blog shbarcelona español   blog shbarcelona français   blog shbarcelona english   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona   blog shbarcelona   blog shbarcelona
Esdeveniments

Barcelona Fashion Week

Pisos de lloguer a Barcelona
Escrit per Xavi Maldonado

Barcelona és una ciutat capdavantera en moltes activitats, però fins no fa massa la moda no era una d’elles. El que sí que és cert és que en els últims anys, la Ciutat Comtal s’ha posat les piles en tot el relacionat amb la creativitat, i la moda és una de les disciplines que requereixen aquesta característica. La Barcelona Fashion Week és l’esdeveniment més important que se celebra a la capital catalana, relacionat amb la moda, i s’organitza a Barcelona des de fa ja prop de 40 anys, tot i que no va ser fins al 2001 quan va agafar més força, amb el nom de Passarel·la Gaudí. En aquest article de ShBarcelona us volem parlar de la Barcelona Fashion Week.

Article relacionat: La moda de Barcelona

Descobreix la nova 080 Barcelona Fashion 2019

Pisos de lloguer a Barcelona

Imatge de: Jason Hargrove via VisualHunt

La Fashion Week, o setmana de la moda, de Barcelona és un dels esdeveniments més importants relacionats amb la moda que se celebra a les ciutats més rellevants del món. En aquest esdeveniment, els dissenyadors, la majoria relacionats amb la indústria de la moda de cada país, exposen les seves col·leccions de tardor-hivern i primavera-estiu. Generalment aquests se celebren cada any des del mes de gener fins al març, i es converteixen en un referent per marcar els tipus de dissenys que es portaran la temporada vinent. D’aquest esdeveniment sortiran, per tant, els models i les tendències que marcaran les col·leccions de totes les marques generalistes com ara les botigues del grup Inditex, MangoBenettonH&M o qualsevol altra marca que habitualment vestim. En la setmana de la moda de Barcelona, ​​anomenada ara 080 Barcelona Fashion, podràs veure les col·leccions de dissenyadors i marques tan importants com Sita MurCusto, Antonio MiróPolite, Agnès SunyerUmit BenanLittle Creative Factory, Txell Miras, Miriam Ponsa o Chulaap, entre molts altres.

Article relacionat: Guia de la moda vintage

Pisos de lloguer a Barcelona

Imatge de: efradera via VisualHunt

El més important de l’esdeveniment 080 Barcelona Fashion no és només gaudir de les desfilades i de les col·leccions dels millors dissenyadors locals, sinó també premiar el talent en el sector de la moda. Com ha estat passant en les últimes edicions, el premi 080 pretén guardonar i premiar al talent emergent del sector per tal d’incentivar-i motivar els nous dissenyadors. Per tant, en la 23a edició que s’inicia ara, hi haurà dos premis, el Premi Nacional de la Generalitat de Catalunya al Disseny Emergent 080 Barcelona Fashion i el Premi Nacional de la Generalitat de Catalunya a la Millor Col·lecció 080 Barcelona Fashion, a més del Premi MODACC per a empreses exportadores. El guanyador del Premi Nacional de la Generalitat de Catalunya al Disseny Emergent 080 Barcelona Fashion, a més de guanyar una important suma en metàl·lic, concretament 15.000 euros, presentarà la seva pròxima col·lecció en la següent edició de la 080 Barcelona Fashion, a més que una mostra de la seva col·lecció formarà part del material exposat al Museu Tèxtil i d’Indumentària de Catalunya. El guanyador del Premi Nacional de la Generalitat de Catalunya a la Millor Col·lecció 080 Barcelona Fashion podrà participar directament en l’edició de juny 2019 del 080 Barcelona Fashion de manera gratuïta. En ambdues categories, el guanyador serà triat per un jurat professional que valorarà principalment el disseny, la creativitat, la qualitat i el potencial comercial de la col·lecció. Aquesta 080 Barcelona Fashion se celebrarà del 4 al 7 de febrer de 2019 al Recinte Modernista de Sant Pau, al carrer Sant Antoni Maria Claret 167 de la Ciutat Comtal.

Ets un apassionat de la moda? No et perdis aquest esdeveniment a Barcelona!

Sobre l'autor

Xavi Maldonado

Deixar un comentari