blog shbarcelona español   blog shbarcelona français   blog shbarcelona english   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona   blog shbarcelona   blog shbarcelona
El que convé saber

Estudiar a l’estiu a Barcelona

Pisos de lloguer a Barcelona
Escrit per Mercedes

No saps què fer a l’estiu? Moltes persones s’avorreixen durant els mesos d’estiu, sobretot els estudiants, ja que tenen un llarg termini de vacances, i aprofiten aquest període per fer algun curs que els permeti adquirir nous coneixements que puguin servir-los per al seu futur professional o acadèmic. A Barcelona s’organitzen diversos cursos d’estiu, i des de ShBarcelona volem proposar-vos algunes de les entitats més rellevants que ofereixen aquest tipus de cursos a la Ciutat Comtal.

Article relacionat: Biblioteques de dia i de nit a Barcelona

Estudiar durant els mesos d’estiu

Pisos de lloguer a Barcelona

Imatge via Pixabay

Si vols aprofitar l’estiu per estudiar, hi trobaras una multitud de centres d’alt nivell que ofereixen cursos estivals, des d’estudis superiors de postgrau a introducció a la gastronomia o la interpretació. A continuació volem explicar-te i informar-te sobre els més representatius. La Universitat Oberta de Catalunya (UOC), amb estudis en línia, ofereix molts i variats cursos per tot aquell que estigui interessat a ampliar coneixements. La seva campanya “Cursos d’Estiu” es durà a terme entre juliol i setembre. En la majoria dels casos van dirigits a qualsevol que vulgui realitzar-los, sense necessitat de cap titulació. Tenen una durada de 20 a 30 hores lectives, i reporten a l’estudiant 1 o 2 crèdits ECTS (European Credits Transfer System). Aquests crèdits són garantia de qualitat i homogeneïtat dels estudis, reconeguts per totes les universitats de l’Espai Europeu d’Educació Superior (EEES). A més, són diverses les universitats públiques i privades obren les seves portes al període estival, posant a la disposició de l’alumne cursos de variades intensitats i disciplines. Algunes d’aquestes són, l’Universitat de Barcelona (UA), l’ Universitat Autònoma de Barcelona (UAB), el Campus Universitari de la Mediterrània (CAMPUSMED), l’Universitat Catalana d’Estiu de la Natura (UCECN), Universitat Pompeu Fabra (UPF), l’Universitat de Lleida (UDL), Universitat de Girona (UDG), l’Universitat Rovira i Virgili (URV) l’Universitat d’Estiu Ramon Llull (URL), l’Universitat d’Estiu de Vic (UVIC), l’Universitat d’Estiu Abat Oliba (UAOCEU) i l’Universitat Internacional de la Pau (UNIPAU).

Article relacionat: Biblioteques de Barcelona on estudiar els diumenges

Pisos de lloguer a Barcelona

Imatge via Pixabay

L’Ajuntament de Barcelona i diversos centres educatius han engegat la campanya “Barcelona Summer University”, amb la idea d’aprofitar l’atractiu turístic de la ciutat per promocionar els centres d’educació superior, i oferir un mix de vacances acadèmiques i alhora lúdiques. Al seu web es pot accedir a tota la informació sobre els cursos, buscar allotjament, i accedir a l’oferta cultural de la ciutat, en funció de la data del curs triat. Per descomptat es pot realitzar la inscripció en línia. També la UAB a la seva “Universitat d’Estiu-Summer Term UAB 2014”, té ofertes per als estudiants d’últims cursos de batxillerat que vagin a accedir a la universitat, i als recentment ingressats a la facultat, amb la peculiaritat que es podrà demanar el reconeixement dels estudis cursats a l’estiu. A la vegada, la prestigiosa escola ESADE presenta la seva “Law Summer School”, amb cursos de Dret destinats als preuniversitaris. Com veus, si no aprofites aquests mesos de lleure, no serà per manca d’oportunitats (tira-li la culpa a la calor o a l’atractiu de les platges).

Tens pensat estudiar a Barcelona durant l’estiu? Ja no tens excusa per no fer-ho!

Sobre l'autor

Mercedes

Mercedes és escriptora, community manager i experta en SEO.

Deixar un comentari