blog shbarcelona español   blog shbarcelona français   blog shbarcelona english   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona   blog shbarcelona   blog shbarcelona
El que convé saber

Idees de regals originals per a aquests Reis 2019

Regals de nadal davant l'arbre decorat
Escrit per Xavi Maldonado

Si ja t’has decidit a llogar un pis a Barcelona, ja t’hauràs endinsat dins de la cultura popular, i sabràs doncs que amb el Nadal són vàries les tradicions que arriben a les cases dels ciutadans. Una de les nostres majors tradicions té lloc la nit de Reis. Tant els nens com els adults es desperten amb la il·lusió de rebre un regal procedent d’Orient després d’haver-se portat bé durant tot l’any.

De qualsevol manera, si camines una mica perdut i no saps què regalar als teus o fins i tot a tu mateix, des del bloc de ShBarcelona volem mostrar algunes idees de regals originals per a aquests Reis 2019.

Article relacionat: La festa tradicional de Reis a Barcelona

Idees de regal originals per Reis 2019 que no havies pensat

Regal infantil per a Reis o Nadal

Imatge via Pixabay

Una de les idees per a comprar regals per Reis que et presentem, es basa en un quadern reutilitzable que podràs emprar tantes vegades com vulguis.

El màgic d’aquest producte anomenat Rocketbook és que podràs escriure i esborrar a l’acte tantes vegades com vulguis.

A més, compta amb una aplicació molt útil per escanejar les pàgines que hagis utilitzat, així com enviar els corresponents arxius per correu electrònic i fins i tot emmagatzemar-los en qualsevol plataforma com Dropbox o Google Drive.

Els iPhone no només serveixen per a comunicar-nos, sinó que ara compten amb càmeres molt potents que s’utilitzen per treure les millors fotografies.

Doncs bé, KiiPix es presenta com el magnífic regal per Reis 2019 per múltiples raons. Es tracta d’una impressora manual instantània perquè puguis guardar les teves fotos sense que sigui necessari descarregar cap aplicació. El seu maneig és ràpid i senzill. A més, no necessita piles per al seu funcionament.

Els robatoris a motxilles estan a l’ordre del dia i si portem una per l’espatlla o penjada a l’esquena mai podem estar tranquils. Bobby Bizz és una motxilla antirobatori que pertany a la marca XD Design, experta en la fabricació de motxilles intel·ligents.

Aquesta en concret compta amb un espai encoixinat perquè puguis portar còmodament el teu portàtil o tauleta, així com un port de càrrega USB. A més, s’adaptarà completament a les teves necessitats, ja que podràs portar-la com si fos una motxilla normal o utilitzar-la com un maletí tradicional.

Article relacionat: Arriba el Nadal 2019 a Barcelona

Regals davant l'arbre de Nadal

Imatge via Pixabay

Si ets addicte al cafè i sempre estàs de viatge, aquest regal tant pràctic com original és el teu. La Minipresso de Wacaco és una cafetera manual petita i portàtil que podràs portar amb tu a tot arreu.

És molt, molt lleugera i prepara un cafè cremós deliciós, apte per als més exigents. Podràs trobar-la en dos models diferents, depenent de si prefereixes preparar la teva beguda preferida amb cafè mòlt o en càpsules.

La Minipresso és perfecta per portar-la amb tu a la feina, de viatge o davant de qualsevol ruta que se’t presenti.

Samsung llueix amb orgull les seves ulleres de realitat virtual Gear VR. Si vols deixar amb la boca oberta a algú molt especial, amb aquesta experiència virtual ho aconseguiràs. Ve amb un comandament de control a distància, apte per a mòbils Galaxy de Samsung.

Aquestes ulleres et portaran a explorar fantàstics mons 3D, vols donar una ullada al futur tecnològic més impactant?

Aquest regal és per als aventurers que aprofiten qualsevol moment per fer una sortida a l’aire lliure. Si t’agrada escalar muntanyes, moure’t amb bicicleta, esquiar, bussejar o simplement conèixer els pobles del voltant, no et perdis la ràdio Retekess HR11S, especialment dissenyada per a qualsevol activitat a l’aire lliure, càmping o aventura.

Es tracta de l’aliat perfecte per als viatges que necessiten un aparell lleuger, compacte i versàtil per a escoltar música, notícies de tot el món o informació meteorològica. El millor de tot és que compta amb diferents mètodes de càrrega perquè mai et quedis sense la seva companyia: solar, maneta, bateria recarregable o mini USB de càrrega.

Ens dónes altres idees de regals originals per a Reis 2019?

Sobre l'autor

Xavi Maldonado

Comentari

  • S’ha de dir que és realment un molt bon article, i molt interessant!
    La nostra empresa promou la compra online en llengua Catalana. Us deixem el nostre enllaç per els qui estiguin interessats: regalsoriginals.online

    Salutacions!

Deixar un comentari