blog shbarcelona español   blog shbarcelona français   blog shbarcelona english   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona   blog shbarcelona   blog shbarcelona
Els consells dels nostres equips

Les millors decoracions de Nadal per casa teva

decoracions de nadal arbre

El Nadal és una de les èpoques més especials de l’any. Per a moltes famílies, són dates assenyalades de retrobaments i reunions. És un moment màgic que ens encanta compartir, i que aprofitem per a decorar la casa de Nadal.

Encara que enguany sigui una mica diferent a causa de les restriccions de mobilitat, creiem que no s’ha de perdre l’esperit nadalenc, així que apunta bé les següents idees de decoracions de nadal que tenim preparades per a tu.

  • Pisos de lloguer a Barcelona

 

Idees de decoració de Nadal

Coneixes tots els imprescindibles que ha de tenir un pis decorat per Nadal? Clarament, el més comú és l’arbre de Nadal, però existeixen molts altres elements que podem afegir i que donaran un toc càlid, personal i màgic a la nostra decoració de Nadal.

Apunta bé les següents idees de decoracions nadalenques senzilles i guarda-les per a enguany o per sempre, no caduquen!

decoracions nadal arbre de nadal

Foto via Pexels

Com decorar el saló en nadal: garlandes, boles, pinyes naturals i veles

Encara que la decoració de nadal a casa pugui semblar sempre igual, és l’oportunitat perfecta per a donar-li un toc personal que farà que la teva casa sigui diferent i especial a la de la resta.

Sens dubte, un dels elements estrella que afavoreix qualsevol estada són les garlandes. És fàcil col·locar-les en miralls, portes i parets llises, on aportaran el toc que es necessita.

D’altra banda, una de les tendències que cada vegada té més seguidors, és la de crear els teus propis adorns nadalencs a casa. A més de resultar més econòmic, és una activitat divertidíssima i que et permet personalitzar aquests detalls al màxim.

Article relacionat: Fes-te l’arbre de Nadal tu mateix

decoracions de nadal

Foto via Pexels

Vols alguns exemples? Aquí te’ls deixem:

  1. Compra una garlanda senzilla i posa-li llacets de colors, missatges, cascavells, petites fotos de família… Qualsevol cosa és benvinguda!
  2. Surt a buscar pinyes seques a la muntanya i pinta-les amb un esprai daurat o platejat. Pots afegir-li també un petit cordill i penjar-la de la maneta de les portes de cada habitació. Un toc senzill però que vesteix qualsevol estada
  3. Crea el teu propi porta veles nadalenc unint branques, pinyes seques, una mica de cordill, algun llaç, unes campanetes… Només necessitaràs una base en la qual col·locar la vela al final
  4. Utilitza globus petits per a fer les teves pròpies boles per a l’arbre de Nadal. Necessitaràs fer una pasta amb paper higiènic o de cuina i cola blanca. Cobreix tot el globus amb paper i cola, i una vegada sec, punxa el globus. Et quedarà l’esfera dura que podràs pintar després

Article relacionat: Idees de regals originals

Decoració de taules per Nadal

Un altre gran element estrella són les taules decorades per a Nadal. Com hem dit, és un moment especial, perquè aconseguim reunir a tota la família al voltant d’una taula per a passar moltes hores.

D’una banda tenim els centres de taula nadalencs, que són un element bàsic que vesteix qualsevol menjador.

Pots comprar un fet o, de la mateixa manera que comentàvem abans, crear la teva pròpia decoració de taules per nadal quan no s’hi està menjant a partir d’una combinació d’elements personalitzada

Per exemple aquest centre de taula de la foto que t’ensenyem a continuació. Què et sembla? Senzill, veritat?

idees decoracio nadal

Foto via Unsplash

Continuem parlant de decoració de taules per Nadal. Encara que enguany pot ser que falti algun convidat a menjar perquè no ha pogut moure’s de la seva regió, no hi ha motiu per a no alegrar el menjar de Nadal.

Realment és molt fàcil crear una combinació elegant i nadalenca per a vestir la taula. Et proposem que utilitzis i combinis alguns dels següents elements:

  • Estovalles i tovallons a joc. Prova de combinar colors càlids amb alguns més forts, per exemple beix i vermell, o blanc i daurat
  • Si els teus plats no són de disseny, no importa! Col·loca el tovalló amb gràcia i afegeix una targeta petita amb el nom, una petita figura… Qualsevol element que creguis que li pot donar un toc especial
  • Les veles són sinònim de desitjos i de calidesa, així que és el millor moment per a treure tot el teu arsenal. Col·loca una espelma per cada dos comensals, veuràs com millora el resultat
  • Tens un camí de taula? Si la resposta és sí, Fantàstic! Ha arribat el moment d’utilitzar-lo. Potser no tens, però no et preocupis, utilitza una de les teves garlandes preferides i col·loca-la a l’ample de la taula
  • Deixa un missatge personalitzat o una petita poesia a cada plat
decoracio de taules per nadal

Foto via Unsplash

Decorar la teva casa per Nadal: Crea el teu calendari d’advent

El calendari d’advent és una tradició nadalenca que marca el compte enrere fins al dia de Nadal. Normalment, ho associem al típic calendari ple de xocolatines, però també és possible fer-ho de forma totalment personal.

Una bona opció és fer-ne un de personalitzat. N’hi ha prou amb tenir a l’abast mitjons nadalencs i un cordill. Pots enganxar els 24 números i posar una sorpresa en cadascun d’ells. No saps què posar en un calendari d’advent? Et donem algunes idees tant per als més petits com per als adults. Pren nota:

  • Un llibre
  • Una petita carta escrita a mà
  • Una bomba de bany
  • Un bombó
  • Unes arracades, polsera o collaret
  • Fruits secs
  • Un pinta ungles o un pintallavis
  • Uns auriculars
  • Un joc de cartes
  • Un clauer
  • Una llibreta petita
  • Un llapis de memòria
  • Una capseta de retoladors de colors
  • Un pot petit de crema hidratant
  • Un pot petit de colònia
decoracio mitjons calendari advent

Foto via Unsplash

Decoracions nadalenques senzilles

Com veus, decorar la teva casa per a Nadal és molt més senzill del que sembla. Només fa falta una mica de creativitat, imaginació i sobretot, il·lusió per celebrar aquestes festes de la millor de les maneres.

Tens la llar que vols per a decorar-la? A ShBarcelona sabem l’important que és viure en el lloc perfecte. Per això, si t’agradaria aplicar alguna d’aquestes idees però creus que no vius en el lloc adequat, t’ajudem a trobar el teu pis a Barcelona.

Veure pisos en lloguer a Barcelona

Encara que aquest 2020 ha estat un any diferent, no hem de perdre les bones costums i celebracions que ens omplen de vida i alegria. Bon Nadal a tots/es!

Si tens més idees de decoració de Nadal, escriu-nos-les en comentaris!

Generic

Sobre l'autor

Mireia Garcia Sans

Deixar un comentari