blog shbarcelona español   blog shbarcelona français   blog shbarcelona english   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona   blog shbarcelona   blog shbarcelona
Visitar

Hotels per a gaudir d’una escapada a la Cerdanya

Pisos de lloguer a Barcelona
Escrit per Xavi Maldonado

La Cerdanya és una comarca situada al centre del Pirineu català, i és una de les àrees rurals més preuades de Catalunya. És una zona tranquil·la, amb paisatges increïbles i està relativament a prop de les grans ciutats. A més, ofereix moltes possibilitats tant en èpoques d’estiu com a l’hivern. És la destinació ideal pels amants de la muntanya, dels esports d’aventura, de la natura, de l’esquí o d’aquells que busquen escapar-se de la ciutat i gaudir d’uns dies de relaxament. En els últims anys s’ha convertit, també, en una zona molt popular entre alguns futbolistes, artistes i polítics que s’han comprat allà una segona residència. Des de l’equip de ShBarcelona us volem recomanar alguns hotels per a gaudir d’una bonica escapada a la Cerdanya.

Article relacionat: Turisme rural a Catalunya

Desconnecta i gaudeix de la natura

Pisos de lloguer a Barcelona

Imatge de: tgrauros via VisualHunt

La capital de la Cerdanya, Puigcerdà, és la població de la comarca amb més moviment. Té una àmplia zona comercial i una molta oferta d’oci i de restauració. De Puigcerdà destaca sobretot el seu preciós llac, i precisament al costat del llac, es troba l’Hotel del Lago, al carrer Doctor Poguillem, 7. Es tracta d’un hotel de gran encant, envoltat de jardins i on es poden gaudir de vistes precioses de la zona. A l’estiu es pot gaudir de la seva piscina exterior, mentre que a l’hivern pots relaxar-te en una de les seves acollidores habitacions amb llar de foc. També disposa d’un Spa, amb piscina coberta i jacuzzi, on ofereixen diferents tractaments, i si t’agrada esquiar, ofereixen habitacions amb forfet. Als afores del poble d’All, a 5 km de Bellver de Cerdanya i a 10 km de Puigcerdà, es troba un altre hotel encantador, el Mas Ravetllat. Situat al km 17539 de la carretera d’Isòvol. En aquesta masia que data de l’any 1593, han convertit l’antic paller en un petit hotel amb 10 habitacions. Està ideat perquè els seus hostes puguin gaudir de la tranquil·litat i el relax envoltats de la natura de l’entorn. Els voltants de l’hotel són perfectes per fer senderisme, BTT, quads, anar en globus o fer barranquisme. També podràs gaudir de la neu i esquiar a La Masella o La Molina, o practicar esquí nòrdic a l’estació de Guils Fontanera.

Article relacionat: Escapades ideals per als ponts de desembre a Barcelona

Pisos de lloguer a Barcelona

Imatge de: Miquel Fabré via VisualHunt

Una altra recomanació és la casa rural de Cal Calsot, situada al carrer Tossal, 2, de Montellà del Cadí. Aquest, és un allotjament de turisme rural responsable i compromès amb el medi ambient i la sostenibilitat. La casa disposa de 5 precioses habitacions amb llum natural, terra de fusta, bany privat, calefacció de sòl radiant i finestres a l’exterior. El menjar que ofereixen és d’origen local i amb productes ecològics certificats. L’entorn no pot ser més idíl·lic, està situat a les portes del Parc Natural del Cadí-Moixeró, on es pot gaudir de diferents activitats esportives i practicar ecoturisme. A l’alta Cerdanya, situat a la població de Llívia es troba Set Terres, al carrer Puigcerdà, 8. Aquesta vila de l’any 1772 ha estat meravellosament reformada i convertida en un allotjament adults only càlid, modern i acollidor, perfecte per a una escapada i carregar piles. La petita localitat de Llívia és de visita obligada, sobretot pels amants de la cultura i la història, ja que el seu centre històric ha estat declarat Bé Cultural d’Interès Nacional, i als seus voltants també podreu practicar tota mena d’activitats de turisme rural.

*Imatge destacada de: Jordi’s via VisualHunt

Has visitat ja la Cerdanya? A què esperes?

Sobre l'autor

Xavi Maldonado

Deixar un comentari