blog shbarcelona español   blog shbarcelona français   blog shbarcelona english   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona   blog shbarcelona   blog shbarcelona
Descobrir

Casos d’èxit a les escoles de models de Barcelona

Sessió fotogràfica a una model
Escrit per Xavi Maldonado

Molts i moltes adolescents somien en triomfar com a model a la Ciutat Comtal. Tot i que es tracta d’un somni complicat, en gran part a causa de la quantitat de nois i noies que ho intenten, no és impossible, com gairebé res en aquesta vida.

Tant si estàs de visita a Barcelona amb un allotjament turístic com si vius a la ciutat, en aquest article de ShBarcelona us volem parlar d’alguns casos d’èxit de models a la capital catalana, models que han triomfat a les diferents agències de Barcelona.

Article relacionat: Barcelona Fashion Week

Triomfar com a model a Barcelona

UNO Models

Model a una passarel·la de moda

Imatge via Pixabay

UNO Models és la creació de l’espanyol Javier Macías i del francès Michel Jouneau. Amb més de 10 anys creant i desenvolupant les carreres de model més reeixides, UNO s’ha convertit en una de les agències de models líders a Espanyacomtant amb oficines a Madrid i Barcelona.

En el cas de Barcelona, UNO Models està situada a l’Av Marquès de l’Argentera 5, al districte de Ciutat Vella. La seva filosofia és fidelitzar el client coneixent les seves necessitats i seguint un pensament comercial honest.

Això, i el fet que el seu equip jove té un sentit d’imatge i de moda altament desenvolupat, els ha distingit i els ha convertit en una de les agències més importants de la Ciutat Comtal.

En l’actualitat representen a professionals de la talla de Coco Rocha, Maria Carla Boscono, Irina Lazareanu, Bar Refaeli i Valentina Zelyaeva. Alguns models espanyols també van sortir d’UNO Models, com ara Martina Klein, Laura Ponte i Carla Crombie.

Francina Models

Francina Models va ser creada a Barcelona l’any 1983 per una ex top model espanyola, Francina Díaz. L’agència va ser la primera a formar i representar models a Espanya. Mireia Verdú, model espanyola de fama internacional, va adquirir el negoci al 2008. Com a directora general, va expandir l’empresa creant nous departaments per adaptar-se a un mercat en constant canvi.

El 2015 va obrir una nova oficina a Madrid. Francina és actualment una de les agències més veteranes d’Espanya representant a una gran varietat de perfils de models. Incloent algunes cares nacionals i internacionals molt reconegudes. Més de 30 anys d’experiència en la indústria de la moda fa que l’agència sigui una de les millors agències de models d’Espanya.

Amb un equip de quaranta professionals, treballen brindant als seus clients i models un servei únic i personalitzat per assolir tots els objectius amb èxit. El seu secret radica en la seva capacitat per descobrir cares noves i nous talents per a la moda i la publicitat. Els seus valors són una mostra del seu treball diari, de la seva professionalitat. Algunes de les models més reconegudes que han sortit d’aquesta agència han estat Angelina Pirts, Pamela Tamires o Bree McCann.

Article relacionat: La moda de Barcelona

TRAFFIC Models

Model treballant a una sessió de fotos

Imatge via Pixabay

TRAFFIC Models ha estat l’agència líder al mercat espanyol durant els últims 14 anys. Creada l’any 1994 per Raquel GatellEduardo de Aysa, la seva filosofia està basada en l’experiència i la passió.

L’agència TRAFFIC maneja alguns dels models més importants de la indústria de la moda i entre ells destaquen Miranda Kerr, Monte HeidiKasia Struss, Tanya Dzhiliadeva, Anya KazakovaSuvi KoponnenIzabel GoulartJulia Stegner, i Jourdan Dunn, entre d’altres.

TRAFFIC Models també ha dirigit i desenvolupat la carrera d’algunes de les millors models espanyoles. Com és el cas de Marina PérezSheila Márquez, Marta Español o Clara Mas.

Ens pots recomanar altres agències de models de Barcelona?

Sobre l'autor

Xavi Maldonado

Deixar un comentari