blog shbarcelona español   blog shbarcelona français   blog shbarcelona english   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona   blog shbarcelona   blog shbarcelona
Activitats i esport

Cursa dels Nassos 2019

Participant a l'arribada d'una cursa
Escrit per Xavi Maldonado

L’objecte de la Cursa dels Nassos és acomiadar el 2019 amb un esprint espectacular. Aquesta prova esportiva té lloc cada any, just abans de les campanades, que si ja vius a un pis de lloguer a Barcelona, sabràs que és un esdeveniment esportiu que la gent espera amb autèntic fervor.

I és que aquest acte s’ha convertit en una tradició a Barcelona i els inscrits a la cita s’ho passen d’allò més bé. Vols saber més? Doncs dóna-li una ullada a aquest article de ShBarcelona.

Article relacionat: La Marató de Barcelona 2019

Descobreix tots els detalls de la Cursa dels Nassos a Barcelona

Cartell de presentació de la Cursa dels Nassos

Imatge via VisualHunt

Com tots els anys, la Cursa dels Nassos tindrà lloc el dimarts, 31 de desembre, a partir de les 17.30 hores.

Acomiadar el 2019 fent esport no deixa de ser un acte motivacional per conscienciar la gent de la importància de fer exercici tot l’any.

Per si no ho saps, el punt de sortida i arribada són el mateix, al carrer de la Selva de Mar, al Poblenou. A partir d’aquí, els inscrits faran un recorregut de 10 quilòmetres, on no faltaran un túnel dotat de llums leds i làsers, així com una exhibició de foc i molt més.

Aquest recorregut seguirà tot el litoral marítim i recorrerà els següents carrers seguint aquest mateix ordre: Avinguda del Marquès de l’Argentera, carrer de la Marina, a l’Eixample, carrer de Bonaventura Muñoz, Avinguda Diagonal i carrer de la Selva de Mar.

La cursa de caràcter popular se celebra cada 31 de desembre des de l’any 1999. En aquella època era coneguda com la cursa Sant Silvestre de Barcelona, ​​fins que uns anys després van decidir canviar-li el nom.

Ara bé, has de saber que la Sant Silvestre Barcelonesa segueix celebrant-se el mateix dia, però es tracta d’una prova diferent duta a terme a Sant Cugat de Vallès.

La cursa l’organitza l’Ajuntament de Barcelona, ​​mitjançant lInstitut d’Esports de Barcelona i l’Agrupació Atlètica de Catalunya, que s’encarrega de la direcció tècnica.

En aquesta prova esportiva es poden inscriure tant atletes federats, com aficionats al running i fins i tot persones de totes les edats. La veritat és que pràcticament no hi ha cap límit, d’aquí que sigui una de les més multitudinàries de país per darrere de la Sant Silvestre Vallecana.

Article relacionat: Llocs per córrer a Barcelona

Imatge via Pixabay

Corredors participants d’una cursa preparats per la sortida

Les inscripcions presencials es poden fer del 16 al 22 de desembre al Centre Esportiu Municipal d’Horta, a Horta. L’horari d’atenció al públic és de dilluns a dijous, de 15.00 a 17.30 hores i de 21.00 a 22.30 hores.

Els dimarts, dimecres i divendres, l’horari serà de 10.00 a 13.00 hores. Com ja hem esmentat, la carrera està oberta a qualsevol que vulgui participar-hi. Això sí, el mínim d’edat per poder participar és de 16 anys.

Els joves de 16 i 17 anys que vulguin fer la prova, hauran de lliurar una autorització signada pels seus pares o tutors legals en el moment en què vagin a recollir el dorsal.

Els atletes discapacitats també s’han d’inscriure en la cursa de manera presencial o a través d’Internet. L’entrada general costa 14 € més 20 cèntims en concepte d’assegurança. En cas de no disposar d’un xip propi, es dotarà el participant d’un xip blanc d’un sol ús, el cost no està inclòs en el preu de la inscripció (2 €).

Acabar 2019 fent esport és una magnífica idea, encara que la ciutat proposa altres dates per a realitzar altres entrenaments oficials. Un dels més destacats és el que es durà a terme el pròxim 14 de desembre, a l’Estadi Olímpic de Montjuïc, al Poble-sec.

T’hi animes a participar a la Cursa dels Nassos de Barcelona?

Sobre l'autor

Xavi Maldonado

Deixar un comentari