blog shbarcelona español   blog shbarcelona français   blog shbarcelona english   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona   blog shbarcelona   blog shbarcelona
Barcelona amb nens

El Dia Universal del Nen

Pisos de lloguer a Barcelona
Escrit per Xavi Maldonado

Els nens són el futur de la societat, les persones que mouran el món en els anys vinents. La infància és una època de la vida crucial per al desenvolupament de la societat adulta en el futur, i el germen emocional, psicològic i moral dels individus que governaran la terra, pel que és important de cuidar-la i preservar-la. Els nens es modelen a mesura que van creixent i de la societat depèn que es converteixin en adults íntegres, bondadosos i emocionalment estables. A causa de la importància de la infància a la vida de cada individu i de la societat en general, el dia 15 d’abril se celebra a Barcelona el Dia del Nen o de la Infància, i per això des de ShBarcelona us volem donar algunes idees d’activitats que podeu fer amb els vostres fills per a celebrar aquest dia tan especial.

Article relacionat: Llocs per celebrar festes amb nens a Barcelona

Gaudeix amb els menuts el Dia del Nen a Barcelona

Pisos de lloguer a Barcelona

Imatge de: Jordi Payà Canals via VisualHunt

El Dia del Nen és una celebració que té com a finalitat reivindicar els drets dels infants i la importància que tenen en la societat. Aquest dia se celebra a tot el món, tot i que en diferents dates segons el país o la regió. La importància de la infància queda patent en la creació d’aquest dia tan especial, que va iniciar la seva marxa després de la Primera Guerra Mundial, a causa de les dràstiques conseqüències que va tenir sobre la població civil i, sobretot, sobre els éssers humans més vulnerables, els nens. A Barcelona podem fer una gran multitud de plans per a commemorar aquest dia amb els més petits de casa, com per exemple, passar un dia al Museu de la Ciència de Barcelona, ​​més conegut com a CosmoCaixa. Aquest museu està pensat per apropar la ciència a nens i adolescents i, d’una manera molt didàctica, ofereix multitud de propostes interactives que entretenen i eduquen als menors alhora. El museu disposa de diverses sales permanents i de l’interessant bosc inundat que proporciona coneixement sobre una petita recreació de la selva amazònica per tal de descobrir tots els tresors d’aquest ecosistema únic al món. A més, el planetari il·lustrarà als nens sobre les meravelles de l’univers. També poden participar en els tallers o gaudir de les diverses exposicions temporals que s’hi celebren.

Article relacionat: Acollida temporal de nens a Barcelona

Pisos de lloguer a Barcelona

Imatge de: randihausken via VisualHunt

Una altra idea molt divertida per a passar el Dia del Nen el pròxim 15 d’abril, i que segur els encantarà als teus nens, és la d’anar a passar el dia al Parc d’Atraccions del Tibidabo. Aquest parc d’atraccions és l’únic que trobem a la ciutat, inaugurat fa més de 100 anys, i encara manté la màgia dels parcs antics. Està situat a la part més alta de la serra de Collserola, fet que ens permet tenir unes vistes magnífiques de la ciutat de Barcelona. Aquest parc disposa de tot el necessari per passar-ho bé, independentment de si ets nen o adult. Finalment, us proposem fer una ruta a peu per algun dels camins que hi ha a Collserola i completar-la amb un pícnic al pantà de Vallvidrera, un espai natural que us farà oblidar que esteu a la Ciutat Comtal. Com veuràs, a Barcelona pots fer moltes coses amb els nens, només és qüestió d’informar-te i tenir imaginació.

I vosaltres com passareu el Dia de la Infància a Barcelona?

Sobre l'autor

Xavi Maldonado

Deixar un comentari