blog shbarcelona español   blog shbarcelona français   blog shbarcelona english   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona   blog shbarcelona   blog shbarcelona
Visitar

On guardar les maletes a Barcelona

Diversos quipatges emmagatzemat
Escrit per Xavi Maldonado

Arriba l’estiu i Barcelona rep milions de visitants per gaudir de la seva variada oferta gastronòmica, d’oci i cultural. Molts d’ells lloguen un apartament de manera temporal a la Ciutat Comtal per poder conèixer-la de manera més profunda, però d’altres, que s’allotgen en localitats costaneres properes, per exemple, la visiten d’una manera més fugaç. De vegades, aprofiten que passen per Barcelona per conèixer-la en una visita ràpida o arriben hores abans que puguin accedir a l’apartament o l’hotel que tenien reservat, i és llavors quan sorgeix la pregunta d’on guardar les maletes durant algunes hores o alguns dies a la ciutat. Avui, en aquest article de ShBarcelona us parlem dels llocs on podeu guardar les maletes a la capital catalana.

Article relacionat: Guardar l’equipatge per hores a Barcelona

Deixa les maletes a un lloc segur a la Ciutat Comtal

Conjunt de maletes a l'aeroport

Imatge via Pixabay

Barcelona és una ciutat que ofereix una gran diversitat d’opcions d’oci i que convida a gaudir-ne com més aviat millor. Però, de vegades, pot succeir que arribem abans de l’hora en la qual podem deixar les maletes a l’hotel o a l’apartament o que vulguis visitar la ciutat unes hores sense passar-hi la nit. En aquests casos, què fas amb el teu equipatge? Per a aquestes ocasions pots optar per opcions com la que ofereix LuggageHero, un nou servei a la Ciutat Comtal ideal per a aquests moments. Aquesta empresa disposa de més de 80 llocs d’emmagatzematge repartits per tota la ciutat, inclosos punts de venda, hotels o cafès, entre d’altres. Per això, guardar les maletes a Barcelona no és una tasca impossible, però sí que cal conèixer quines empreses ofereixen la possibilitat de guardar les maletes amb total garantia, com és el cas de LuggageHero, perquè la visita a la ciutat sigui més còmoda.

Article relacionat: Aeroport de Barcelona – El Prat

Maletes de diversos color alineades

Imatge via Pixabay

Els llocs d’emmagatzematge de LuggageHero estan ubicats al voltant d’importants centres de transport, a més d’en zones i barris d’allò més turístics, com l’estació de Barcelona Sants, l’estació d’Espanya, l’estació de Catalunya, l’estació de França, l’estació de Passeig de Gràcia, el barri de l’Eixample, el Raval i la zona centre. Podràs realitzar visites a la Sagrada Família, el Museu Picasso, passejar per la Rambla o veure un partit a l’estadi Camp Nou sense haver de carregar amb les teves maletes. Per fer efectiu el servei, simplement busca el centre d’emmagatzematge més proper, a través d’un mapa en línia ubicat al lloc web oficial de LuggageHero. Cada maleta té un segell de seguretat i ella i el seu contingut estan assegurats per valor de 2.500 €. No es cobren tarifes fins que l’equipatge es lliuri de nou a l’usuari. I, si canvies els teus plans, no hi ha càrrec per cancel·lació. Si tens qualsevol problema, el suport de xat en línia està disponible 24/7. Les tarifes comencen des d’1 € per hora, amb un màxim de 10 € per dia per maleta el primer dia, i més una tarifa única de manipulació de 2 € per maleta. Això inclou segells de seguretat i assegurances. I si viatges a altres ciutats europees importants, també pots trobar oficines LuggageHero, ja que es troba en més de 20 ciutats d’Europa i Amèrica del Nord.

Has utilitzat algun cop Luggage Hero per a guardar les teves maletes a Barcelona? Que et va semblar el seu servei?

Sobre l'autor

Xavi Maldonado

Deixar un comentari