blog shbarcelona español   blog shbarcelona français   blog shbarcelona english   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona   blog shbarcelona   blog shbarcelona
El que convé saber

La tornada a l’escola

Pisos de lloguer a Barcelona
Escrit per Xavi Maldonado

En el moment en el que falta poc perquè s’acabi l’estiu i comenci un nou curs, s’acumulen les coses que necessitem preparar per a aquest. Els llibres per a l’escola, uniformes, material escolar … hi ha tantes coses a tenir en compte que es fa costa amunt. La tornada a l’escola sempre es viu com una cosa emocionant per als protagonistes (nens i adolescents) i més estressant per als pares, que de vegades no saben on dirigir-se, sobretot si són nous a la ciutat. Barcelona disposa d’una multitud de grans magatzems i botigues especialitzades en material escolar i llibres de text, així com d’uniformes i roba per a practicar diferents activitats esportives extraescolars, entre altres coses. Avui, en aquest article de ShBarcelona us volem parlar sobre la tornada a l’escola i els establiments on podem trobar tot el necessari per a això.

Article relacionat: Papereries de disseny a Barcelona

On trobar tot el necessari per a l’inici de les classes a Barcelona

Pisos de lloguer a Barcelona

Imatge via Pixabay

Ara que arriba el mes de setembre i el final de les vacances és a prop, un nou curs comença, i amb això també les despeses en roba, uniformes, equipacions, llibres i material escolar. Algunes coses es poden reciclar de germà a germà o de la generositat d’algun amic o familiar, però altres vegades és impossible, i ens hem de gratar la butxaca a la recerca de les coses que ens demanen a l’escola i de, per descomptat, alguns capricis dels nostres fills. Pel que fa a uniformes, roba escolar i equipacions, us aconsellem tres establiments en els quals podeu trobar aquests productes. D’una banda hi trobem El Corte Inglés, un centre comercial amb diferents establiments repartits per la ciutat, i que sempre ha destacat per oferir uniformes i equipacions de molts  col·legis i escoles. En tractar-se d’un centre comercial, també disposen dels llibres de text oficials de cada centre formatiu i de material escolar. Si tens poc temps i prefereixes fer les teves compres per internet, pots donar una ullada a Uniformes de Colegio, una botiga en línia que ofereix uniformes oficials d’alguns dels col·legis i escoles de Barcelona, ​​a més de motxilles, estoigs, sabates, complements o pijames, entre d’altres productes.

Article relacionat: Botigues de llibres a Barcelona

Pisos de lloguer a Barcelona

Imatge via Pixabay

Altres grans magatzems que disposen d’equipacions i uniformes escolars, a més de material escolar i llibres de text oficials, és Carrefour. Aquests magatzems, que també se situen en diferents punts de l’àrea metropolitana de Barcelona, disposa d’uniformes escolars genèrics, bates, sabates, mitjons i leotards. Pots accedir a la seva web per comparar preus, qualitats i ofertes. Una de les botigues més emblemàtiques a Barcelona relacionada amb els productes escolars, llibres i diferents materials escolars és Abacus, una cooperativa que ofereix interessants descomptes en aquest tipus de productes, a més de llibres i objectes d’oficina. Hi ha diverses botigues Abacus a la ciutat de Barcelona i pots consultar la seva web per trobar la més propera a tú.

I tú, on vas a comprar els productes escolars per a la tornada a l’escola a Barcelona? Ens aconselles alguna altra botiga a la Ciutat Comtal o rodalies?

Sobre l'autor

Xavi Maldonado

Deixar un comentari