blog shbarcelona español   blog shbarcelona français   blog shbarcelona english   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona   blog shbarcelona   blog shbarcelona
Tendències

Els millors tatuadors de Barcelona

Pisos de lloguer a Barcelona
Escrit per Elia

Barcelona és considerada una ciutat a l’última en quant a tendències, modes i art. Cada vegada són  més les persones que vénen a la Ciutat Comtal i es queden impregnades de la seva bellesa, la seva explosió artística i la seva varietat de gent. A més a més, és una de les ciutats d’arreu d’Europa on hi ha més culte al món del tatuatge i, és per això, que en aquest article de ShBarcelona hem volgut rendir homenatge a aquesta cultura urbana de l’art sobre la pell. Segueix llegint i descobreix als millors tatuadors de Barcelona, tot un seguit d’artistes de la tinta que aconseguiran dibuixar-te el disseny que sempre has desitjat tenir marcat al teu cos.

Article relacionat: On tatuar-se a Barcelona

Estudis de tatuatge a Barcelona

Pisos de lloguer a Barcelona

Imatge via Pixabay

Luis Tattoo es va fer famós fa uns anys quan es va descobrir que era el tatuador dels jugadors del Barça. El seu estudi es troba a la Plaça Revolució, 13, al barri de Gracia, i per les seves mans han passat jugadors com Henry, Luis Enrique, Cesc, Figo o Puyol. Un dels principals atractius del seu estudi és que realitza tatuatges segons la tècnica polinèsia. Per tatuarse, Luis demana a la persona que va a fer-se el tatuatge que escrigui en un paper el que és important per a ell/a; així serà com l’artista traduïrà aquests sentiments a la simbologia polinesa i el situarà a la part del cos que cada persona triï. Gràcies a la seva fama, actualment si vols tatuar-te a Luis Tattoo hauràs de demanar cita prèvia ja que hi ha llista d’espera però, realment, l’espera val la pena.

L’Embruix és també un dels millors estudis de tatuatges de Barcelona. Es troba situat al centre de la ciutat, al barri Gòtic, concretament al carrer de la Boquería, 18 i compta amb 20 anys d’experiència en els quals els tatuadors han perfeccionat la seva tècnica fins a convertir-se en l’estudi referent que avui dia és. A banda d’això, a aquest centre també realitzen tot tipus de piercings i perforacions, a més d’oferir cursos per professionalitzar-se en el sector del tattoo o del piercing a BCN.

Article relacionat: On comprar henna a Barcelona

Pisos de lloguer a Barcelona

Imatge via Pixabay

Lògia Tatuatges Barcelona, al carrer de Tarragona, 84, al barri de l’Eixample Esquerre, és un altre dels millors tatuadors de Barcelona. En aquest estudi hi trobaràs alguns dels millors artistes del món de la tinta i de l’art sobre la pell a la ciutat, que s’adaptaràn perfectament a les teves necessitats i als teus gustos. Podràs concertar una primera entrevista per parlar amb l’artista que s’encarregarà de fer el teu disseny; pots anar amb una idea ja concretada o, si ho prefereixes, pots optar por una altra opció més àmplia dient-li el que vols simbolitzar i el que t’agradaria que aparegués al teu disseny. Són tot uns professionals que aconseguiran fer-te el tattoo que sempre havies volgut tenir.

Un dels més coneguts de Barcelona és l’estudi LTW Tattoo. Compten amb un gran grup de tatuadors que t’ajudaran a plasmar la teva idea o adaptar qualsevol dibuix que se’t passi pel cap. Situat a ple cor del Raval de Barcelona, al carrer Tallers, 29, els professionals que formen part d’aquesta gran família aconseguiran trobar el tattoo que millor s’adapta a les teves necessitats i complint les teves expectatives.

T’agraden els tatuatges? Ens recomanes altres estudis de tatuatge a Barcelona?

Sobre l'autor

Elia

Filòloga hispànica i apassionada de les lletres. M'agrada el teatre (molt), la literatura (més encara) i la cultura. He unit la meva passió per les arts creant una companyia de teatre anomenada LetrasConVoz i un web de temàtica cultural.

Deixar un comentari