blog shbarcelona español   blog shbarcelona français   blog shbarcelona english   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona   blog shbarcelona   blog shbarcelona
Visitar

Els 5 millors llocs per visitar si estàs de pas a Barcelona

Pisos de lloguer a Barcelona
Escrit per Xavi Maldonado

Si estàs de visita a Barcelona, una de les ciutats espanyoles més pintoresca, disposes de poc temps, i vols treure-li el màxim profit a la teva estada però no tens idea de per on començar, hi ha un gran nombre de llocs bonics que pots visitar a Barcelona en poc temps . A continuació des de ShBarcelona et presentem 5 llocs que no et pots perdre mentre estiguis de visita a la Ciutat Comtal.

Article relacionat: Escapades ideals per al pont de desembre a Barcelona

Llocs que no et pots perdre en la teva visita

Pisos de lloguer a Barcelona

Imatge via Pixabay

Si disposes de poc temps i vols visitar un dels carrers més visitats del món, la Plaça Catalunya i les Rambles són indispensables en la teva visita. Aquest mític i fascinant carrer, La Rambla, comença a la Plaça Catalunya la qual és la més coneguda de la ciutat, i arriba fins al monument de Colom, a prop del mar. És una de les destinacions turístiques més visitades a Espanya, ja que compta amb diverses atraccions artístiques com les estàtues humanes, les quals són interpretades per artistes amb disfresses bellament elaborats. També podràs trobar bars, quioscos, botigues de flors i un gran nombre de restaurants. El Mercat de la Boqueria i la Plaça Reial, també a Ciutat Vella, i que es troben entre aquest carrer, són d’igual manera una visita més que recomanable. El primer és un mercat de fruites i verdures tradicional, on normalment trobem als locals de tota la vida fent les seves compres, que amb el temps s’ha convertit en una popular atracció turística. És el mercat més gran de Catalunya i compta amb una gran varietat de productes locals i exòtics.

Article relacionat: Tours en bicicleta per Barcelona

Pisos de lloguer a Barcelona

Imatge via Pixabay

Ciutat Vella és el districte més antic de la ciutat, una zona que fascina diàriament a milers de turistes. La Rambla travessa aquest barri i el divideixen en dues parts: el Gòtic i el Raval. El Gòtic es troba a la dreta baixant per les rambles, està format per petits carrers que poden semblar un laberint. Al Raval hi viuen molts dels immigrants instal·lats a la ciutat, i allà et trobaràs amb molts restaurants i bars molt interessants i a bon preu. Hi ha nou platges a Barcelona. Totes són de fàcil accés i pots arribar a elles caminant o amb el metro, compten amb tots els serveis i normalment estan prou netes. La més famosa és la que se situa al costat dels dos petits gratacels de la ciutat. A la platja hi ha diversos bons restaurants on podràs gaudir d’una deliciosa paella. Pots visitar també la Costa Brava a una hora en cotxe cap al nord.

El Parc de la Ciutadella és un parc bastant gran, que trobaràs a 15 minuts caminant des del monument de Colom, al final de la Rambla. Hi ha força vegetació i fins i tot un petit llac, on pots llogar la típica barqueta. És un lloc genial on passar les tardes i sobretot els diumenges, quan centenars de joves i no tan joves es reuneixen per fer malabars. Allà també hi trobareu, a més del Zoo de Barcelona, el Palau del Parlament de Catalunya.

Ens recomanes algun altre lloc de visitar per a una visita exprés a Barcelona?

Sobre l'autor

Xavi Maldonado

Deixar un comentari