blog shbarcelona español   blog shbarcelona français   blog shbarcelona english   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona   blog shbarcelona   blog shbarcelona
Costums i tradicions catalanes

Com treballar al FC Barcelona

Pisos de lloguer a Barcelona
Escrit per Estibaliz

El FC Barcelona és un dels clubs de futbol més prestigiosos del món, amb milions de seguidors a tot el planeta. Els seus èxits han ajudat a la ciutat de Barcelona a convertir-se en una de les ciutats més visitades d’ Europa, i són moltes les persones que es decideixen a visitar la ciutat amb la idea principal de veure en directe un partit del Barça. 

  • Pisos de lloguer a Barcelona

 

T’imagines treballar al FC Barcelona? El que, de bones a primeres, pot semblar una cosa impensable, no ho és tant si ens parem a pensar en totes les instal·lacions i serveis que ofereix el club. I és que pots triar entre un ampli ventall de llocs de treball!. En aquest article de ShBarcelona t’expliquem com treballar al FC Barcelona.

Article relacionat: On comprar samarretes del Barça

Trobar una feina al FC Barcelona

Si vols treballar al FC Barcelona et presentem unes opcions: vendre entrades, ser un treballador dels dependents de la Botiga del Barça (la botiga més gran que es troba al Camp Nou), o d’alguna de les botigues oficials repartides per Barcelona, o, fins i tot, treballar de cambrer en un dels bars de l’estadi o de la Ciutat Esportiva Joan Gamper, lloc d’entrenament dels jugadors.

Troba el millor allotjament al costat del Camp Nou

Si entre aquestes ocupacions no hi ha la teva vocació, és possible que també necessitin cuiners, o algú els porti el màrqueting online. O per què no ser un dels guies del tour del Camp Nou o vigilar que el Museu del Barça estigui ben protegit? I si t’apassiona el periodisme esportiu, prova amb la revista de l’equip de futbol.

treballar al fc barcelona

La veritat és que el club també compta amb el Palau Blaugrana, a més del Miniestadi, i gestiona molts tipus d’esports, de manera que el ventall de possibilitats a l’hora de trobar una feina que encaixi amb el teu perfil és gran, et dediquis al que et dediquis. I ara però, t’agradaria saber com treballar al FC Barcelona? A continuació, et donem unes pautes per a que sàpigues com ho has de fer perquè et tinguin en compte com a futur candidat.

Article relacionat: La Font de Canaletes.

Oferir la teva candidatura al FC Barcelona

Tens dues opcions per treballar al Barça. Una d’elles és enviar un correu electrònic amb la teva carta de presentació i el teu currículum a rr.hh@fcbarcelona.cat. Però si ho prefereixes, també pots anar a diferents portals per trobar feina i buscar l’empresa directament, ja que aquesta normalment hi té la seva secció i allà hi trobaràs totes les ofertes  de treball que es trobin actives en aquests moments.

Allotja’t a Barcelona 

No obstant això, quan s’acaba la lliga és menys probable que la borsa d’ocupació del club culer estigui plena d’ofertes, ja que les seves instal·lacions tanquen. En canvi, les botigues i altres serveis segueixen en marxa, pel que t’aconsellem enviar el teu CV per correu electrònic i fer una ullada a les aplicacions de cerca de feina cada dia.

 No t’oblidis de destacar-hi les habilitats i l’experiència que tens i que et serveixen per al lloc que vols; així com enaltir els idiomes que controles, ja que a Barcelona arriben molts estrangers interessats en productes del Barça i en veure els seus partits.

treballar a la botiga del barça

Foto vía unsplash.com

Sabem que treballar pel Barça pot ser el somni de molta gent, i és per això que hi ha molta gent que decideix presentar-hi la candidatura. Si no tens sort al primer procés de selecció no desesperis i segueix-ho intentant; pot ser que més endavant tinguis sort.

Vols explicar-nos alguna cosa més sobre com treballar al FC Barcelona?

Sobre l'autor

Estibaliz

Estibaliz és una illenca resident a Barcelona. Mestra en educació infantil i primària, especialista en llengua estrangera.

3 Comentaris

  • Hola m’agradaria saber si la meva filla de 17 anys podria treballar amb vosaltres esporadicament o els caps de setmana.Es una nena amb molt bona presencia i estudiant de 2 de batxillerat.

    • Hola Meritxell. Com vam escriure a l’article, per a presentar una candidatura s’ha d’enviar un currículum a l’e-mail de recursos humans, que és el següent, rr.hh@fcbarcelona.cat

      Salutacions!

Deixar un comentari