obre durant els mesos d’hivern i un altre que ho fa els mesos d’estiu. El restaurant d’hivern és un local que disposa de menjador interior i terrassa.

En canvi, el restaurant d’estiu, només disposa de taules exteriors a l’ombra dels arbres. El tipus de menjar que es serveix és senzill, però amb plats saborosos, i amb bona relació qualitat-preu.

I si ets un amant de la carn, aquí podràs degustar carn a la brasa com xai, botifarra, pollastre, botifarres o xoriço, amb una guarnició a triar de mongetes, patates, amanida o xampinyons.

Les racions de braves i patates amb allioli són molt demandades, a més de les truites, que són una altra de les especialitats de la casa.

El servei és ràpid i els cambrers molt atents i amables. El cap de setmana està molt ple i per donar-te taula et proporcionen d’un número, ja que no és possible reservar.

restaurants collserola

Imatge via Pexels

L’entorn, per la seva banda, és ideal. Es troba a una zona elevada, el que fa que sigui un espai ventilat i amb bones vistes i molt tranquil, sobretot entre setmana. Sol ser molt conegut i freqüentat pels senderistes i ciclistes que s’apropen pel Parc de Collserola.

Article relacionat: Plats típics de la cuina catalana

Una altra opció de restaurants per dinar al Parc de Collserola és la Masia Can Sardà una bona opció si el que busques és un servei ràpid i menjar de qualitat. Es troba situada a la carretera de Barcelona per Horta BV-1415, KM 4, al terme municipal de Cerdanyola del Vallès.

En aquest restaurant podem degustar menjar típic català de temporada, en la qual destaquem els cargols a la llauna, la carn a la brasa, carn d’olla, l’esqueixada o l’amanida catalana.

I si el que busques és gaudir d’una calçotada a Collserola, Can Sardà ofereixes des de ja fa un temps un menú combinat amb calçots i carn a la brasa.

calçotada collserola

Imatge via Visual Hunt

El local disposa de diversos menjadors i una terrassa en la qual en mig s’ha situat un espai per fer la brasa. Pels més menuts s’ha habilitat un espai on poden jugar, a més a més de poder descobrir la granja d’animals que hi ha a la vora.

Els caps de setmana està ple de gent, però és possible reservar taula.

Troba el teu pis a Barcelona

Finalment, us parlem del restaurant Casa Juaco, un rostidor de menjar a la brasa i cuina catalana que destaca pels esmorzars de forquilla que ofereix. És freqüentat per excursionistes o ciclistes que volen gaudir d’aquest gran àpat i després continuar amb la seva ruta.

Per un preu força econòmic, et donen a escollir entre diversos plats combinats, torrada de pa amb tomàquet, beguda i cafè.

Has menjat en algun d’aquests restaurants? Què t’han semblat?

Sobre l'autor

Xavi Maldonado

Deixar un comentari