blog shbarcelona español   blog shbarcelona français   blog shbarcelona english   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona   blog shbarcelona   blog shbarcelona
Festes tradicionals

Regals per al Dia del Pare

Noia entrega un regal
Escrit per Xavi Maldonado

El Dia del Pare és una festa molt especial que té com a finalitat agrair als progenitors la seva dedicació i entrega amb els seus fills, i tornar-los d’alguna manera l’amor que ells proporcionen als seus fills.

Una cosa tradicional d’aquest dia tan especial és dinar o sopar fora de casa amb tota la família per a celebrar-ho. D’altra banda, sempre se li sol fer un regal per a demostrar, d’una manera més aviat materialista, el nostre amor per ell.

Si vius a un pis de lloguer a Barcelona i vols deixar el teu pare petrificat amb un regal excepcional que li encanti, en aquest article de ShBarcelona et donem algunes idees interessants per regalar el Dia del Pare a Barcelona el proper 19 de març.

Article relacionat: Calendari de festius 2019

Idees de regal per al Dia del Pare

Pare passeja amb el seu fill pel carrer

Imatge via Pixabay

Moltes vegades caiem en l’error de regalar el mateix cada any als nostres pares en el seu dia especial, els típics regals “útils” que sempre li seran d’utilitat. Estem parlant del típic regal que tothom sol fer, com són les corbates, mitjons, calçotets, carteres, camises, samarretes interiors o altre tipus de roba.

Si et resisteixes a canviar el tipus de regal al teu pare i consideres que són objectes necessaris i útils per al teu progenitor, pots donar-li a aquests un toc especial i així convertir aquests objectes en un regal d’allò més original.

Pots provar amb donar-li un cop d’ull a UO, una botiga en línia que et presenta col·leccions de mitjons, clauers, marcs, postals, calçotets, fundes de coixí o polseres amb missatge que segur encantaran al teu pare.

D’altra banda, què et sembla regalar-li al teu pare un kit per practicar cuina molecular i que així se senti com Ferran Adrià?, o potser una aixeta de cervesa per a tirar les canyes com si estigués al bar, segur que els encanta als seus amics.

També pots optar per una bossa de cosmètics amb forma de pilota de rugbi o un refredador d’ampolles de vi ultraràpid, molt útil per quan els convidats porten una bona ampolla de vi amb el menjar o sopar, però no dóna temps a refrescar-la per degustar-la de la manera més adequada.

Article relacionat: 5 vinoteques de Barcelona

Persona amb un regal ben embolicat a les mans

Imatge via Pixabay

Per als pares que no estiguin en la millor condició de salut, podem regalar-los un joc de pastillers apilables per a tota la setmana, que farà que el teu pare no es confongui amb la medicació.

El teu pare és fan de Star Wars? Doncs pots regalar-li una bata d’estar per casa que simula la vestimenta d’un cavaller Jedi.

I tu et preguntaràs, on puc trobar tots aquests regals tan divertits? Doncs al web Curiosite, una botiga en línia on podràs trobar tota mena d’obsequis dels més originals i que segur no deixaran indiferent al teu pare.

Una altra web similar a Curiosite és Regalos.es, una botiga en línia en la qual podràs trobar obsequis com una instrucció de pilotatge d’avionetes d’un dia a Madrid, o un got de whisky amb gravat personalitzat, unes ulleres de realitat virtual d’alta qualitat, uns escacs de disseny exclusiu o un divertit set de golf ideal per jugar mentre el teu pare es troba a l’excusat, en lloc de llegir el diari.

Ens dónes altres idees per regalar el Dia del Pare?

Sobre l'autor

Xavi Maldonado

Deixar un comentari