blog shbarcelona español   blog shbarcelona français   blog shbarcelona english   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona   blog shbarcelona   blog shbarcelona
Activitats i esport

Ballar country a Barcelona

Escrit per Estibaliz

El country és un gènere musical que va néixer de la influència de molts altres estils durant els anys 20 a les regions rurals del Sud d’Estats Units. L’alegria que encomana aquesta música i aquest ritme fan que es balli més del que s’escolta. L’objectiu principal d’assistir a classes d’aquest tipus de ball és divertir-se, passar-ho bé i gaudir de la bona “música campirana”, però també és una bona forma de socialitzar amb altres. No hi ha restriccions d’edat ni gènere, però molts principiants desconeixen que hi ha un gran públic country a la ciutat comtal, per això, a ShBarcelona et descobrim on ballar country a Barcelona.

Article relacionat: On anar a ballar a Barcelona

Classes de country a Barcelona 

ballar country a Barcelona 2

Imatge via Pixabay

Una de les millors escoles de dansa de Barcelona és Bailongu, al Passatge d’Utset, 11-13. Aquí, el ball s’enfoca com un mètode de diversió, de manera que sigui possible desconnectar de les preocupacions quotidianes, compartir bon humor, rialles i confidències. Sempre està ple de gent de tot tipus, que ballen en parella o grups, i de totes les edats que han trobat a Bailongu una manera diferent de moure el cos mentre ho passen bé i es relacionen. És un gust poder aprendre coreografies a les seves novíssimes instal·lacions, i impregnar-se de la il·lusió, entusiasme i bona organització dels grans professionals que hi treballen. Si ja has decidit deixar-te portar, segur que encara tenen un buit per a tu, perquè és una escola gran, amb diverses sales, ben equipada i oberta a tothom. És més, tot el que aprens a classe ho podràs posar en pràctica en les activitats i festes que organitzen. Siguin quines siguin les teves intencions, no hi ha dubte que gaudiràs.

Per altra banda, l’associació Amics Country Barcelona organitza classes de ball en diversos centres cívics i clubs esportius repartits per tota la ciutat, per tant, la seva oferta és àmplia pel que fa a horaris i nivells (des d’iniciació fins avançat). Estan tan compromesos amb el projecte que organitzen diverses celebracions durant tot l’any i, de tant en tant, viatges a altres països. Només has de buscar el centre que més t’interessi i informar-te sobre els horaris de les classes. A més, si t’esperes una miqueta a que passi l’estiu per començar a ballar country a Barcelona, has de saber que la primera setmana d’octubre sol haver-hi portes obertes a l’Escola de Dansa Lina Corredor, al carrer Francesc Bolós, 24, el qual significa, que pots anar-hi a provar tantes classes com vulguis. Si t’agrada, aquí ballen diferents estils de country (en fila, en quadrilla o en cercle, en parella, individualment…) i creen diferents coreografies, segons la música.

Article relacionat: Llocs per a solters a Barcelona

Ball de country a Barcelona 

Imatge via Pixabay

Si més o menys ja domines el ball i vols posar a la pràctica tot el que has après a les classes, pots anar al Pub The Philarmonic (carrer de Mallorca, 204), el qual disposa d’una sala amb escenari; o al Bar musical Country Music Saloon (carrer València, 166), tots dos molt freqüentats per estrangers. Per què no hi vas tu? Si vols assabentar-te de tots els esdeveniments relacionats amb aquest estil, visita el bloc Va de country, on cada dia podràs triar entre diferents plans.

Coneixes algun altre lloc on ballar country a Barcelona?

Ballar country a Barcelona
4.7 (94%) 10 vote[s]

Sobre l'autor

Estibaliz

Estibaliz és una illenca resident a Barcelona. Mestra en educació infantil i primària, especialista en llengua estrangera.

Deixar un comentari