blog shbarcelona español   blog shbarcelona français   blog shbarcelona english   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona   blog shbarcelona   blog shbarcelona
Activitats i esport

Escoles de bàsquet a Barcelona  

Pisos de lloguer a Barcelona
Escrit per Xavi Maldonado

Estàs pensant a apuntar al teu fill o filla a una escola de bàsquet? Si la resposta és que sí, estàs de sort, ja que en aquest article de ShBarcelona et parlem de tres escoles que es troben en la mateixa Ciutat Comtal i que compten amb una gran reputació. Sens dubte faran que els teus fills millorin en la seva tècnica i, el més important, que practiquin esport! Així que, si t’interessa, atent perquè t’ho expliquem tot sobre les millors escoles de bàsquet a Barcelona.

Article relacionat: Gimnasos low cost a Barcelona

Jugar a bàsquet a Barcelona

Pisos de lloguer a Barcelona

Imatge via Pixabay

L’escola de bàsquet per al públic infantil que gestiona el FC Barcelona, probablement el club més important de Barcelona, anomenada FCB Escola de Bàsquet, està destinada a nens i nenes d’entre els quatre i els dotze anys. A part dels entrenaments previstos segons l’edat de l’alumne també disputen els partits de la lliga interna i poden participar en els tornejos i trobades que es realitzen durant el curs esportiu. Això sí, has de tenir en compte que per formar part d’aquest equip cal passar una sèrie de proves d’accés. Tots els grups compten amb un entrenador titulat que farà que el teu fill o filla es converteixi en un autèntic professional del bàsquet. Els entrenaments i partits són al Centre Esportiu Municipal Arístides Maillol les Corts, situat al carrer Martí i Franquès, 19. Si hi ha un nom d’un jugador de bàsquet que segur que et sona és sens dubte el de Pau Gasol. Aquest jugador compta amb una acadèmia per a nens anomenada Pau Gasol Academy, on un gran nombre d’entrenadors de primer nivell entrenaran al teu fill, així com experts en nutriciócoaches que seran els encarregats de complementar la seva formació. Tot el treball és personalitzat però amb la mentalitat que el treball en grup comporta. Es respectarà al company i adversaris i s’intentarà donar sempre el cent per cent. Ah! Això no és tot, el centre disposa de monitors de lleure i piscina perquè la diversió sigui completa. Les instal·lacions principals es troben al CEM Mundet, al carrer Olympe de Gouges s/n.

Article relacionat: Tallers d’estiu per a nens

Pisos de lloguer a Barcelona

Imatge via Pixabay

Per últim, et parlem de l’Acadèmia Elite Basket Pro, on el treball de qualitat i l’atenció personalitzada marcaran la seva evolució. Durant diversos dies a la setmana s’analitza la manera de jugar dels nens per a saber en quins aspectes ha de millorar o aquelles habilitats que el fan únic o única. La motivació és important si es vol aprendre i això és part fonamental de la filosofia d’aquesta escola de bàsquet. Això sí, tot això unit a la disciplina, la constància i la superació. Aquesta acadèmia es troba fora de la localitat de Barcelona però alhora molt a prop de la Ciutat Comtal. Hauràs d’anar fins a Sant Adrià del Besòs, concretament al carrer Arístides Maillol, al Pavelló de la Mina. Si creus que el teu fill despunta en el bàsquet i és bo en aquest esport, no dubtis en apuntar-lo a alguna d’aquestes tres escoles que et recomanem perquè es converteixi en un autèntic professional del bàsquet.

I el teu fill, a quina acadèmia de bàsquet hi va? Ens recomanes algun altre lloc on aprendre a jugar a bàsquet?

Sobre l'autor

Xavi Maldonado

Deixar un comentari