blog shbarcelona español   blog shbarcelona français   blog shbarcelona english   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona   blog shbarcelona   blog shbarcelona
Visitar

El Canal Olímpic de Catalunya

Pisos de lloguer a Barcelona
Escrit per Mercedes

Es podria dir que Barcelona va sofrir un gran canvi a causa dels Jocs Olímpics del ’92, invertint en noves infraestructures que van catapultar a la ciutat a convertir-se en un referent a Europa, i en la ciutat de l’esport. Una d’aquestes instal·lacions construïdes especialment per a la celebració de les olimpíades, va ser el Canal Olímpic de Catalunya, localitzat al municipi de Castelldefels, i des de ShBarcelona t’expliquem més sobre aquesta instal·lació esportiva aquàtica a prop de la Ciutat Comtal.

Article relacionat: Marina Vela, el nou port esportiu de Barcelona

Historia del Canal Olímpic

Pisos de lloguer a Barcelona

Imatge de: malfieten via VisualHunt

Al 1990 amb motiu de la celebració de les Olimpíades 1992 a Barcelona, L’Institut Català del Sol (INCASOL) va construir el Canal Olímpic de Castelldefels, com a seu de les competicions olímpiques de piragüisme. En l’actualitat se’n diu Canal Olímpic de Catalunya, i és un centre esportiu del qual pot fer ús qualsevol interessat. Pel que fa als esports nàutics, principalment serveix per practicar el piragüisme, tant recreatiu com de competició. A més, s’hi practica i aprèn l’esquí nàutic o el windsurf, i per descomptat la natació. També hi trobarem amants del “optimist”, del rem o del “stand up paddel”.  S’hi poden llogar bots per passejar tranquil·lament per les seves aigües, i disposa d’una piscina d’estiu.

Fora de l’aigua del canal, entre les moltes instal·lacions destaquen un “pitch and put” amb camp de golf de 9 forats i zona de pràctiques, i un equipat gimnàs de fitness, amb 18 activitats dirigides. S’hi pot trobar un club de tir amb arc, un altre de triatló, un “boulder” d’escalada, un circuit d’Enduro i un camp de futbol. A les pistes, carril bici i pista de “running”. Hi ha una zona de “team building”, on es fan campionats a mida del grup que ho contracta. Especialment pels menuts hi ha casals d’estiu, i passejos en el tren del Canal. Sobre les edificacions, parlarem de la Torre de Control, a la línia d’arribada, que amb 22,5 metres d’altura, allotja les oficines administratives.  A dalt hi ha un mirador amb un restaurant bar, que organitza vetllades amb concerts i discoteca. Al costat hi trobem les graderies cobertes, amb capacitat per a 500 persones. L’edifici dels hangars, amb bots de rem, canoes i caiacs,  està a la línia de sortida, i a més alberga els serveis mèdics, el gimnàs i un altre bar.

Article relacionat: Gaudeix de la Barcelona desèrtica a l’estiu 

Pisos de lloguer a Barcelona

Imatge de: JNC via VisualHunt

Hi ha diverses possibilitats d’usar aquestes magnífiques instal·lacions, depenent de les necessitats de cadascú: es pot comprar un abonament familiar o individual, o bé optar per un ús ocasional, individual o per a grups. S’hi pot llogar material esportiu, i també es permet utilitzar el propi, exceptuant les llanxes motores. El Canal es troba a l’avinguda del Canal Olímpic de Castelldefels. Roman obert al públic de dilluns a diumenge, festius inclosos, de 9:00 a 22:00 hores. Si ets practicant d’algun d’aquests esports, o simplement vols passar un dia esportivament entretingut, des de ShBarcelona et recomanem que gaudeixis d’aquestes instal·lacions impressionants.

Ja hi has estat al Canal Olímpic de Catalunya? Que t’ha semblat?

Sobre l'autor

Mercedes

Mercedes és escriptora, community manager i experta en SEO.

Deixar un comentari