blog shbarcelona español   blog shbarcelona français   blog shbarcelona english   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona   blog shbarcelona   blog shbarcelona
Activitats i esport

Classes de zumba a Barcelona

Pisos de lloguer a Barcelona
Escrit per Estibaliz

Zumba és una altra modalitat de ball que s’ha posat de moda de la que segurament n’has sentit a parlar. En què consisteix en realitat? Doncs és una barreja entre ball coreogràfic i aeròbic llatí. Es tracta de seguir, de forma individual, unes passes al ritme llatí fent fitness al mateix temps, per tant, és una bona forma de fer exercici mentre t’ho passes d’allò més bé ballant. En aquest article de ShBarcelona volem recomanar-te alguns centres que donen classes de zumba a Barcelona a preus bastant assequibles.

Article relacionat: On anar a ballar a Barcelona?

Ballar zumba a Barcelona

Pisos de lloguer a Barcelona

Imatge via Pixabay

Una molt bona opció per practicar zumba a Barcelona amb el monitoratge de bons professionals és U!Dance, que té centres de dansa repartits per tota la ciutat i ofereix aquest tipus de ball a preus molt baixos. De fet, si mai ho has provat, t’ofereix l’oportunitat de realitzar un curs d’iniciació que inclou una hora de classe a la setmana per 19 euros al mes. Aquest curs et dona el dret de poder assistir als locals o!Bar durant les open hours, és a dir, quan estan oberts perquè els alumnes puguin practicar. Així mateix, l’oferta inclou una master class gratuïta al mes. Això sí, si t’enganxa i vols seguir anant a classes, el preu al mes puja a 26 euros, que no és cap disbarat. Els horaris són molt flexibles i hi ha tantes opcions que ben segur et serà fàcil encaixar en algun grup. Consulta la seva pàgina web per fer-te’n una idea més completa. D’altra banda, Barcelona Zumba també compta amb diverses escoles i no fa molt n’han oberta una de nova que es diu Illé del Ball, la qual ofereix classes per 24 euros mensuals. Cal recalcar que és possible, almenys en aquesta acadèmia, aprendre diversos tipus de zumba, ja sigui dins l’aigua (aquazumba), zumba step (amb capsetes), zumba gold (per a gent gran) i zumba kids (per als més petits). Si t’interessa, t’aconsellem accedir al seu web i t’informis millor de tots els detalls.

Article relacionat: Música llatina a Barcelona.

Pisos de lloguer a Barcelona

Imatge de: Prefeitura de Itapevi – Perfil Oficial via VisualHunt

Si ets un apasionat del ball t’animem a que provis aquesta modalitat, que ha guanyat molta popularitat en els últims anys, i que segur que t’enganxa. En qualsevol cas, Barcelona compta amb gran quantitat d’acadèmies per aprendre a ballar zumba. Et recomanem que visitis el web Zumba.com, un directori on podràs trobar els centres on realitzen classes de zumba a Barcelona i triar el que més s’adapti a les teves necessitats. Però si la manca de temps o la teva economia no et permeten anar enlloc, o si per qualsevol motiu no et convenç cap acadèmia de ball, sempre tens l’opció de veure vídeos online per aprendre a ballar des de casa, i apropa’t a les discoteques que hi ha a Barcelona per ballar i posa en pràctica el que has après. Apunta’t a la nova moda de ball, que ja ha captivat a milers de persones, i anima’t a aprendre a ballar zumba a la Ciutat Comtal.

I tu, ja has provat a ballar zumba?

Sobre l'autor

Estibaliz

Estibaliz és una illenca resident a Barcelona. Mestra en educació infantil i primària, especialista en llengua estrangera.

Deixar un comentari