blog shbarcelona español   blog shbarcelona français   blog shbarcelona english   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona   blog shbarcelona   blog shbarcelona
Visitar

La Barcelona desconeguda, a l’abast del turista

Pisos de lloguer a Barcelona
Escrit per Mercedes

La ciutat de Barcelona és una de les més visitades arréu del món. Aquesta ciutat, una de les més turístiques del món, compta amb molts punts turístics que atrauen a milers de persones cada any. Tot i això, no només els punts turístics són d’interès, sino que existeixen d’altres que val la pena visitar i que no són tan coneguts pels turistes. Des de ShBarcelona em volgut apropar-vos el nou projecte de l’Ajuntament de Barcelona per a potenciar el turisme a les zones menys turístiques de la ciutat.

Article relacionat: Descobrir el districte de Ciutat Vella

Una Barcelona desconeguda

Pisos de lloguer a Barcelona

Imatge via Pixabay

Barcelona és molt més que la Sagrada Família, el Camp Nou, la Pedrera i el Parc Güell. L’Ajuntament vol que els més de 25 milions de turistes que la visiten cada any, vegin més enllà dels monuments típics i coneguin els barris i altres atractius ocults d’interès. Potenciar el descobriment de les platges, els mercats dels Encants o Sant Antoni, el Laberint d’Horta, La Fabra i Coats o el Canòdrom, espais que habitualment passen desapercebuts al visitant ocasional, és una forma de repartir la riquesa del turisme per tota la ciutat. Ressaltar el Tibidabo, el recinte modernista de l’Hospital de Sant Pau, la Torre Agbar o els nuclis històrics de barris com Sants, Els Corts, Gràcia, Sarrià, Horta o Sant Andreu, autèntics tresors de Barcelona que els turistes no arriben a conèixer normalment, i que també són grans desconeguts per a molts autòctons. Encara que de moment no es coneixen amb detall els productes que s’oferiran, sabem que es preparen rutes en bus i també temàtiques. Per exemple, ja s’ha anunciat que el districte d’Horta – Guinardó tindrà una ruta amb la marca “Ciutat de l’Aigua”, i es promocionarà com a plató de pel·lícules.

Article relacionat: La Casa de l’Arcadià

Pisos de lloguer a Barcelona

Imatge via Pixabay

Per Setmana Santa s’estrenaran dos itineraris en minibús de la mà de Barcelona Guide Bureau cap a la “smart city” de Sant Martí o cap a la història d’Horta. Tots dos recorreguts acabaran amb aperitiu final a la terrassa d’un hotel a La Diagonal o a la popular Plaça Eivissa, respectivament. Per destacar els nous punts d’interès, cada districte ha realitzat un procés participatiu. S’han classificat 19 icones, 40 nodes amb diverses atraccions properes i uns 500 punts que poden resultar interessants. A partir d’ells, l’Ajuntament espera reformular el seu mapa turístic. D’aquesta forma, els serveis turístics transformaran aquests punts d’interès en paquets amb visites i els comercialitzaran tenint en compte aspectes implicats com accessos, infraestructures, etc.

Quins són els teus llocs poc turístics de Barcelona favorits? Comparteix la teva opinió amb nosaltres!

Sobre l'autor

Mercedes

Mercedes és escriptora, community manager i experta en SEO.

Deixar un comentari