blog shbarcelona español   blog shbarcelona français   blog shbarcelona english   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona   blog shbarcelona   blog shbarcelona
Els millors restaurants

Sopar en parella a Barcelona

Pisos de lloguer a Barcelona
Escrit per Elia

Vols sorprendre a la teva parella amb una nit especial? Et ve de gust treure el teu costat més romàntic? Si ja gaudeixes d’un pis de lloguer a Barcelona i vols organitzar un sopar romàntic a la Ciutat Comtal, en aquest article de ShBarcelona et descobrim alguns llocs per sopar en parella a Barcelona.

Si vols gaudir d’un moment especial o romàntic amb la teva parella i estàs cansat/a o no tens temps de preparar alguna cosa en el teu pis, sempre existeix l’opció per a sopar fora, ja que Barcelona compta amb una gran varietat d’opcions amb característiques úniques que segurament satisfaran el teu desitjos.

Article relacionat: Restaurants amb vistes a Barcelona

Sopar romàntic a Barcelona

Sopar a la llum de les espelmes

Imatge via Pixabay

El Xef Sebastián Merlet, originari de Xile, aconsegueix fusionar al Restaurant Doble Zeroo el millor dels mons amb aquest restaurant japonès contemporani.

El sabor del sushi i tapes exòtiques amb tocs llatinoamericans que aquí trobaràs, ofereix un equilibri exquisit entre l’art i la simplicitat.

La seu original del restaurant es troba al barri del Born, al carrer Jaume Giralt 53, però el seu èxit els ha fet ampliar els seus locals i per això també podras trobar un altre restaurant a la plaça Bonanova al carrer Sant Delfí 11 i també al centre del poble del Masnou. Compten amb servei a domicili per si vols gaudir del seu sabor en la comoditat de la teva llar a Barcelona.

Una altra opció és el restaurant Torre d’Alta Mar. Situat a 75 metres sobre el nivell del mar, en la punta de la torre del Telefèric del Port Vell (Passeig Joan de Borbó 88), aquest restaurant romàntic de Barcelona et deixarà sense alè, no només pels seus deliciosos platerets especialitzats en peixos i carns nobles, sinó per unes admirables vistes de la ciutat de Barcelona i del Mediterràni.

El restaurant Torre d’ Alta Mar és un espai amb ambient cosmopolita que ofereix música de fons i una atenció impecable al client. Una opció de preu elevat però que sens dubte val la pena per a sorprendre a la teva parella.

Article relacionat: Restaurants ètnics a Barcelona

Taula a un restaurant romàntic

Imatge via Pixabay

La següent opció que us portem és la Fonda Espanya, situat dins de l’Hotel Espanya, construït en 1903, és una obra mestra de l’arquitectura contemporània del cèlebre català Domenech i Muntaner.

Al seu espai es pot apreciar un bell mural amb sirenes, decorats amb escuts de ciutats d’Espanya, fets en fusta i ceràmica, diversos vitralls i llums preciosos.

Tota aquesta bellesa és un complement perfecte per als platerets que el seu Xef Xavier Sender, amb la guia del seu director Martín Berasategui han aconseguit crear obtenint així la categoria Bib Gourmand en la Guia Michelin 2015.

Aquí aposten pel menjar tradicional amb un toc modernista i aconsegueixen capturar en essència l’antic concepte de les fondes, menjar per a tots els gustos.

El bon servei i l’alta gastronomia són la base de la carta de “Antigua” (Carrer de Marià Cubi, 59), que s’adapta a cada temporada amb la creativitat i passió que mou al seu equip.

En aquest lloc, situat a la zona alta de Barcelona, el barri de Sant Gervasi, podràs trobar cuina mediterrània saborosa i refinada en un espai càlid i íntim que es distingeix per la seva tènue il·luminació i decoració elegant.

Tens algun altra recomanació per sopar en parella a Barcelona?

Sobre l'autor

Elia

Filòloga hispànica i apassionada de les lletres. M'agrada el teatre (molt), la literatura (més encara) i la cultura. He unit la meva passió per les arts creant una companyia de teatre anomenada LetrasConVoz i un web de temàtica cultural.

Deixar un comentari