blog shbarcelona español   blog shbarcelona français   blog shbarcelona english   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona   blog shbarcelona   blog shbarcelona
Esport

On veure la final de la Champions 2019 a Barcelona

Pisos de lloguer a Barcelona
Escrit per Xavi Maldonado

Aviat podrem gaudir de la final d’un dels esdeveniments esportius més importants de l’any per a molts aficionats al futbol, la Champions League. Aquest esdeveniment, seguit massivament en l’àmbit mundial, és una de les competicions més importants de la temporada futbolística i una de les més prestigioses a escala de clubs. Aquest any se celebrarà al Wanda Metropolità, el camp de l’Atlètic de Madrid, que compta amb una capacitat per a 68.000 espectadors. Però si no et pots desplaçar a la capital d’Espanya per veure el partit, des de ShBarcelona et donem algunes idees sobre on veure la Final de la Champions 2019 a la Ciutat Comtal.

Article relacionat: Bars amb tapes gratis a Barcelona

Gaudeix de la final de la Champions en aquests bars de Barcelona

Pisos de lloguer a Barcelona

Imatge via Pixabay

El futbol és l’esport més seguit a Espanya. Sens dubte es tracta d’una de les coses que més passions genera i que més seguidors té, sempre fidels als seus equips, més que als seus partits polítics. També se l’ha anomenat l’opi del poble, per la seva capacitat per mobilitzar masses i provocar emocions oposades. Un fanàtic del futbol no pot sopar aquell dia si el seu equip perd, pot seguir-lo allà on vagi, pot desitjar fins i tot que l’enterrin amb la samarreta del seu equip preferit. Evidentment si es mira de manera racional, es tracta d’una autèntica bogeria, però la passió i l’afició no atenen a raons. Per tot això, la final d’un esdeveniment com la Champions League, l’esdeveniment anual més important del futbol europeu de clubs, és seguida a tot el món. I és que l’afició pels equips espanyols és completament internacional, arribant a països tan dispars culturalment, com Japó, Xina o l’Índia. El pròxim dia 1 de juny de 2019 es jugarà la final de la Champions League i la seva ubicació també serà a Espanya, ja que es jugarà al camp de l’Atlètic de Madrid, el modern Wanda Metropolità. Sigui quin sigui el resultat, l’expectació és màxima i ha arribat l’hora de dir-te on pots veure el partit amb els teus amics o familiars en un ambient febril a la capital catalana.

Article relacionat: Bars originals de Barcelona

Pisos de lloguer a Barcelona

Imatge via Pixabay

La taverna de Barcelona és una alternativa perfecta per veure la final de la Champions. Està al centre de la Ciutat Comtal, al costat de la plaça de Catalunya. Es troba concretament a la Plaça Universitat 37. Una altra possibilitat és Snooker, un elegant pub a la capital catalana. Es troba al carrer Roger de Llúria 42. També pots deixar-te caure per Sports Bar, sobretot si, a més, vols sopar bé. Aquest bar mític de la Ciutat Comtal per veure el futbol disposa de diverses pantalles gegants per fer d’aquesta jornada una cosa extraordinària. El trobaràs a carrer Rambla dels Caputxins 31. Finalment, també pots anar a Bar Llompart, un bar amb unes tapes excel·lents, i a més, és perfecte per a veure la final de la Champions League.

eI tu, on miraràs la Final de la Champions de 2019?

Sobre l'autor

Xavi Maldonado

Deixar un comentari