blog shbarcelona español   blog shbarcelona français   blog shbarcelona english   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona   blog shbarcelona   blog shbarcelona
Barcelona amb nens

Tallers d’ estiu per a nens

Pisos de lloguer a Barcelona
Escrit per Xavi Maldonado

Els nens a l’ estiu poden gaudir d’unes llargues vacances, però molts pares no poden fer-se càrrec d’ ells tot aquest temps, ja que han de complir amb les seves obligacions laborals. És llavors quan sorgeix el dubte… què es pot fer perquè els nens puguin gaudir, divertir-se i, a ser possible, aprendre mentre els pares treballen?. Cada estiu apareix la mateixa qüestió i hem d’ avançar-nos a ella per a tractar de solucionar el problema el més aviat possible. No és només important tenir als nens amb la atenció i vigilància desitjada, també és necessari que s’ ho passin bé i que aprenguin coses noves. Les ofertes lúdiques i oci infantils a l’estiu són múltiples a les grans ciutats com ara Barcelona, i per a aquest motiu, des de ShBarcelona, volem ensenyar-te una petita síntesi dels tallers d’estiu per a nens que ofereix la Ciutat Comtal.

Article relacionat: Llocs per a celebrar festes amb nens a Barcelona

Tallers per a aprendre de manera divertida

Pisos de lloguer a Barcelona

Imatge via Pixabay

Una de les coses que més agraden als nens i que els hi ajuda a augmentar la seva creativitat, són els tallers relacionats amb qualsevol tipus d’art. És estrany que a un nen no li agradi dibuixar, cantar, ballar, pintar, i en definitiva plasmar emocions i sentiments que, que per la seva dificultat per a expressar-les, no podrien sortir d’una altra manera. Per això us proposem un taller d’art en el qual es realitzen cada setmana diferents activitats sota títols com ara Art i Gastronomia, El Somni dels Somnis, L’Art del Cinema i la Fotografia, La Naturalesa en un Llenç, i Pintar la Música. El taller el realitzen al centre Vuit Espai, ubicat al carrer Clot, 71.

L’anglès és la gran assignatura pendent de molts nens, per això és important que els petits que tinguin dificultats amb aquest idioma, que necessitin reforçar-lo, o inclús, que desitgin practicar el speaking, poden divertir-se aprenent i augmentant el seu coneixement d’un idioma tan important com l’ anglès. Trobaràs molts tallers estiuencs a la ciutat, però et recomanem els tallers d’anglès d’ Oxford House, repartits segons edat, i especialitzats en exàmens oficials com els de Cambridge First CertificateAdvanced i Proficiency.

Article relacionat: Els millors barris de Barcelona per a viure amb nens

Pisos de lloguer a Barcelona

Imatge via Pixabay

Una altra cosa que als nens els hi encanta és trastejar a la cuina. Els pares saben bé que els més petits molts cops volen donar un cop de mà a la cuina, sobretot quan es preparen els seus plats preferits, o bé els pastissos artesanals. Els nens gaudeixen descobrint noves textures, sabors i colors que després es convertiran en delicioses pizzes, pastissos, galetes, etc. Programes com ara MasterChef Junior han apropat la cuina als nens i s’ha convertit en un altre mètode de desenvolupament de la seva creativitat. Per això hem pensat que un taller de cuina per a l’estiu pot ser una idea diferent i divertida per als teus nens. A Cookiteka, els nens podran aprendre a cuinar divertint-se i així poder posar en pràctica les seves habilitats a la teva cuina. Si el teu fill sent predilecció per la cuina, aquest taller li encantarà.

A quin taller has apuntat als teus fills per a aquest estiu? Ens recomanes algun altre taller estiuenc per a nens?

Sobre l'autor

Xavi Maldonado

Deixar un comentari