blog shbarcelona español   blog shbarcelona français   blog shbarcelona english   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona   blog shbarcelona   blog shbarcelona
Visitar

Sant Quintí de Mediona

Pisos de lloguer a Barcelona
Escrit per Mercedes

Ja ha passat el mes d’agost, la temperatura es torna més agradable, els turistes van desapareixent a poc a poc dels nostres paisatges, i la tornada a la normalitat s’imposa. Però no és bo passar del descans a l’activitat d’una manera dràstica, és millor incloure als últims dies de vacances una mica d’activitat, i també als dies d’inici de l’activitat, una mica de relax. Per solucionar ambdues coses, des de ShBarcelona et recomanem una sortida per conèixer Sant Quintí de Mediona, un preciòs poble de l’Alt Penedès.

Article relacionat: Què fer a Barcelona al setembre

Sant Quintí, un poble de fonts i coves

Pisos de lloguer a Barcelona

Imatge de calafellvalo via VisualHunt

Situat a aproximadament 65 quilòmetres de Barcelona, aquest municipi de la comarca de l’Alt Penedès compta amb només 2.170 habitants, i és una localitat ideal per a fer una escapada i desconnectar de la ciutat, amb un munt de rutes i paisatges naturals que segur no et deixen indiferent. Aquest petit poble és famós per les seves festes i costums tradicionals. Entre aquestes últimes destaca el Ball dels Diables, una antiga tradició que no ha faltat mai a les seves festes majors des de fa més de 150 anys. Una de les atraccions més importants de la zona, és el castell de Sant Quintí. Trobarem les restes de d’aquest antic castell sobre el turó amb el seu mateix nom. Pels voltants existeixen un bon nombre de fonts i coves, un tret característic d’aquestes terres, on l’aigua prové d’un corrent subterrani que discorre per coves plenes d’estalactites i estalagmites, que poden ser visitades, i que fan una excursió molt interessant i enriquidora.

Article relacionat: Turisme rural a Catalunya

Visitar Sant Quintí de Mediona

Pisos de lloguer a Barcelona

Imatge de calafellvalo via VisualHunt

Si t’has decidit a visitar aquest petit municipi ple de màgia i història, trobaràs llocs on allotjar-te sense cap tipus de dificultat, ja que disposa de tres cases rurals al mateix poble. La casa rural Comarquinal Bioresort Penedès té un preu mitjà d’entre 30 i 40 € en temporada baixa. En aquest allotjament viuràs de prop l’enoturisme, l’esport i la naturalesa, en una masia del segle XVI recentment rehabilitada. Té ima capacitat de fins a 14 persones. Mas Guilló, per altra banda, és una opció més econòmica, amb preus de fins a menys de 20 € la nit. Es tracta d’una casa rural ideal per gaudir amb la família, ja que disposa d’activitats dins de la mateixa finca, passejos en 4×4, passejos amb globus, en bicicleta, rutes de senderisme, etc. En aquesta casa rural es poden allotjar fins a un total d’11 visitants, pel que és perfecte per passar una bona estada en família o amb la companyia dels amics. La última opció d’ allotjament La Coma de l’Arquinall, és una mica més cara. ja que l’estada sol costar una mitjana de més de 40 €. Aquesta masia tradicional catalana catalogada del segle XVI, restaurada i habilitada és un allotjament amb capacitat per a 8 persones, on a més, disposen de piscina, wifi i molts altres serveis per una estada còmoda i distreta.

Al municipi hi ha llocs interessants per visitar, com Les Coves de les Deus, un conjunt de fonts construïdes a meitat del segle XX que desemboquen al riu, l’aigua que surt d’una surgència (aflorament) subterrània per la qual discorren interessantíssimes coves visitables. També amb cita prèvia es pot anar a veure el Celler Jordi Lluch, amb plantacions de varietats de vins negres de reconegut prestigi: cabernet sauvignon, merlot, ull de llebre (tempranillo) o chardonnay.

Oi que et vénen ganes d’anar-hi? Ja ens diràs si t’ha agradat.

Sobre l'autor

Mercedes

Mercedes és escriptora, community manager i experta en SEO.

Deixar un comentari