blog shbarcelona español   blog shbarcelona français   blog shbarcelona english   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona   blog shbarcelona   blog shbarcelona
Descobrir

Sopar amb karaoke a Barcelona

Pisos de lloguer a Barcelona
Escrit per Elia

Avorrit de fer sempre els mateixos plans amb els amics? Doncs des de ShBarcelona volem proposar-te noves idees per què gaudeixis d’una nit especial amb els teus, diferent i, sobretot, plena d’estones ben divertides.

  • Pisos de lloguer a Barcelona

 

A la Ciutat Comtal hi ha una gran quantitat de restaurants amb karaoke que t’ofereixen la possibilitat de passar una nit inoblidable a base dels millors ritmes i d’una suculenta gastronomia per llepar-se els dits! Vols saber-ne més? Doncs segueix llegint aquest article on et descobrim diferents espais on pots sopar amb karaoke a Barcelona. T’ho passaràs d’allò més bé!

Article relacionat: Sopars amb espectacle a Barcelona

Restaurants amb karaoke a Barcelona

Hu Nan

A Sant Gervasi hi ha un buffet oriental en el qual, a part menjar plats deliciosos, podem menjar tot el que vulguem des de només 15€. Però a més d’una interessant oferta gastronòmica, aquest restaurant de gastronomia asiàtica de Barcelona també ens ofereix la possibilitat d’agafar el micròfon i fer el ximple tot el que ens plagui.

¿Busques pis a Barcelona? Troba’l aquí

El lloc es diu Hu Nan i ofereix també dos menús: un d’11,50 euros i un altre de 16,50. Al mateix barri trobem un altre karaoke que, a més, és al seu torn un altre local  de menjar asiàtic. L’Orquídia Karaoke és el restaurant xinès per excel·lència d’aquesta zona de Barcelona i aquí solen organitzar-se molts sopars de grup on la sangria corre tota la nit. El preu per persona està en 14 euros. El pots trobar al carrer de Calvet, 14.

Article relacionat: Restaurants diferents a Barcelona

Sidecar

La sala de karaoke de Barcelona més famosa és el Sidecar, a la Plaça Reial, en ple centre de la ciutat. Apart de ser una de les discoteques més famoses de Barcelona on s’escolta rock i música alternativa, els dilluns ofereixen sessions exclusives de karaoke, un espai singular perquè aquí no hi ha lloc per cançons de Pimpinela, sinó cançons de grups mítics de rock com Queen, Rolling o Nirvana.

Si anem per L’Eixample, a prop de la Sagrada Família, hi ha un restaurant per sopar amb karaoke a Barcelona denominat Bar Menta on pots menjar pizza o un plat combinat per un preu mitjà de 14 euros. És un espai agradable per anar amb els amics i passar una nit a base d’uns bons àpats i bona música per passar una nit d’esbarjo i pura diversió.

karaoke a barcelona

Foto via unsplash.com

Zhao Yang

A la Dreta de L’Eixample hi ha un altre bar xinès on casualment es pot cantar en el karaoke que tenen instal·lat. Es tracta del Zhao Yang i aquí podràs gaudir del menjar típic d’Orient per quinze euros mentre passes una nit divertidíssima amb un micròfon en mà i els millors temes de la música comercial de sempre i d’ara.

Lloga un pis a Barcelona

Dinastia

Per últim, a la zona de Les Corts trobarem un local que ofereix sopars, ofereix karaoke i serveix copes. És el Dinastia i és un restaurant molt gran acostumat a acollir grans grups d’amics o familiars que tenen ganes de passar una bona estona.

A més és una de les primeres sales de karaoke que va obrir a Barcelona així que és un lloc ideal per celebrar un aniversari, una festa o, simplement, gaudir el màxim del teu cap de setmana.

restaurant karaoke barcelona

Foto via unsplash.com

Sabem que amb els temps que corren els plans de nit queden lluny. Tot i això, sempre va bé conèixer les opcions que tenim a Barcelona per tal d’estar preparats per quan es pugui. Aquestes sales són la nostra proposta de locals amb sopar i karaoke. T’animem a provar-ne alguna i explicar-nos què et sembla.

Ens recomanes cap altre karaoke a Barcelona?

Sobre l'autor

Elia

Filòloga hispànica i apassionada de les lletres. M'agrada el teatre (molt), la literatura (més encara) i la cultura. He unit la meva passió per les arts creant una companyia de teatre anomenada LetrasConVoz i un web de temàtica cultural.

Deixar un comentari