Categories: Desplaçar-se

Bicicletes de segona mà a Barcelona

Si ja gaudeixes de la vida a la ciutat, ja sigui amb un lloguer de temporada o de llarga estada a Barcelona, comprar una bici de segona mà és una opció molt correcta i tan vàlida com comprar-ne una de una nova.

Alguns dels avantatges que aporta és que podem comparar el preu de moltes de categoria similar i de diferents marques, negociar amb el venedor, si cal, i fins i tot trobar-ne una pràcticament nova a un preu boníssim.

A ShBarcelona t’assessorarem, almenys, perquè tinguis les idees més clares sobre com i on comprar bicicletes de segona mà a Barcelona.

Article relacionat: Bicing, la bici urbana

Botigues de bicicletes de segona mà

Imatge via Pixabay

Comprar la tan desitjada bicicleta no és com comprar una joguina, per això és tan difícil prendre la decisió de si adquirir-la en una botiga física o en una online.

Si anem a una botiga de bicicletes de segona mà, de les que per cert cada vegada n’hi ha més, sempre tindrem algú que ens pugui atendre si tenim dubtes o problemes i podrem comprar amb calma i amb totes les garanties i revisió gratuïta, cosa que no tindrem si ho fem per Internet.

D’altra banda, fer-ho per internet no és gens complicat, això sí, és millor intentar triar a un venedor que no estigui molt lluny de la nostra ubicació, d’aquesta manera podrem provar la bici.

Una altra via és tenir en compte que a la tardor, moltes botigues i hotels que lloguen bicis les renoven i, per tant, treuen a la venda les antigues.

D’aquesta manera, podrem trobar bones bicis per la meitat del seu preu original, que com a molt tenen 2-4 anys, han estat ben cuidades i han tingut un bon manteniment. Durant el procés de compra, primer defineix què estàs buscant (bici de ciutat, de carretera, plegable, elèctrica …), busca i compara per la web o en botigues, assegura’t que està en bon estat i …fes una volta!

Bicicletes de segona mà online

Bicicleta.es és un projecte de l’empresa Trixi Triciclos del Barri Gòtic de Barcelona (Pl. Traginers, 4), coneguda pels simpàtics “bicitaxis” que circulen per la ciutat des de fa 15 anys.

El web consisteix en un cercador d’anuncis de bicicletes de segona mà i accessoris facilitant diversos filtres (província i preu orientatiu del que tens pensat invertir) obtenint així un munt d’opcions per triar. A més, també és un cercador d’empreses, organitzacions, serveis i informació relacionada amb les bicis a la teva comunitat.

És un espai perfecte perquè qualsevol venedor publiqui el seu anunci gratis i també compta amb una secció molt interessant de vídeos informatius sobre qualsevol notícia relacionada amb aquest món.

La pàgina compta amb una categoria de robatoris a la que qualsevol persona que hagi patit la pèrdua de la seva bici, pot publicar un anunci especificant bé tots els detalls del furt que estarà actiu durant 90 dies.

Todobicis.net és un portal especialitzat en ciclisme i dedicat a la publicació d’anuncis de compra / venda de bicicletes i articles relacionats.

En un sol portal s’han reunit els beneficis d’una pàgina molt completa de compravenda, els avantatges d’un fòrum d’internet i la facilitat d’ús d’una pàgina senzilla i fàcil de manejar per a tots els públics.

Article relacionat: Compartint moto elèctrica a Barcelona

Imatge via Pixabay

Pots publicar sense cap cost tot el que vens i buscar tot el que necessites: bicis (de muntanya, de carretera, urbanes…), components, proteccions, accessoris, roba i molt més.

Com que és un portal especialitzat en la matèria, els usuaris també podràn trobar notícies, reportatges, novetats i altres continguts d’interès, a més de molts més serveis. També és recomanable visitar el seu blog.

I acabem amb Goobici.com, el primer portal de trobada entre particulars, botigues i tallers, on és possible descobrir bicicletes per a tots i de tots els preus, amb les màximes garanties de compra.

Si vols comprar una bici de segona mà directament d’un particular, pots triar entre una àmplia gamma classificades per categories (MTB, carretera, urbana, infantil, plegable…). El servei, transparent i de qualitat, t’ofereix abundant informació per a la compra i la possibilitat de realitzar un peritatge i revisió prèvia.

 

Ens recomanes cap altra botiga on comprar bicicletes de segona mà?

5 / 5 ( 4 votes )
Estibaliz

Estibaliz és una illenca resident a Barcelona. Mestra en educació infantil i primària, especialista en llengua estrangera.

Recent Posts

Què és la certificació Biosphere?

Indubtablement, la importància de la sostenibilitat s'ha tornat fonamental en tots els àmbits, i un…

1 dia ago

El que has de saber de la Fórmula 1 a Barcelona 2024

La Fórmula 1 arriba a Barcelona, aquest any la ciutat es prepara per a rebre…

2 setmanes ago

Incasòl: 10 “FAQS” d’inquilins i propietaris

Tant si ets propietari com inquilí, segurament alguna vegada t'has preguntat què és l'Incasòl? Sobretot…

3 setmanes ago

Guia ràpida sobre la Inspecció Tècnica d’Edificis (ITE)

La Inspecció Tècnica d'Edificis (ITE) emergeix com un pilar fonamental en la gestió i preservació de…

1 mes ago

Hola Barcelona Travel Card: com funciona

Barcelona atreu a visitants de tot el món cada any, i explorar aquesta metròpolis pot…

2 mesos ago

La plaça Espanya de Barcelona, un passeig recomanable

La Plaça Espanya de Barcelona és un dels llocs més emblemàtics de la ciutat. Amb…

2 mesos ago