blog shbarcelona español   blog shbarcelona français   blog shbarcelona english   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona   blog shbarcelona   blog shbarcelona
Espectacles

Festival de la cervesa a Barcelona 2020

Noi servint cervesa artesanal
Escrit per Xavi Maldonado

La nova edició de Festival de la Cervesa a Barcelona, també conegut com a Barcelona Beer Festival, s’iniciarà el març de 2020. Tindrà lloc a La Farga de l’Hospitalet, un espai prou ampli i confortable per a albergar un festival d’aquesta magnitud. Aquest any, el festival ve carregat de novetats intenses, vols conèixer més detalls?

Descobreix aquest festival amb ShBarcelona, i recorda que, si necessites un pis de lloguer a Barcelona, t’assessorem perquè trobis la millor opció per a tu.

Article relacionat: Bars originals de Barcelona

Festival de la cervesa a Barcelona

El Barcelona Beer Festival no és més que un punt de trobada entre els amants de la cervesa artesana, que bé poden ser aficionats o professionals. Es tracta d’una experiència gastronòmica molt especial per degustar infinites alternatives d’aquesta beguda tradicional.

Cervesa artesanal acompanyada d'una hamburguesa

Imatge via Unsplash

És un dels festivals més grans d’Europa, així que s’espera una gran afluència de públic, tal com ja ha succeït en anys anteriors. És possible que un cop allà dubtis sobre quina cervesa tastar, però al recinte trobaràs uns senyors vestits amb armilles grogues, els Beer Informers, als quals podràs preguntar sense problema. Ells són els que t’indicaran els sabors i sensacions de totes aquestes cerveses perquè escullis la que més s’apropi als teus gustos.

Però no només hi haurà cervesa, a més de degustar aquesta beguda refrescant, podràs maridar amb alguna opció gastronòmica perquè omplis el teu estómac. Així mateix, és possible accedir a diverses activitats multidisciplinàries que se succeiran durant el festival i fins i tot gaudir d’alguna que una altra actuació teatral i musical.

Article relacionat: De terrasses per Barcelona

La mecànica per accedir al recinte és molt senzilla, encara que hauràs de tenir en compte alguns aspectes importants:

 

Safata de fusta amb gots de cervesa

Imatge via Unsplash

  • L’entrada del festival es pot comprar en línia a 7 € o en taquilla al preu de 8 €. Ara bé, si tens previst acudir més d’un dia, podràs optar per comprar un abonament de tres dies (10 €) o adquirir la BBF Experience de tres dies amb copa de degustació, mapa, samarreta, borsa i 20 fitxes (50 €).
  • La copa o el got està inclòs en l’entrada. És important recordar que si el visitant torna, haurà portar-ho amb ell.
  • Una unitat de les fitxes equival a 1 €. Al festival no s’utilitza diners, tan sols aquesta moneda de canvi. Es poden comprar a les casetes habilitades i amb elles es pot pagar el menjar i la beguda, que estarà al voltant dels 2 i 4 €. També és possible comprar fitxes en línia en el moment d’adquirir l’entrada anticipada.

El Festival de la Cervesa a Barcelona tindrà una duració de tres dies. Durant aquest temps podràs gaudir amb la teva entrada de diferents estands gastronòmics, 35 activitats i 110 aixetes. Al recinte de 8.500 metres quadrats hi haurà més de 640 cerveses diferents a provar i s’espera una mitjana d’uns 35.000 visitants.

Tindrà lloc els dies 13, 14 i 15 de març de 2020, i el seu horari és d’11 a 23 hores, excepte el diumenge, que serà d’11 a 21 hores. Quant als horaris del BBF Pro, divendres i dissabte, d’11 a 19 hores, i diumenge, d’11 a 15 hores.

L’espai és el Centre d’activitats de la Farga de l’Hospitalet de Llobregat, al carrer de Barcelona, i comptes amb diverses opcions per arribar en transport públic:

  • Metro, Línea 1 (Rambla Just Oliveres)
  • Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya o FGC (Sant Josep o l’Hospitalet Avinguda Carrilet)

T’agrada la cervesa? Tens pensat anar a Festival de Cervesa de Barcelona?

Sobre l'autor

Xavi Maldonado

Deixar un comentari