blog shbarcelona español   blog shbarcelona français   blog shbarcelona english   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona   blog shbarcelona   blog shbarcelona
Activitats i esport

Tours en bicicleta per Barcelona

Pisos de lloguer a Barcelona
Escrit per Xavi Maldonado

Hi ha mil i una maneres de conèixer Barcelona. Caminant, amb el cotxe -si t’ agrada posar a prova la teva paciència i la salut pulmonar dels barcelonins-, corrent, en segway, en kart, en autobús, en metro, en moto, en helicòpter, en tren, en ferrocarril, en funicular, en telefèric, en vaixell, i com no, també en bicicleta. Barcelona compta amb un gran número de rutes que són imprescindibles visitar, alguna d’ elles massa massificades i d’ altres més desconegudes però no menys interessants. Si véns a Barcelona de visita o si vols conèixer millor la teva ciutat, la bicicleta és una alternativa de transport excel·lent per a gaudir dels tresors que amaga la Ciutat Comtal. A ShBarcelona volem oferir-te diferents alternatives, des de la típica ruta gaudiniana -imprescindibles-, fins a les més desconegudes i interessants.

Article relacionat: Bicing, la bici urbana

Bike Tours

Pisos de lloguer a Barcelona

Imatge vía Pixabay

Als seus inicis, la seva activitat es centrava a crear juntament amb l’ Ajuntament de Barcelona iniciatives  de conscienciació sobre la importància de moure’s per la ciutat de manera més sostenible i saludable mitjançant la bicicleta. És una de les empreses pioneres en la creació d’ aquest tipus de campanyes, ja que està vigent des de l’ any 1995. El pas següent va ser el lloguer de bicicletes per a turistes i autòctons que desitgen desplaçar-se per la ciutat mitjançant aquest vehicle de dues rodes, i, a causa de la necessitat de molts dels seus clients de ser guiats per la ciutat, van començar a organitzar tours en bicicleta. Bike Tours disposa de guies turístics multilingües altament formats que proporcionen als clients tota la informació necessària per a que el recorregut sigui el més interessant possible.

Barcelona Biking

Actualment existeixen moltes activitats alternatives que les empreses ofereixen als seus treballadors amb l’ objectiu de fer pinya, activitats que solen ser esportives i que sovint ajunten salut i gastronomia. Barcelona Biking és un exemple d’ empresa que ha apostat per a la organització d’ aquest tipus d’ activitats per a altres empreses, però també són especialistes a tours turístics en bicicleta, ja sigui en grups o amb la parella. No només es limiten a tours pel centre de la ciutat o per les zones més conegudes, sino que també aposten per oferir tours per la muntanya de Collserola, o fins i tot, tours a la carta, segons les necessitats i preferències dels clients. Els materials i les bicicletes utilitzades per a aquests tours són de primera qualitat, i reuneixen els elements de seguretat necessaris per a la seva finalitat. A més, el seu personal està àmpliament qualificat i format, i parlen diverses llengües.

Article relacionat: Bicicletes de segona mà a Barcelona

Steel Donkey Bike Tours

Pisos de lloguer a Barcelona

Imatge vía Pixabay

Amb l’objectiu de diferenciar-se  de la competència, algunes empreses de tours turístics en bicicleta han decidit incloure als seus itineraris llocs menys coneguts pel públic o elements gastronòmics populars entre els locals. Prendre una refrescant orxata a la Rambla del Poblenou o a la Plaça del Sol a Gràcia, provar les meravelloses patates braves del Bar Tomàs, a Sarrià, o visitar el centenari Hospital de Sant Pau, són alguns exemples dels tours que organitza Steel Donkey Bike Tours. Si et ve de gust conèixer espais únics i especials a la ciutat de Barcelona, i de pas, menjar a alguns dels locals més emblemàtics de la Ciutat Comtal, Steel Donkey Bike Tours és la teva elecció.

Has fet alguna ruta amb aquesta empresa? Ens pots recomanar alguna altre?

Sobre l'autor

Xavi Maldonado

Deixar un comentari