blog shbarcelona español   blog shbarcelona français   blog shbarcelona english   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona   blog shbarcelona   blog shbarcelona
Activitats i esport

Ballar country a Barcelona

escoles de country a barcelona
Escrit per Estibaliz

El country és un gènere musical que va néixer de la influència de molts altres estils durant els anys 20 a les regions rurals del Sud d’Estats Units. L’alegria que encomana aquesta música i aquest ritme fan que es balli més del que s’escolta.

L’objectiu principal d’assistir a classes d’aquest tipus de ball és gaudir d’una estona entretinguda, passar-ho bé i ballar aquesta “música campirana”, però també és una bona forma de socialitzar amb altres.

  • Pisos de lloguer a Barcelona

 

No hi ha restriccions d’edat ni de gènere, però molts principiants en aquesta disciplina, o nouvinguts a la ciutat amb un pis de lloguer a Barcelona, desconeixen que hi ha un gran públic country a la Ciutat Comtal, per això, a ShBarcelona et descobrim on ballar country a Barcelona.

Article relacionat: On anar a ballar a Barcelona

Classes de country a Barcelona 

Bailongu

Una de les millors escoles de dansa de Barcelona és Bailongu, al Passatge d’Utset, 11-13, al districte de l’Eixample.

Aquí, el ball s’enfoca com un mètode de diversió, de manera que sigui possible desconnectar de les preocupacions quotidianes, compartir bon humor, rialles i confidències. Sempre està ple de gent de tot tipus, que ballen en parella o grups, i de totes les edats que han trobat a Bailongu una manera diferent de moure el cos mentre ho passen bé i es relacionen.

Busca el millor pis de lloguer de Barcelona

És un gust poder aprendre coreografies a les seves novíssimes instal·lacions, i impregnar-se de la il·lusió, entusiasme i bona organització dels grans professionals que hi treballen. Si ja has decidit deixar-te portar, segur que encara tenen un buit per a tu, perquè és una escola gran, amb diverses sales, ben equipada i oberta a tothom.

És més, tot el que aprens a classe ho podràs posar en pràctica en les activitats i festes que organitzen. Siguin quines siguin les teves intencions, no hi ha dubte que gaudiràs.

country a Barcelona

foto vía Unsplash.com

Amics Country Barcelona

Per altra banda, l’associació Amics Country Barcelona organitza classes de ball en diversos centres cívics i clubs esportius repartits per tota la ciutat, per tant, la seva oferta és àmplia pel que fa a horaris i nivells (des d’iniciació fins avançat).

Estan tan compromesos amb el projecte que organitzen diverses celebracions durant tot l’any i, de tant en tant, viatges a altres països. Només has de buscar el centre que més t’interessi i informar-te sobre els horaris de les classes.

Article relacionat: Llocs per a solters a Barcelona

Escola de Dansa Lina Corredor

A més, si t’esperes una miqueta a que passi l’estiu per començar a ballar country a Barcelona, has de saber que la primera setmana d’octubre sol haver-hi portes obertes a l’Escola de Dansa Lina Corredor, al carrer Francesc Bolós, 24, al barri de Vilapicina, el qual significa, que pots anar-hi a provar tantes classes com vulguis.

Si t’agrada, aquí ballen diferents estils de country (en fila, en quadrilla o en cercle, en parella, individualment…) i creen diferents coreografies, segons la música.

Troba el pis que busques a Barcelona 

Ball de country a Barcelona 

Si més o menys ja domines el ball i vols posar a la pràctica tot el que has après a les classes, pots anar al Pub The Philarmonic (carrer de Mallorca, 204), el qual disposa d’una sala amb escenari; o al Bar musical Country Music Saloon (carrer València, 166), tots dos molt freqüentats per estrangers.

Per què no hi vas tu? Si vols assabentar-te de tots els esdeveniments relacionats amb aquest estil, visita el bloc Va de country, on cada dia podràs triar entre diferents plans.

ballar a barcelona

foto via Unsplash.com

Coneixes algun altre lloc on ballar country a Barcelona?

 

 

Sobre l'autor

Estibaliz

Estibaliz és una illenca resident a Barcelona. Mestra en educació infantil i primària, especialista en llengua estrangera.

Deixar un comentari