blog shbarcelona español   blog shbarcelona français   blog shbarcelona english   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona   blog shbarcelona   blog shbarcelona
El que convé saber

Botigues de manualitats a Barcelona

Artista fent una manualitat de pintura
Escrit per Xavi Maldonado

Moltes persones tenen aficions molt curioses, on el seu enginy i creativitat són els protagonistes. També els més petits solen haver de fer diversos tipus de manualitats com petits projectes escolars que els ajuden a desenvolupar la seva imaginació, creativitat i recursos.

Les manualitats estan a l’ordre del dia, però de vegades no sabem on dirigir-nos per comprar productes que puguin fer créixer la nostra petita obra d’art.

Si ja gaudeixes de la vida a la ciutat amb un pis de lloguer a Barcelona, sabràs que hi ha botigues de tota mena, però si et resulta complicat trobar botigues d’aquest tipus, des de ShBarcelona us portem aquest article on us volem parlar d’algunes de les millors botigues de manualitats que podem trobar a la Ciutat Comtal.

Article relacionat: Papereries de disseny a Barcelona

Gaudeix de les botigues de manualitats de la Ciutat Comtal

Hazlo Tú

Noia gaudint de les manualitats

Imatge via Pixabay

HazloTu és una botiga i taller de manualitats pensada i gestionada per professionals especialitzats en belles arts, scrapbooking, artesania en plata i arts decoratives.

Busquen sempre les últimes tendències i novetats del sector perquè els seus clients puguin aprendre coses noves constantment. El local és gran i disposa de milers de productes perfectes per confeccionar totes les manualitats que puguis somiar.

A més, tots els dissabtes pots gaudir de monogràfics d’unes 4 hores de durada, completament gratuïts per als interessats. Alguns d’ells han estat sobre temàtiques tan interessants com l’argila polimètrica, pintura country, artesania en plata de llei, feltre, etc.

Per saber més pots visitar la seva pàgina web o passar-te per la seva botiga situada a la rambla del Carmel, 18-20, al districte d’Horta-Guinardó.

Pinzell de Paper

Pinzell de Paper és una botiga especialitzada en la venda d’articles per a manualitats a la Ciutat Comtal. Allà podràs trobar pintures i vernissos, papers decoratius, lletres, plantilles o encunys, així com material escolar.

També s’organitzen cursos i tallers per a tots els gustos, com el de scrapbooking, el de steampunk o el de decoupage. Ofereixen, al seu torn, classes extraescolars de manualitats per a nens, festes d’aniversari especials i altres propostes interessants. Per inscriure’t a algun dels seus cursos pots fer-ho a través del seu telèfon 772 23 03 24 o passar-te per la seva botiga al carrer Desfar, 22, al barri de Vilapicina.

Article relacionat: Botigues de teles a Barcelona

Montana Shop

Spray de graffitis

Imatge via Pixabay

Montana Shop es va fundar l’any 2004 al Born, i es va convertir en el primer grafiti-shop de la Ciutat Comtal. Gairebé deu anys després va obrir la seva segona botiga, molt cèntrica també i situada al popular barri de Gràcia.

Als dos locals podràs trobar el seu catàleg sencer de productes de fabricació pròpia i també aquells dels quals són distribuïdors a Europa. A Montana Shop trobaràs els millors productes per desenvolupar qualsevol mena de manualitats relacionada amb el grafiti, l’art urbà i les belles arts.

Llibres, revistes, roba i complements són només alguns dels elements que ofereix Montana Shop.

Barna Art

Barna Art és una botiga de manualitats que amb la seva varietat de productes aconseguirà que et converteixis en la persona més creativa de l’univers. En definitiva, els millors materials i els millors preus convergeixen en aquesta botiga de belles arts.

Si necessites assessorament, l’experiència i professionalitat dels professionals de Barna Art porta resolent dubtes des de fa més de vint-i-tres anys. Pots visitar la seva botiga al carrer Rosselló 290 bis, a l’Eixample.

Ens pots recomanar alguna altra botiga de manualitats a Barcelona?

Sobre l'autor

Xavi Maldonado

Deixar un comentari