blog shbarcelona español   blog shbarcelona français   blog shbarcelona english   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona russian   blog shbarcelona   blog shbarcelona   blog shbarcelona
Oci i cultura

On i quan se celebra el Festival Sónar Barcelona 2022?

Pisos de lloguer a Barcelona
Escrit per Arianna

Després de dos anys en què va caldre reinventar-se per la pandèmia, torna el Festival Sónar Barcelona 2022 amb el seu format tradicional. Si bé durant aquests dos anys des del festival es van realitzar activitats paral·leles per a no deixar morir l’esperit del Sónar, hi havia ganes de tornar a gaudir d’aquest esdeveniment que és un dels més esperats de l’estiu. Et comptem a continuació tots els detalls perquè comencis a organitzar el teu viatge a Barcelona.

Quan serà el Festival Sónar a Barcelona?

Estem davant la 29a edició del Sónar Barcelona 2022 que recupera les dates de tots els anys per a celebrar-se després del Primavera Sound. La cita seran els dies 16, 17 i 18 de juny. 

El lloc triat per a la seva celebració és la Fira Montjüic i la Fira Gran Via. Si és la primera vegada que assistiràs, no creguis que et trobaràs amb gent acampant per tots costats. El Festival Sónar a Barcelona es defineix com un festival de ciutat. Això vol dir que no compta amb un espai d’allotjament per als seus assistents. 

Així que si estàs pensant a assistir al festival o ja tens les teves entrades, és moment d’organitzar el teu viatge. Troba el teu pis a Barcelona per a compartir amb els teus amics o amb el grup que viatjaràs. Els qui són aficionats als festivals de música, saben de la importància de tenir un bon allotjament per a descansar, recarregar energia i poder gaudir al màxim de cadascun dels dies.

Article relacionat: On escoltar música a l’aire lliure a Barcelona

Lineup del Sónar Barcelona 2022

El Sónar Barcelona es divideix pel que es coneix com el “Sónar de Dia” i el “Sónar de Nit”. Durant el dia, el festival se celebra en la Fira Montjüic i en la nit en la Fira Gran Via l’Hospitalet

El Lineup d’enguany convoca a més de 100 artistes tant nacionals com internacionals. Tant per al Sónar de Dia (16, 17 i 18 de juny), com per al Sónar de Nit (17 i 18 de juny), ja han confirmat diferents artistes. Et presentem el cartell oficial d’aquest any dels artistes principals!

Pisos de lloguer a Barcelona

Cartell Sónar Barcelona 2022

Comprar Tiquets per a Sónar Barcelona 2022

L’oferta de tiquets per al Sónar és molt variada amb abonaments per a diversos dies com per a dies concrets. Això ho fa un festival de música accessible per a tots tant per als qui tenen un pressupost limitat com per als qui desitgen viure el Sónar al màxim. 

Si vols anar tant de dia com de nit, tens l’abonament VIP que costa 310 euros. Les entrades per a dues nits tenen un preu de 125 euros i 195 euros amb accés VIP. Quant als dies individuals, per exemple el Sónar de dia per al divendres o dissabte costa 58 euros i el Sónar de nit 72 €. Al preu anterior cal sumar-li les despeses de gestió. 

Pots comprar els tiquets en la web oficial de Sónar.

  • Pisos de lloguer a Barcelona

Sónar+D: un festival híbrid

Buscant sempre la innovació el Sónar Barcelona 2022 estrena un espai anomenat Sónar+D al Palau de Congressos. Es tracta d’un lloc en el qual es donaran xerrades, hi haurà exposicions visuals i per descomptat actuacions musicals. Al qual se li suma tot un espai de ciència i tecnologia que es relaciona amb la música. 

Més enllà de tot el que té preparat Sónar 2022 per als seus assistents, a Barcelona trobaràs infinitat d’espais per a gaudir de la música. Organitza el teu viatge per a estar uns dies previs i visita una terrassa Chill Out on lliurar-te a les meravelloses vistes de la ciutat comtal.

Troba allotjament per al Sónar Barcelona 2022

Depenent dels teus plans, et convindrà que el teu allotjament estigui situat en un punt cèntric per a poder moure’t d’un lloc a un altre o que sigui pròxim als recintes del Festival. Tingues en compte que el Sónar de nit queda una mica lluny del centre pel qual requereix major planificació el transport a utilitzar.

Explica’ns, quins són els artistes als quals aniràs a veure en el Sónar Barcelona 2022? T’esperem!

Sobre l'autor

Arianna

Deixar un comentari