blog shbarcelona español   blog shbarcelona français   blog shbarcelona english   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona   blog shbarcelona   blog shbarcelona
Activitats i esport

On fer pilates a Barcelona

Pisos de lloguer a Barcelona
Escrit per Estibaliz

Cada cop som més conscients de la importància de mantenir-nos saludables i en forma per a gaudir d’una millor qualitat de vida. Podríem dir que mantenir un bon estat emocional i un cos saludable són les bases de la filosofia del pilates, un sistema d’entrenament físic i mental que atrapa cada vegada a més persones. Sigui en gimnasos, sigui en centres específics per a la seva pràctica, coneix, de la mà de ShBarcelona, on fer pilates a Barcelona.

Article relacionat: Els millors gimnasos de Barcelona

Pilates a Sants

on fer pilates a Barcelona

Imatge via Pixabay

Si vius a t’allotges temporalment en aquest districte, potser et ve de gust practicar pilates en alguns dels centres esportius que trobaràs en aquest barri. El Poliesportiu de l’Espanya Industrial, just al costat del parc que porta el mateix nom, és un gran espai per a realitzar moltes activitats. Les classes de pilates estan englobades en diversos cursos per millorar el rendiment físic de cada persona. És una bona opció per a iniciar-se en aquesta modalitat esportiva. Per altra banda, el DiR Tarragona, que trobaràs al carrer Tarragona, 108-110, és un dels establiments de la cadena DiR que hi ha a la ciutat, i compta amb activitats dirigides i personalitzades, com les classes que ofereixen de pilates; essent un dels gimnasos pioners en portar aquesta especialitat a Barcelona. Sens dubte aquests dos gimnasos són les millors opcions que trobaràs per a practicar aquest tipus d’exercici al barri de Sants, que a més comptes amb diversitat de nivells i de preus que es poden adaptar perfectament a les teves necessitats.

Pilates a l’Eixample

A més de les cadenes de gimnasos que es troben repartits pels carrers de l’Eixample, els centres especialitzats ofereixenclasses diverses, ja sigui per a iniciats, embarassades, nens o gent gran. És el cas del centre Pilates-Barcelona, ubicat al carrer de Girona, 15, on a més donen cursos de formació per a qui vulgui ensenyar el mètode i convertir-se en monitor de pilates de manera professional. Per altra banda, Harmonius Life, al carrer Viladomat, 291, proposa moltes activitats i classes reduïdes. L’última recomanació per al districte de l’Eixample és el centre esportiu Balance Studio, localitzat al mateix carrer de Girona, 115. Es tracta d’un centre wellness amb diverses activitats relacionades amb el benestar personal.

Pilates a Gràcia

Pisos de lloguer a Barcelona

Imatge via Pixabay

És, potser, un dels barris on trobar més llocs on fer pilates a Barcelona, ja que trobaràs molts centres petits i amb preus molt assequibles. Comptar amb menys persones i fer que les classes es puguin adaptar a les necessitats de cada usuari és un gran avantatge. Els Centres de teràpies Darshan tenen sessions de ioga-pilates sota diversos sistemes: pilates clínic, ioga anatòmic, ioga nidra, etc, tant en grup com de manera individual. També és el cas del centre DitoFlow, a la plaça de Lesseps, 6, on les sessions de pilates postural són protagonistes per tal de corregir les males postures corporals, procedents dels dolors d’esquena. Dona10, al carrer de Còrsega, 107, és un centre exclusiu per a dones, i també ofereixen classes de ioga i altres serveis com tractaments facials i corporals; per trobar de tot una mica sense sortir d’un mateix lloc. I al Girasol de Gràcia, al carrer del Secretari Coloma, 62, hi ha diverses activitats, entre elles classes de pilates, impartides per un professor diplomat en ioga i pilates. Gaudeix de les seves instal·lacions i del tracte personalitzat a tots aquells que voleu pau i relax, tant interior com exterior.

Article relacionat: Pilates per a embarassades a Barcelona

Pilates a Ciutat Vella

Cercar centres de pilates barats a Barcelona està a l’abast de tots. Ioga Weeks, al carrer del Carme, 40, ofereix classes de ioga i pilates, tant retirs com classes diàries. Mentre que el Club Natació Barcelona, al Pg. Joan de Borbó, 93, és tot un referent de la natació i d’altres activitats dirigides, sempre al gust dels usuaris.

Pilates a Poblenou

Pisos de lloguer a Barcelona

Imatge via Pixabay

La zona emergent i turística de Poblenou amaga també alguns centres per reequilibrar l’organisme i on fer pilates a Barcelona. Pilates Power House compta amb monitors especialitzats i el millor de tot és que presenta un horari de classes ininterromput fins a les 20 de la tarda. A més les seves instal·lacions són molt completes, i és realment còmode per a l’usuari exercitar-se en aquest centre de pilates de BarcelonaMon Pilates, al carrer de la Llacuna, 114, és un altre centre de la zona amb diverses especialitats per fer pilates, amb modalitats per a embarassades, nens, adolescents, esportistes, etc. Tria el centre que millor s’adapti a les teves necessitats  i comença a fer pilates a Barcelona.

Has practicat pilates a Barcelona? Ens podries recomanar el teu centre?

Sobre l'autor

Estibaliz

Estibaliz és una illenca resident a Barcelona. Mestra en educació infantil i primària, especialista en llengua estrangera.

Deixar un comentari