blog shbarcelona español   blog shbarcelona français   blog shbarcelona english   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona   blog shbarcelona   blog shbarcelona
Els millors restaurants

Restaurants saludables a prop de Barcelona

Pisos de lloguer a Barcelona
Escrit per Mercedes

A Barcelona i les seves rodalies trobem un gran nombre de restaurants, i en aquests temps, la cuina saludable s’ha convertit en una de les més populars i interessants per a molts dels ciudadans. A prop de Barcelona trobem restaurants de cuina saludable molt interessants, i des de ShBarcelona volem descobrir-te alguns d’ells. Així que no perdis l’oportunitat de tastar alguns dels millors plats saludables de la comarca barcelonina.

Article relacionat: Horticultura a Barcelona

Restaurants saludables a prop de Barcelona

Pisos de lloguer a Barcelona

Imatge via Pixabay

El Departament de Salut Pública de la Generalitat de Catalunya concedeix l’acreditació AMED a restaurants que es distingeixen per incloure en les seves cartes una àmplia oferta gastronòmica saludable i basada en els principis de la dieta mediterrània. Per a atorgar-la es fixen en diversos conceptes, entre els quals figuren l’alta presència d’hortalisses i llegums, presents en un 25 per cent dels primers plats. Peixos i carns magres en un 50 per cent dels segons. A més, inclouen productes integrals, làctics descremats, molta fruita fresca i oli d’oliva. L’objectiu principal del Projecte AMED és “prevenir malalties del cor i allargar l’esperança de vida”. A tota Catalunya ja s’han adherit més de 350 establiments, repartits en 94 municipis. En l’última cerimònia han estat reconeguts sis restaurants d’Esplugues amb aquesta acreditació, que se sumen als altres tres d’aquesta localitat que ja l’obtingueren prèviament, com són la Clínica FIATC, l’Hospital Sant Joan de Déu i Nestlé. En aquest article volem parlar-vos dels últims i recentment guardonats restaurants. Entre tots aquests locals poden oferir alimentació mediterrània saludable a més de 400 comensals diàriament. Si sumem la xifra del 9 establiments, l’oferta s’amplia fins als 1.800 comensals al dia. Això col·loca a Esplugues com a segon municipi del Baix Llobregat amb més establiments reconeguts per la seva oferta de cuina sana. Aquesta població, molt propera a la zona alta de Barcelona, resulta molt còmode per anar a gaudir d’aquestes cuines a qualsevol moment, sense que calgui haver de preparar una gran excursió.

Article relacionat: Restaurants bio a Barcelona

Pisos de lloguer a Barcelona

Imatge via Pixabay

El restaurant Amalur, que pertany a l’Hotel Abba Garden ubicat al carrer de Numància, 32, és un restaurant selecte que aposta per un tipus de gastronomía mediterrània d’autor, especialitzat en cuina de mercat, amb plats sorprenents, creatius, imaginatius, i de sabors variats. Utilitzen productes de primera qualitat i saludables. Una altra proposta és Barra d’Or, al carrer Riu de les Fonts, 1. Aquest restaurant ofereix cuina de mercat en un ambient proper i familiar, amb productes de gran qualitat i plats saludables. Al carrer Alegria, 2, trobem un bar-cerveseria molt interessant. Es tracta del Bohemia, una gran opció per a tastar les millors tapes del municipi. El Restaurant La Pubilla, al carrer de la Pubilla Cases, 24,  és un restaurant de cuina tradicional, casolana i de mercat. Aquest restaurant ofereix un menú diari per només 11,70 €, on destaquen els arroços i els seus plats de peix. MesKeVins és un restaurant on els vins són protagonistes, i ofereixen una gran selecció d’aquests. Les seves tapes d’autor són realment populars. Al carrer Layret, 3, trobem l’últim d’aquests restaurants tan especials, el restaurant Sant Joan.

Ja has visitat algun d’aquests restaurants saludables al municipi d’Esplugues?

Sobre l'autor

Mercedes

Mercedes és escriptora, community manager i experta en SEO.

Deixar un comentari