blog shbarcelona español   blog shbarcelona français   blog shbarcelona english   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona   blog shbarcelona   blog shbarcelona
Activitats i esport

Classes de ioga en anglès a Barcelona

Dona practicant ioga a un estudi.
Escrit per Xavi Maldonado

Una de les disciplines que més popularitat està guanyant en els últims anys és el ioga. Aquest esport que uneix moviments relacionats amb la flexibilitat, la fermesa, la postura i la relaxació, és un dels més complets per a totes les edats, però especialment per a persones amb una certa edat.

Si no parles espanyol i has llogat un pis a Barcelona, tenim una bona notícia per a tu. A la capital catalana també hi trobem classes de ioga en anglès. Per això, avui, en aquest article de ShBarcelona us volem parlar d’algunes d’aquestes classes.

Article relacionat: On fer pilates a Barcelona

Ioga en anglès a la Ciutat Comtal

Yogalinda

Persones fent una classe de ioga

Imatge via Pixabay

L’especialitat de Yogalinda és una modalitat de Ioga anomenada Hot Ioga. El Hot Ioga és molt similar als estils de ioga tradicional, tot i que la principal diferència és que les postures es realitzen a una temperatura ambiental de 40 °C.

Aquest estudi es troba a tocar de la platja, al barri del Poblenou, al districte de Sant Martí.

Això crea una sessió d’exercicis més cardiovascular amb un fort enfocament en la respiració, alineació de les postures, flexibilitat i força.

L’alta temperatura escalfa els músculs des del principi, de manera que la probabilitat de lesionar-se és més baixa. A més, els músculs estan més flexibles, la qual cosa facilita un major estirament a cada postura.

L’eufòria que se sent després d’una sessió de Hot Ioga és el que fa que la gent repeteixi l’experiència. També serveix per a perdre pes.

El Hot Ioga t’ajudarà a:

  • Millorar la teva flexibilitat.
  • Perdre pes.
  • Guanyar força.
  • Reduir l’estrès.
  • Alleujar els dolors d’esquena.
  • Millorar l’energia general del cos.
  • Millorar la digestió i la circulació.
  • Facilitar la desintoxicació de la pell, sang i músculs a través de la suor.

Les classes de ioga en aquest centre, normalment duren aproximadament uns 75 minuts i normalment són en castellà i de vegades també en anglès.

Hara Yoga Studio

Hara és un centre especialitzat en el benestar del cos humà, però amb la filosofia que el cos és molt més que un simple objecte bio-fisiològic. Hara Ioga Studio està situat al tranquil districte de Sarrià-Sant Gervasi. A Hara s’entén en la seva filosofia com a centre espiritual, on s’estima que el cos és l’embolcall natural de l’esperit.

Per això la paraula Hara, per separat o en una expressió, es refereix sempre a la condició humana en la seva totalitat, a la seva forma fonamental de ser, així com a les qualitats espirituals específiques de les quals depèn una justa manera de ser, permetent així que aquesta forma es pugui manifestar en l’existència.

Al centre de ioga especialitzat en esperitualitat Hara Ioga Studio, podràs realitzar classes il·limitades de diferents estils com ara Hatha Ioga, Vinyasa Ioga, Ashtanga Vinyasa Ioga, Jivamukti Ioga, ioga restauratiu, Iyengar Ioga, o Yin Ioga, entre molts d’altres. A més, les classes poden realitzar-se en anglès o espanyol.

Article relacionat: Taitxí als parcs de Barcelona

Vasu

Home practicant ioga a casa

Imatge via Pixabay

Vasu és un professor de ioga particular. Les seves classes són de Hatha Ioga a l’estil Sivananda i són aptes per a tots els nivells i edats. Inclouen una sèrie d’Asanas (postures), Pranayama (tècniques de respiració) i tècniques de relaxació. Les classes són en anglès i s’imparteixen a domicili a Barcelona.

Vasu porta ensenyant Ioga des de fa 17 anys. Va començar a formar estudiants europeus en el seu centre a Varkala, a l’Índia. Posteriorment ha començat a impartir classes, tallers i a organitzar recessos en diversos països europeus.

Coneixes altres centres on s’imparteixin classes de ioga en anglès? Comparteix-los amb nosaltres!

Sobre l'autor

Xavi Maldonado

Deixar un comentari