blog shbarcelona español   blog shbarcelona français   blog shbarcelona english   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona   blog shbarcelona   blog shbarcelona
Els consells dels nostres equips

On tatuar-se a Barcelona

tattoo barcelona
Escrit per Elia

Barcelona és una de les ciutats pioneres per realitzar tots aquells tatuatges i pírcings que tan de moda estan últimament entre el jovent del nostre país. Amb el pas del temps, els tatuatges s’han anat convertint en una moda habitual i avui dia sorprenen pels seus fabulosos dissenys. Les dues tradicions són bastant antigues (tant el tattoo com el pírcing) però avui dia s’han convertit en una moda molt habitual i en un objecte de desig entre joves i no tan joves. Des de ShBarcelona us portem una recomanació d’alguns dels millors establiments on tatuar-se a Barcelona gràcies als quals podràs fer-te el teu tattoo que tan desitges a mans de grans professionals.

Article relacionat: Els millors tatuadors de Barcelona

Tatuatges a Barcelona

Pisos de lloguer a Barcelona

Imatge via Pixabay

L’Embruix, ubicat al carrer de la Boqueria,18, és un dels estudis de tattoo més coneguts i de major qualitat de la capital catalana. No el perdis de vista, ja que donen la possibilitat de regalar tatuatges o pírcings als teus amics o familiars; però si el que t’agradaria és aprendre l’ofici, sempre estan oferint interessants -i assequibles- cursos de tatuatge. No oblidis reservar cita amb antelació, doncs sol haver-hi llista d’espera. Un altre dels estudis personalitzats més interessants de la ciutat el trobem al carrer Tallers, 29, i no és un altre que l’estudi LTW. Compten amb nombrosos artistes i ets tu mateix el que triaràs -a través d’un formulari- el que més s’adapta als teus gustos. Recorda que també aquí podràs realitzar-te els teus pírcing favorits. Consulta ja el seu web i concerta una cita. Molt més conegut pels amants del món de l’esport és l’estudi Luis Tattoo, a la plaça Revolució, 13. Es tracta del tatuador habitual dels jugadors del Futbol Club Barcelona i altre celebritats de la capital catalana. Situat al barri de Gràcia, aquest artista va més enllà de ser un simple tatuador i treballa amb el client de tal manera que aquest li revela què és el que vol canviar en la seva vida o quins motius li han portat a fer-se el tatuatge.

Article relacionat: On comprar henna a Barcelona

Pisos de lloguer a Barcelona

Imatge via Pixabay

Si a més de buscar un lloc per tatuar-te a Barcelona, també necessites un preu assequible, a continuació t’oferim alguns trucs per aconseguir ofertes interessants i poder començar a endisar-te al món dels tattoos sense haver de pagar de més. Per norma general, un tattoo petit té un preu mínim de 60€, aquesta és la quantitat estàndar que trobaràs a la majoria d’establiments de tatuatges. Una bona manera d’assabentar-te d’aquestes ofertes és accedir al seu Facebook i estar al dia de les promocions que van llençant; pot ser que un dia t’obsequiin amb un % de descompte o, inclús, un fabulós 2×1. Però la forma més fàcil de poder estar al dia de les ofertes de tattoos a Barcelona es accedir a webs de compra col·letiva com Groupalia o LetsBonus que ofereixen, de forma freqüent, interessants descomptes per poder estrenar la teva pell. Per exemple, solen posar a la venda tatuatges petits (de 5×5) per només 20€, una bona manera de fer-te un petit detall i probar l’art del tattoo; també podras trobar interessants descomptes on, només pagant una certa quantitat de diners, pots arribar a tenir un descompte de quasi 100€ en el teu disseny.

Ens recomanes algún altre lloc de tattoos a Barcelona?

Sobre l'autor

Elia

Filòloga hispànica i apassionada de les lletres. M'agrada el teatre (molt), la literatura (més encara) i la cultura. He unit la meva passió per les arts creant una companyia de teatre anomenada LetrasConVoz i un web de temàtica cultural.

Deixar un comentari