blog shbarcelona español   blog shbarcelona français   blog shbarcelona english   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona   blog shbarcelona   blog shbarcelona
Els barris de Barcelona

VIDEO: Què visitar al Born

Pisos de lloguer a Barcelona
Escrit per Mariona

El Born és una de les zones més emblemàtiques del centre de Barcelona. Perdre’t pels seus carrers és una meravella, però també hi ha certes atraccions turístiques que no et pots perdre. Vols una ruta per saber què visitar al Born? A ShBarcelona te’n proposem una, esperem que t’agradi.

Edificis imprescindibles del Born

Palau de la música

Pisos de lloguer a Barcelona

Foto por tetegil via VisualHunt.com / CC BY-NC-SA

Una primera parada que et recomanem és el Palau de la Música. Un edifici important no només per l’arquitectura sinó també per les destacades obres de teatre i concerts que tenen lloc al seu interior. La seva façana és digna de veure, tant per el costat de l’entrada com per tot el que rodeja l’edifici. Però l’interior també val molt la pena. De fet, s’organitzen visites guiades tant en espanyol com en anglès.

Església de Sant Pere, Basílica Maria del Mar

Per altra banda, un altre monument que proposem visitar és l’església de Sant Pere, la qual s’ubica a la mateixa Plaça Sant Pere. Era un monestir i ara és una simple església. Bé, simple però bonica, amb una barreja d’estil entre romànic i gòtic on les lluernes permeten que s’ompli de llum. Aquí s’hi celebren casaments, tot i que també se’n celebren a la famosa Basílica de Santa Maria del Mar, on es pot pujar al seu terrat.

Mercat del Born

I què més es pot visitar al Born? Doncs el mercat del Born, el de Santa Caterina que es va obrir altre cop fa dos anys. En ell hi podem veure les ruïnes de Barcelona, que es van trobar quan van començar a excavar. Però a més a més, com no, té bars, restaurants, comerços i inclús espais culturals en aquest enorme edifici de tres plantes. No obstant, no hi ha res més enriquidor que visitar el Museu Picasso.

Restaurants i botigues del Born

Pisos de lloguer a Barcelona

Foto vía Pixabay

Si has estat tot el matí gaudint del Born i ha arribat l’hora de menjar, en aquesta zona de Barcelona hi ha nombrosos restaurants. De fet, al mateix mercat del Born trobareu el 300 Born, un bar perfecte per prendre’s un bon vermut català. De tapes hi ha moltes possibilitats, sobretot  als carrers Rec i Comerç, fins i tot restaurants hindús. No obstant, si el teu pla és més aviat un sopar més íntim, el Senyor Parellada és una bona opció, amb menú per 14€ i plats per entre 9€ i 20€.

Que vols anar de compres? A Mirallers tens Ivori, una botiga de roba i complements fets a Barcelona, i La Bicha Creativa, especialistes en bosses. A més, si t’agraden les coses vintage, aquest és el teu barri, perquè aquí podràs trobar mil botigues d’aquest tipus, com Loisada Vintage.

Sobre l'autor

Mariona

Mariona és una jove redactora que viu a Barcelona.

Comentari

  • me agradan mucho tus artículos sobre los lugares a visitar en Barcelona y en especial en tu descripción tan cálida de sus rincones y opciones. felicitaciones por ello.
    Soy Venezolano descendientes de catalanes y soy la tercera generación aca y tengo ya dos generaciones que me siguen. una de mis hijas esta llegando hoy a Barcelona a Pobla Sec.
    Parlo el catalá da cuna, pero ancara no al se escriura y es per ello que he visitat als teus escrits a viam si puc apendra. ya la meva filla al estudiara alla. Racords y salutacions!

Deixar un comentari