blog shbarcelona español   blog shbarcelona français   blog shbarcelona english   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona   blog shbarcelona   blog shbarcelona
Esport

Ral·li de Barcelona 2019

Pisos de lloguer a Barcelona
Escrit per Xavi Maldonado

A Espanya són cada cop més les persones aficionades als esports de motor i competicions automobilístiques. Des que la indústria ha evolucionat i en el nostre país hem pogut gaudir de campions a la Fórmula 1 i altres competicions del món del motor, aquest tipus d’esports s’han desenvolupat i, en conseqüència, ha crescut l’afició que arrossega any rere any. Però la veritat és que fa molts anys que se celebren competicions esportives a Espanya i a la Ciutat Comtal, sobretot de ral·lis. Un d’ells és el Ral·li de Barcelona-Sitges, una prova que se celebra des de fa, ni més ni menys, que 61 anys. Avui des de ShBarcelona us parlem d’aquesta competició tan seguida a Catalunya.

Article relacionat: Les millors autoescoles de Barcelona

Ral·li Barcelona-Sitges, una de les millors competicions de cotxes d’època a Espanya

Pisos de lloguer a Barcelona

Imatge de: calafellvalo via VisualHunt

L’al·licient del Ral·li Barcelona-Sitges, a més de la competició en si, és poder gaudir de la bellesa dels models de cotxes i motos construïts en el període del 1928 fins al 1938. Aquest esdeveniment tindrà lloc en aquesta edició del 2019 entre el 16 i el 18 de març, i s’iniciarà a la Plaça Sant Jaume de Barcelona, finalitzant el seu recorregut a la plaça de la Fragata de Sitges, una coneguda localitat costanera de la província de Barcelona. La programació provisional de la competició és la següent: del 25 de febrer al 16 de març (menys els diumenges) es podrà veure una exposició al Centre Comercial l’Illa Diagonal de 6 cotxes d’època, des de les 10:00 a les 21:30 hores. A l’exposició hi haurà un model de Type A, el cotxe en el qual s’ha inspirat el cartell del 2019 i que va ser el primer automòbil fabricat per Citroën, que enguany celebra el seu centenari. El dissabte 16 de març, a les 10:00 hores, els participants arribaran al Centre Comercial l’Illa Diagonal i es quedaran allà fins a les 17:00 hores. A l’Avinguda Diagonal, davant del centre comercial, s’instal·larà el parc tancat on es realitzaran les verificacions tècniques dels automòbils participants a partir de les 10:00 hores i fins a les 17:30 h. El diumenge 17 de març es realitzarà un esmorçar de 8:30 a 9:30 hores a la Plaça Sant Jaume amb els participants vestits d’època.

Article relacionat: Rènting de cotxes a Barcelona

Pisos de lloguer a Barcelona

Imatge de: calafellvalo via VisualHunt

A les 10:30 hores començaràn els vehicles a fer el recorregut del ral·li, i la cursa serà inaugurada per l’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau. El recorregut del ral·li serà el següent: sortida des de Barcelona (Plaça Sant Jaume – Ferran – Rambles – Plaça Catalunya – Ronda Universitat – Ronda Sant Antoni – Sepúlveda – Paral·lel – Plaça Espanya – Plaça – Badal – Constitució), cap a l’Hospitalet de Llobregat (Santa Eulàlia – Enric Prat de la Riba – Barcelona), Cornellà de Llobregat (carretera de l’Hospitalet – Av. de la Fama – Tirso de Molina – Av. Barcelona – Enllaç amb la C-245), Sant Boi, Viladecans, Gavà, Castelldefels, enllaç amb la C-246, Costes del Garraf i arribada al Port de Sitges-Aiguadolç, aproximadament a les 12:00. Un cop s’arribi a la plaça de la Fragata, que es calcula que serà cap a les 12:30 hores, es podrà gaudir de diferents activitats, des d’un concert fins a algunes degustacions de productes amb photocall inclòs, així com sortejos de tasts de vins i caves, entre d’altres.

*Imatge destacada via VisualHunt

Has acudit a alguna edició d’aquest ral·li? Què t’ha semblat?

Sobre l'autor

Xavi Maldonado

Deixar un comentari