blog shbarcelona español   blog shbarcelona français   blog shbarcelona english   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona   blog shbarcelona   blog shbarcelona
Oci i cultura

Els millors regals pel Dia de la Mare

Mare amb la seva filla al carrer d'un ciutat
Escrit per Xavi Maldonado

Sens dubte, el Dia de la Mare és un dels dies més especials del calendari anual, ja que si hi ha una figura que s’ha de venerar i a la qual agrair tot el que fan per nosaltres és, sens dubte, una mare.

Aquest esdevé un dia molt especial, no només perquè estem acompanyant a les nostres progenitores per donar-los tot el nostre afecte, sinó també perquè és un dia en família, relaxat i en el qual normalment obsequiem amb alguna cosa bonica a aquesta persona tan important en la nostra vida.

Avui, en aquest article de ShBarcelona us volem donar algunes idees per a regalar el Dia de la Mare, per si se t’ha acabat la imaginació.

Article relacionat: Regals per al Dia del Pare

Compra el regal ideal pel Dia de la Mare a Barcelona

El Dia de la Mare sempre comporta obsequiar a aquestes amb un bon regal, però de vegades no sabem molt bé què comprar per a complir les expectatives que es mereix.

Dona agafant un ram de flors

Imatge via Unsplash

Normalment busquem coses pràctiques, útils, de vegades emotives, fetes per nosaltres mateixos, i fins i tot luxoses i grandiloqüents, però tots sabem que el preu del regal no és directament proporcional a la il·lusió que pot fer-li a la nostra mare.

Per exemple, una de les coses que més agraden a les dones en general, i les mares en particular, són les flors. Les flors són el regal perfecte per a moltes persones, per la seva delicadesa, la seva bellesa i les possibilitats que ofereix per vestir espais. A més, culturalment, regalar flors és un indicatiu d’amor, bellesa i virtuositat.

Interflora podràs escollir el ram que més t’agradi i enviar-ho directament a casa. Un altre exemple ideal per al Dia de la Mare és regalar un detall útil o decoratiu, però amb un missatge.

Es tractaria, per exemple, d’un coixí amb un missatge amorós per la teva mare, d’una tassa amb un missatge esperançador dedicat a la teva progenitora o d’una funda de mòbil en la que es llegeixi “t’estimo mare”. Pots adquirir tots aquests articles a pàgines com UO.

Article relacionat: Plantes per decorar l’interior de la llar

Les joies són un altre dels regals més desitjats pel Dia de la Mare. Aquests complements que ens vesteixen i ens serveixen de decoració personal, poden proporcionar-nos personalitat i convertir-se en el nostre senyal d’identitat.

Parella de vacances a un resort paradisíac

Imatge via Unsplash

Nosaltres us recomanem les joies de Beatriz Palacios, delicades, elegants i amb molt de gust. D’altra banda, regalar experiències sempre és una excel·lent idea. L’accés a un spa, un sopar a un restaurant especial, una escapada romàntica, una activitat d’aventura, etc.

En definitiva, qualsevol pla que faci sortir a la teva mare de la seva zona de confort i la convidi a gaudir de la vida. Descobreix moltes d’aquestes activitats a Smartbox. Una altra alternativa és guanyar-te la teva mare a través de l’estómac. Ella es mereix el millor, així que pots regalar-li un deliciós paquet de productes gurmet de Cristina Oria, una excel·lent representant de l’alta cuina a domicili.

Finalment, us parlem d’un regal elegant per a mares erudites, una ploma estilogràfica. Aquest regal, en el passat destinat a homes, sol reservar-se per a persones a les quals els agradi escriure o que acostumin a signar documents.

Com tot això ha canviat i les dones han deixat de ser mestresses de casa en la seva majoria, i si la teva mare és advocada, jutgessa, escriptora, empresària, notària o, simplement, amant de les plomes estilogràfiques, aquest és un regal ideal. Un exemple pots trobar a El Corte Inglés, amb la ploma Bailey.

Quins regals ens recomanes per fer el Dia de la Mare?

Sobre l'autor

Xavi Maldonado

Deixar un comentari